Adviestraject visie, productiviteit en leiderschap

Spreker tijdens KIC Congres

De pijn van startende ondernemers en MKB-bedrijven

Heb jij moeite om je bedrijf van de grond te krijgen? Of ben jij juist een snelgroeiend bedrijf? Speciaal voor startende ondernemers & MKB-bedrijven biedt Leroy een ‘Focuspakket’ aan. In dit pakket zitten drie belangrijke onderdelen: strategie, productiviteit en leiderschap. Startende ondernemer hebben vaak last van een van de volgende drie problemen:

  1. Gebrek aan structuur. Heb jij veel ideeën, maar lukt het niet om deze uit te voeren?
  2. Gebrek aan timemanagement. Heb jij het gevoel dat je altijd een gebrek aan tijd hebt?
  3. Gebrek aan leiderschap. Vind jij het lastig om te delegeren of je medewerkers te motiveren?

Herken jij je in één van de bovenstaande problemen? En wil je hier graag advies over? Stuur een mail naar info@leroyseijdel.nl met jouw vraag en voeg een belafspraak toe, dan gaan we vrijblijvend met elkaar in gesprek!

Drie maatwerktrajecten

Startende ondernemers en MKB-bedrijven kunnen kiezen uit de volgende drie pakketten:

1. Visietraject
Binnen een maand heeft je bedrijf een complete visie op 10 pagina’s staan. Dit is inclusief de missie, waarden, lange- en kortetermijndoelen. Handig, want zo kan iedereen in een oogopslag zien waar het bedrijf naar toe wil. Een goede manier om medewerkers meer motivatie, verantwoordelijkheid en betrokkenheid te geven! Elke week nemen we 3 uur de tijd om de visie te ontwikkelen. Vanaf het begin worden er weekdoelen opgesteld om de voortgang van de eerste kortetermijndoelen te meten!

2. Kwartaaltraject
Vaak zien we dat bedrijven die een visietraject hebben gevolgd door willen gaan met het implementeren van de visie. Wat ons betreft essentieel! Wat is een visie als het alleen maar op papier staat? In het kwartaaltraject wordt meer aandacht gegeven aan timemanagement (meer focus op de belangrijkste doelen) en de uitvoering van de doelen. Binnen een kwartaal bereik je de 5 belangrijkste doelen die je als bedrijf wilt bereiken!

3. Jaartraject.
Dit is het totale pakket van structuur, timemanagement en leiderschap. In een jaar tijd wordt de hele organisatie beter in het aanbrengen van structuur, managen van hun tijd en het motiveren van de medewerkers.

Maatwerk
In onderling overleg is het mogelijk om het visietraject om te zetten in een timemanagement- of leiderschapstraject, afhankelijk van hoe het bedrijf er bij de nulmeting voor staat! Elk pakket begint met een aantal interviews onder verschillende medewerkers.

Stay inspired!

Spreekt dit verhaal je aan? Elke woensdagochtend om 7:00 ontvangen honderden volgers een inspiratieblog boordevol productiviteitstips. Wil jij deze ook ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button. Zo ontvang je wekelijks een gratis blog met tips om meer te doen in minder tijd!
[yikes-mailchimp form=”1″]