Acumulus ervaringen en mijn review: meer vrijheid met een online boekhoudprogramma

Acumulus ervaringen en reviews bekijken? Zit jij eraan te denken om een online boekhoudprogramma aan te schaffen? Zodat jij meer structuur en overzicht in je financiën krijgt? In dit artikel deel ik mijn Acumulus ervaringen met je en wat jij van dit online boekhoudprogramma mag verwachten!

Wat is Acumulus?

Acumulus is een online boekhoudprogramma voor ZZP’ers en MKB’ers. De software is zo gebouwd dat jij hiermee je eigen boekhouding kan doen zonder teveel ingewikkelde boekhoudtermen.

In de video deel ik mijn Acumulus ervaringen met een review. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Mijn Acumulus ervaringen: 4 grote voordelen

Wat mij betreft is het online boekhoudprogramma Acumulus zeer geschikt voor veel ZZP’ers en MKB’ers. En dat wel om de volgende 4 voordelen:

Voordeel 1: Een super simpel online boekhoudprogramma

Persoonlijk denk ik niet dat er een online boekhoudprogramma toegankelijker is dan Acumulus. Het is allemaal super simpel en snel te begrijpen. Ik denk dat ik een paar uur nodig had om te weten hoe het werkt en direct de administratie goed kon doen.

Wanneer je dit zou vergelijken met andere online boekhoudprogramma’s dan is dit gewoon ontzettend snel. Ook vind ik het een enorm voordeel dat je een uittreksel krijgt voor je BTW-aangifte én IB-aangifte.

Dit laatste vind je zelden bij een online boekhoudprogramma. Wanneer je van plan bent om zelf je administratie te doen is dit ook een grote must. En dit kan er zelfs voor zorgen – zeker als je niet heel veel facturen hebt – dat je gemakkelijk je eigen boekhouder kan zijn. Scheelt je flink wat geld!

Je kunt Acumulus nu tijdelijk gratis testen via deze link. 

Voordeel 2: Snel klantencontact

Ze mogen dan niet telefonisch of via de chat beschikbaar zijn. Over de mail reageren ze super snel. Zelf ben ik ook een voorstander van mailen, dus deze manier van klantencontact spreekt mij ook aan.

Voordeel 3: Veel online boekhoud- en websitekoppelingen

Voor mij was het belangrijk om veel online opties te hebben om mijn administratie aan te koppelen. In mijn ervaringen biedt Acumulus een heleboel websitekoppelingen met zich mee. Zo kun jij je administratie bijvoorbeeld koppelen aan Woocommerce en vele andere partijen.

Online systemen aan elkaar koppelen is ook één van de belangrijke sleutels voor een succesvolle online business. Wil je een overzicht van alle tools die ik gebruik voor het runnen van mijn online business? Bekijk dan deze tools.

Voordeel 4: Het goedkoopste online boekhoudprogramma op de markt

Voor zover ik weet is dit het goedkoopste en beste online boekhoudprogramma wanneer je denkt in prijs-kwaliteit verhouding. Je betaalt slechts een tientje per maand voor een volledig boekhoudprogramma. Probeer dat maar eens ergens anders te vinden!

.

Acumulus review: het beste online boekhoudprogramma voor ZZP’ers en MKB’ers? (voordelen + nadelen)

Dit is een vraag die ik regelmatig krijg en het antwoord is simpel: dat ligt helemaal aan jouw persoonlijke voorkeuren. Ik denk dat Acumulus voor veel ondernemers uitstekend kan werken. Maar dit is logisch want anders zou ik er zelf ook niet mee werken.

Naast de voordelen wil je ook rekening houden met mogelijke nadelen. Deze online boekhoudsoftware kan een nadeel zijn wanneer klantencontact over de mail niet jouw ding is. Ook wanneer je een uitgebreide administratie gaat voeren, dan kan Acumulus tegen mogelijke beperkingen oplopen (al heb ik hier zelf nog geen last van gehad).

Ik denk dat dit online boekhoudprogramma perfect is voor ondernemers die van eenvoud houden en een simpele manier van boekhouden willen doen. Én dat ook nog eens tegen de laagste prijs. Wanneer je veel online onderneemt dan heeft dit programma ook veel pluspunten met alle extra websitekoppelingen die erbij zitten.

Acumulus ervaringen en reviews: wat is voor jou belangrijk?

De belangrijkste vraag die jij jezelf wilt stellen is een simpele: wat is voor jou belangrijk? In dit artikel heb je de voordelen en nadelen van dit online boekhoudprogramma kunnen lezen.

Wil jij Acumulus gratis testen? Klik dan op deze link (tijdelijk gratis proefversie). Je kunt dan zelf in alle rust bekijken wat wel en niet goed bij je past.

Online ondernemen én boekhouden mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? Leven van het internet? En meer tijd, geld en vrijheid creëren voor jezelf én anderen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.

.

Boekentips artikel