Deze actie is alleen NU geldig:

KLIK DEZE PAGINA NIET WEG!
(82% LIFETIME KORTING OP
MASTER YOUR TIME)

Gefeliciteerd! Je aanmelding is geslaagd. Bedankt voor je aanvraag en het vertrouwen in ons! Je kunt binnen 15 minuten een mail in je mailbox verwachten. Check voor de zekerheid ook de spambox. In de tussentijd heb ik een eenmalige 82% lifetime (!) kortingsactie voor je klaar staan (lees hieronder meer).

Je hebt je waarschijnlijk ingeschreven omdat je o.a. het maximale uit je tijd wilt halen. Hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot de 14 krachtigste timemanagement lessen die ik de afgelopen 7 jaar leerde?

Omdat jij je zojuist hebt aangemeld om het maximale uit jezelf én je tijd te halen, geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om het online programma ”Master Your Time” voor een fractie van de prijs te ontvangen.

Zodra je deze pagina wegklikt vervalt deze aanbieding.
Lees hieronder meer 😉

Sinds 2010 leer ik uitstellers, perfectionisten en twijfelaars hoe zij met 1 minuut technieken hun doelen kunnen behalen. In 2016 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; Leroy Seijdel Company.

Sindsdien maakte ik geweldige stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling door de De Magie van 1 Minuut toe te passen. Van dromen naar DOEN. Ik overwon mijn faalangst, werd uitverkozen tot beste student van mijn opleiding, maakte een droomreis door Zuidoost-Azië, liep meerdere marathons en bouwde de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland: de 1 Minuut Community.

Inmiddels zijn er meer dan 50.000 leden die online training en coaching hebben gekregen. Ohja, en dit deed ik allemaal in een tijdsbestek van 4 jaar 😉

Door persoonlijke ontwikkeling kun je de maakbaarheid van het leven enorm verhogen. Leroy Seijdel Company is in 4 jaar gegroeid van niets naar een toonaangevende organisatie en een bekende naam in de persoonlijke ontwikkeling markt.

Dit alles komt voort uit één simpele jongen… bizar toch?

MASTER YOUR TIME

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op “Master Your Time”. Na al
die jaren heb ik een vaste formule ontwikkeld om de 14 beste timemanagement
lessen 
aan elkaar te koppelen. Ik heb deze formule voor jou omgezet in het ideale
Master Your Time stappenplan. 
Je kunt dit nu direct ontvangen:

Direct toegang

WORD DE BAAS OVER JE TIJD

Module 1: Doel

Zonder Basis geen Groei. Zoveel mensen falen om te groeien simpelweg omdat ze niet weten WAT ze écht willen. 1 minuut in de voorbereiding scheelt je 10 minuten in de uitvoering… Met module 1 heb je een blauwdruk voor persoonlijk meesterschap in handen.

✓ Ontwerp je eigen leven – hoe maak ik mijn levensplan?
✓ De 4 G’s als balanstool – hoe krijg ik meer balans?
✓ Prioriteiten stellen – hoe haal ik het maximale uit mijn tijd?

Module 2: Plan

We weten allemaal wat we moeten doen om een gewoonte te veranderen. Toch lukt het zelden. Er is een groot verschil tussen een plan en een plan. Een duidelijk plan is 1-op-1 gekoppeld aan je doelen. En dan blijft een plan niet meer bij een plan. Maar pas op….. Het klinkt simpeler dan het is.

✓ Jaarplanning – wat is mijn focus?
✓ Kwartaalplanning – hoe zet ik mijn doelen om in een concreet plan?
✓ Weekplanning – hoe ga ik van plan naar ACTIE?

Module 3: Actie

Het is lastiger dan ooit om een bedacht plan uit te voeren en focus te houden op wat écht belangrijk is. Mailtjes, telefoontjes en appjes lijken onze wereld over te nemen. Wat als we de regie in eigen handen nemen en ons bedachte plan wél uitvoeren?

✓ Dagplanning – de 2 belangrijkste vragen die je elke dag moet stellen
✓ Realitycheck – hoe leer ik om meer ACTIE te ondernemen?
✓ Discipline – hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen om in ACTIE te komen?

Module 4: Strategie

Geloven in onszelf is de grootste persoonlijke kracht die we kunnen hebben. Toch kent iedereen angst. Dat is menselijk. Hoe je omgaat met angst bepaalt je succes en geluk. Ontdek hoe je productiever wordt dan 99 procent van de mensen!

✓ Strategie 1 – Werk zonder internet
✓ Strategie 2 – Doe meer van het belangrijkste
✓ Strategie 3 – Kijk in de spiegel

Ontvang direct toegang tot deze
complete timemanagement cursus
(inclusief leesboek, werkboeken en video’s)

Direct toegang

BONUS 1: BESPAAR 1.000 UUR AAN TIJD

Ik heb meer dan 1.000 uur van mijn tijd in dit programma gestoken. Meerdere malen heb ik de boeken gelezen, aantekeningen gemaakt, video’s opgenomen, audio’s ingesproken, werkboeken uitgeschreven en gezocht naar de 3 belangrijkste inzichten uit de enorme hoeveelheid informatie.

Die 1.000 uur aan tijd hoef jij hier nu niet meer aan te besteden
en is pure tijdwinst voor jou. 

BONUS 2: BESPAAR 1.000 EURO AAN GELD

Een normaal persoonlijk ontwikkelingsprogramma kost al snel duizenden euro’s. En dan moet je daar ook nog apart boeken voor lezen. Wat je kostbare tijd én geld kost. Met deze tijdelijke actie doe je mee met het laagste lifetime zelfontwikkeling tarief én zijn de trainingen al voor je voorgekauwd.
Een win-win situatie.

Voor slechts een paar tientjes krijg je een compleet programma gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Die 1.000 euro hoef je nu niet meer in een andere cursus te steken en is pure geldwinst voor jou. 

 BONUS 3: NOOIT MEER UITSTELLEN EN MEER ACTIE

Je meest kostbare ‘bezit’ is tijd. Toch is de kans groot dat je regelmatig uitstelgedrag vertoond en dus tijd verspilt. Denk alleen al aan social media en/of het nieuws kijken. Je wilt de controle over je tijd en gewoontes terug krijgen. Wat voor impact zou het op de rest van je leven maken wanneer je stopt met uitstellen en start met ongelimiteerd actie ondernemen?

Ontdek hoe je dit voor elkaar krijgt door slimmer en effectiever met je tijd om te gaan.

MEER DAN 50.000 DEELNEMERS GINGEN JE VOOR

OVERWIN JE UITSTELGEDRAG, HAAL HET BESTE UIT JE TIJD EN BEREIK JE MOOISTE DOELEN

Krijg direct toegang tot Master Your Time

Ontdek de 4 Modules met de 14 Krachtigste Timemanagement Lessen

Direct toegang
Deze actie is alleen NU geldig: