30 Dagen Inspiratie

Per 3 december 2016 start het allernieuwste inspiratieprogramma 30 Dagen Inspiratie. Elke dag werken aan je persoonlijke ontwikkeling, belemmeringen doorbreken en nog belangrijker: werken aan het ontwikkelen van je discipline!

Op naar een positieve en gezonde leefstijl.

We zijn druk bezig om de 30 Dagen Inspiratie pagina van de grond te krijgen.

Tot die tijd kun jij je aanmelden voor het gratis programma ’30 Inspiratiedagen’¬†.

Of lees alvast even onderstaande stukje voor een eerste indruk ūüôā

30 Dagen Inspiratie – dit leer je niet op school

Er zijn dingen die je niet leert op school, maar die jij wel zou moeten weten. Op school leren we niet om na te denken over succes en geluk. (Of over je mindset, focus en motivatie)

Wat wil je √©cht met je leven? Wat voor successen wil je behalen? En hoe cre√ęer je meer rust en balans in je leven? Als je dit niet weet, hoe weet je dan waar je elke dag je tijd aan wilt besteden?

Vakantieplan versus Levensplan

Het is opvallend hoe weinig mensen een plan hebben voor hun leven, een levensplan. We besteden meer tijd aan het plannen van onze vakantie dan aan de planning voor ons leven. Voor je vakantie heb je een boardingpass nodig. Op die boardingpass staat waar je naartoe gaat, je bestemming. Je maakt een plan voor je reis en je kunt je nog steeds laten verrassen, maar je hebt je reis wel zelf onder controle. Je bepaalt je bestemming en geniet van de reis.

Waarom weet 95% van de mensen wel de bestemming van hun volgende vakantie, maar niet de bestemming voor hun leven?

De kracht van 30 Dagen Inspiratie

Ik ben Leroy Seijdel. Tijdgever. Ik geef jou de tijd om bewust aan je eigen succes en geluk te werken. Tijd te nemen voor dingen die je niet op school leert: hoe kom je erachter wat je écht wilt? En hoe houd je focus en motivatie op je belangrijkste doelen? Alles draait om je discipline. En discipline is een langdurig en dagelijks traject.

Mijn klanten- en persoonlijke ervaringen lieten zien dat je door dagelijkse actie de beste resultaten boekt. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het niet. En daarom zocht ik een programma waarmee ik andere mensen buitengewone resultaten kon laten boeken: 30 Dagen Inspiratie is dit programma.

Je dagelijkse portie Inspiratie

Het zijn dingen die je niet op school leert, maar die je wel graag wilt weten. In de Online Masterclass InsideFocus ga je bewust werken aan je eigen Succes en Geluk. De 30 Dagen Inspiratie bied je de kans om met de juiste mindset, focus en motivatie plannen te maken voor je eigen leven.

Werk bewust aan je eigen succes en geluk.

Herkenbaar? Schrijf je alvast in voor de 30 Dagen Inspiratie >>>¬†gratis programma ’30 Inspiratiedagen’¬†.