3 Beste email marketing tools om je online business te boosten

Wat zijn de beste email marketing tools om je eigen bedrijf te groeien? In dit artikel schrijf ik over 3 super simpele tools die direct een online boost geven aan je business!

Sneller groeien met online tools

Via het internet zijn er zoveel mogelijk om je bedrijf sneller te laten groeien. Dat kan overweldigend zijn. Vandaag bespreek ik geen ingewikkelde tools met je. Wel de beste email marketing tools die direct meer winst voor je bedrijf opleveren.

In de video leer je de 3 marketingtools kennen. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

De beste email marketing tools: 3 Tips!

Zoals je gaat zien zijn het niet specifiek alleen maar email marketing tools. Er is naar het grotere plaatje gekeken. Hoe kun je de beste email marketing tools met elkaar combineren zodat je daar als bedrijf het maximale resultaat uithaalt?

Tool 1: ActiveCampaign

ActiveCampaign is een email softwarepakket waarmee jij een mailinglijst kunt opbouwen. Voor online ondernemers is een dergelijk pakket pure noodzaak. Via de mail kun je mensen inspireren, tips geven en producten verkopen. Het is een goedkoop programma waarbij je een gratis testversie kunt starten.

Je kunt dit systeem makkelijk combineren met zowel WordPress als Webinargeek: de twee tools die hier verderop worden behandeld!

Tool 2: WordPress

Vrijwel iedereen kent de grootste speler op het gebied van websites wel: WordPress. Via dit gratis platform kun je direct starten met je eigen website. Voor iedere ondernemer die online wil meedoen een absolute must.

Tool 3: Webinargeek

Je kunt online geld verdienen met je mailinglijst. Dat kun je doen door direct in de mail een product aan te bieden. Nadeel is dat dit vaak ook veel uitschrijvingen geeft. Er is ook nog een andere manier om dit te doen: webinars geven.

Door mensen uit te nodigen voor een webinar geef je ze waardevolle informatie. Vervolgens kun je aan het eind jouw aanbod doen. Zo is iedereen tevreden. De deelnemers kunnen direct door met de tips die je hebt gegeven. En je fans kunnen jouw product op dat moment kopen.

Voor het geven van webinars gebruik ik persoonlijk Webinargeek. Dit is een Nederlands webinar softwarepakket met uitstekende klantenservice, snelle webinars, goedkoop en je kunt er vrijwel alles mee doen wat je van een webinar mag verwachten. Sterk is ook hun 30-daagse gratis trial.

Webinargeek en ActiveCampaign hebben super sterke koppelingen met elkaar. Zo kan ik mensen die een webinar voor bijvoorbeeld vijftig procent hebben bekeken toevoegen aan een specifieke funnel binnen ActiveCampaign. En dit volledig geautomatiseerd!

Wil jij meer weten over het succesvol inzetten van webinars? Deze 14 webinar tips zorgen direct voor meer winst in je eigen bedrijf.

Een gouden team

Je beste email marketing tools zijn zo goed als hun zwakste schakel. En dat maakt deze drie bij elkaar zo sterk. Ik ben totaal niet technisch maar heb alles binnen no time werkend gekregen. En nog belangrijker: ik heb het daarna nooit meer hoeven aanpassen. Het werkt. En dat is waar het met tools om draait.

Welke tools en systemen gebruik jij? Naast deze 3 marketing tools zijn er natuurlijk nog veel meer tools op de markt. Het is niet de kunst de beste te vinden, maar een marketingsysteem te vinden waar alles het beste bij elkaar aansluit.

Online ondernemen mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? Leven van het internet? En meer tijd, geld en vrijheid creëren voor jezelf én anderen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.

.

Boekentips artikel