Klik deze pagina niet weg!

Je aanmelding is geslaagd, je ontvangt les 1 zo dadelijk in je mail!

Je hebt je waarschijnlijk op mijn cursus ingeschreven omdat je meer persoonlijk succes en gelukt wilt behalen. Nu kan mijn cursus je zeker helpen maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot de 17 krachtigste persoonlijke ontwikkeling technieken die ik de afgelopen 7 jaar heb gebruikt?

Omdat jij zojuist de online cursus Master Your Own Life hebt gedownload, geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om deze ‘bundel’ voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina wegklikt vervalt de aanbieding. Lees hieronder meer 😉

Sinds 2010 leer ik ambitieuze mensen hoe zij meer resultaat met persoonlijke ontwikkeling technieken kunnen behalen. In 2016 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; Leroy Seijdel Company. Sindsdien maakte ik geweldige stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik overwon mijn faalangst, booste mijn zelfvertrouwen, werd uitverkozen tot beste student van mijn opleiding, maakte een droomreis door Zuidoost-Azië, richtte mijn eigen bedrijf op, liep de Marathon van Amsterdam en bouwde de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland: de 1 Minuut Community. Inmiddels zijn er meer dan 1.500 leden die online training en coaching hebben gekregen.

Door persoonlijke ontwikkeling kun je de maakbaarheid van het leven enorm verhogen. Leroy Seijdel Company is in 1 jaar gegroeid van niets naar een toonaangevende organisatie en een bekende naam in de persoonlijke ontwikkeling markt. Dit alles komt voort uit één simpele jongen… bizar toch?

Wetten van Persoonlijk Succes

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op “de Wetten van Persoonlijk Succes”. Ik heb na al die jaren een vaste formule ontwikkeld om persoonlijke ontwikkeling technieken in je dagelijks leven succesvol toe te passen. Ik heb deze formule voor jou omgezet in het ideale persoonlijke ontwikkeling stappenplan. Je kunt dit nu direct ontvangen:

Direct toegang

Ontdek de 4 modules uit dit stappenplan

Module 1: De Ideale Blauwdruk

Zonder Basis geen Groei. Zoveel mensen falen om te groeien simpelweg omdat ze niet weten WAT ze écht willen of HOE zij hun doelen kunnen bereiken. Focus is het sleutelwoord voor persoonlijk succes. 1 minuut in de voorbereiding scheelt je 10 minuten in de uitvoer… Met de 7 Eigenschappen van Effectief Leiderschap heb je een blauwdruk voor persoonlijk succes in handen.

Module 2: Positieve gewoontes creëren

We weten allemaal wat we moeten doen om een gewoonte te veranderen. Toch lukt het zelden. Ik zal je vertellen wat ik deed om iedere ochtend om 5:50 op te staan, hoe ik van 6:00 tot 7:00 persoonlijke ontwikkeling technieken doe en waarom ik de Marathon van Amsterdam liep om positieve gewoontes te creëren. Het is makkelijker dan we denken. 

Module 3: Leid een rijk leven

Het is lastiger dan ooit om structuur en focus te houden op de écht belangrijke dingen in je leven. Mailtjes, telefoontjes en appjes lijken onze wereld over te nemen. Wat als we de regie in eigen handen nemen en een rijk leven kunnen leiden zonder veel te doen? Een stappenplan met de juiste structuur en focus maakt dit mogelijk.

Module 4: Ontwikkel de juiste mindset!

Geloven in jezelf is de grootste persoonlijke kracht die een mens kan hebben. Toch kent iedereen angst. Dat is menselijk. Hoe je omgaat met angst bepaalt je succes en geluk. De juiste mindset creëren helpt je om iedere dag het beste uit jezelf te halen!

Ontvang direct toegang tot deze
complete persoonlijke ontwikkeling cursus

Direct toegang

Meer dan 1.500 deelnemers gingen je voor

Volg je eigen weg naar persoonlijk succes en geluk

logo leroy seijdel company