Beste mindset boeken: 3 must reads!

Beste mindset boeken lezen? Zodat jij meer succes, geluk en/of vrijheid in je leven kunt creëren? Hieronder deel ik mijn 3 must read mindset boeken!

Waarom zou je mindset boeken willen lezen?

Ik denk dat het lezen van mindset boeken zeker niet voor iedereen is weggelegd. Je hebt een bepaalde ‘’open-mind’’ én drive nodig om dergelijke boeken te willen lezen.

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Jezelf verbeteren? Of juist iets positiefs bijdragen aan deze wereld? Dan kan die impact alleen maar groter worden met de juiste mindset!

In de video deel ik mijn top 3 beste mindset boeken met je. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

De 3 beste mindset boeken die je niet mag missen

Er zijn zoveel boeken dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Maar niet na het lezen van deze tips. Na het lezen van honderden boeken over mindset zijn dit wat mij betreft de 3 boeken die je in ieder geval wilt lezen!

Mindset boekentip 1: Think & Grow Rich (Denk Groot En Word Rijk)

Ja, dit boek mag en kan natuurlijk niet ontbreken. Think & Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van mindset en persoonlijke ontwikkeling. Dit boek is echter geen beginnersboek.

Wanneer je net komt kijken bij persoonlijke ontwikkeling, dan zou ik je aanraden om een boek te lezen uit mijn top 10 zelfhulpboeken lijst.

Het boek neemt je mee in het verschil tussen een succesvolle en niet succesvolle mindset. En nee, dat gaat niet alleen over zakelijk succes. Je kunt ook ‘’succesvol’’ zijn in hele andere onderdelen van het leven!

Bekijk hier Think & Grow Rich

Mindset boekentip 2: The Science Of Getting Rich (De Wetenschap Van Het Rijk Worden)

Dit boek gaat over ‘’rijk worden’’ in een veel breder begrip dan alleen geld. Wallace Wattles, de auteur van het boek, schrijft veel over de wet van het universum onder het motto ‘’wat je aantrekt is wat je krijgt’’. Check hier de 3 krachtigste oefeningen voor een ijzersterke mindset.

.

Wil je meer liefde? Geef meer liefde. Wil je meer positiviteit aantrekken? Wees eerst zelf positiever. En zo geldt de wet van het universum voor al deze dingen. Vanuit dit principe denk je ook veel meer vanuit je eigen kracht en invloed.

Bekijk hier The Science Of Getting Rich

Mindset boekentip 3: As A Man Thinketh (Zoals Een Mens Denkt)

Alle boeken die ik hier aanraad lijken erg sterk op elkaar. Persoonlijk vond ik dit nog meer gelden voor The Science Of Getting Rich en As A Man Thinketh. Toch raad ik je aan om deze boeken afzonderlijk van elkaar te lezen.

Alleen al door veel te lezen werk je tegelijkertijd ook aan je mindset. En des te meer je dit doet des te sterker je focus zal worden. Dit is ook gelijk één van de belangrijkste inzichten uit dit boek. Lezen dus!

Bekijk hier As A Man Thinketh

De beste mindset boeken toepassen in de praktijk

Lezen is goed, maar ook passief als je er verder niets mee doet. Actie ondernemen op inzichten uit het boek is daarmee goud waard!

De beste mindset boeken toepassen in de praktijk mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline om dit op te bouwen. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel