Deze 82% lifetime korting is geldig tot:

WACHT, LEES NOG EVEN VERDER!
(82% LIFETIME KORTING OP
12X PERSOONLIJK SUCCES)

Bedankt voor het aanvragen van het programma en het vertrouwen in ons! Je kunt binnen 15 minuten een mail in je mailbox verwachten. Check voor de zekerheid ook de spambox. In de tussentijd heb ik een eenmalige 82% lifetime (!) kortingsactie voor je klaar staan (lees hieronder meer).

12X PERSOONLIJK SUCCES PROGRAMMA

CREËER MEER FOCUS, TIJD EN DISCIPLINE IN JE LEVEN!

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat je meer persoonlijk succes wilt behalen. Je bent iemand die zichzelf continu wil blijven ontwikkelen.

Discipline is dé sleutel tot persoonlijk succes en geluk. Nu kunnen alle dingen die je al hebt geleerd je enorm helpen, maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot de 12 beste online cursussen over persoonlijke ontwikkeling die ik de afgelopen 7 jaar heb gebruikt?

Omdat je mij al even volgt, geef ik je bij deze een
eenmalig aanbod om mijn exclusieve ”12x Persoonlijk Succes Programma” voor een fractie van de prijs te ontvangen.

Deze MEGADEAL is geldig tot de teller afloopt.
Lees hieronder meer 😉

.

Sinds 2010 leer ik uitstellers, perfectionisten en twijfelaars hoe zij met 1 minuut technieken hun doelen kunnen behalen. In 2016 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; Leroy Seijdel Company.

Sindsdien maakte ik zelf grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik overwon mijn faalangst, werd uitverkozen tot beste student van mijn opleiding, maakte mijn droomreis door Zuidoost-Azië, liep meerdere marathons en bouwde de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland: de 1 Minuut Community (inmiddels meer dan 50.000 leden).

Tegenwoordig kan ik 100% locatie onafhankelijk werken. Zo werkte ik eerder al voor meerdere maanden vanuit Boekarest, Chiang Mai en meerdere andere steden in verschillende landen.

Door persoonlijke ontwikkeling kun je de maakbaarheid van het leven enorm verhogen. Leroy Seijdel Company is in 4 jaar gegroeid van niets naar een toonaangevende organisatie en een bekende naam in de persoonlijke ontwikkeling markt.

Dit alles komt voort uit één simpele jongen… bizar toch?

12X PERSOONLIJK SUCCES PROGRAMMA

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op de “Geheimen van Persoonlijk Succes”. Na al die jaren heb ik 12 online cursussen met de 156 krachtigste 1 minuut oefeningen ontwikkeld die je nu succesvol in je dagelijks leven kunt toepassen.

Ik heb die 12 cursussen voor jou omgezet in het ideale ”12x Persoonlijk Succes Programma”. Je kunt dit online programma nu direct ontvangen:

Direct toegang

ONTDEK DE 12 ONLINE CURSUSSEN

Cursus 1: De Ideale Blauwdruk

Zonder Basis geen Groei. Zoveel mensen falen om te groeien simpelweg omdat ze niet weten WAT ze écht willen of HOE zij hun doelen kunnen bereiken. Focus is het sleutelwoord voor persoonlijk succes. 1 minuut in de voorbereiding scheelt je 10 minuten in de uitvoer…

4 Masterclasses over zelfinzicht, timemanagement en discipline
✓ Masterclass 1: Introductie + Eigenschap 1 (Persoonlijk Leiderschap)
✓ Masterclass 2: Eigenschap 2 & 3 (Timemanagement)
✓ Masterclass 3: Eigenschap 4, 5 & 6 (Communicatie)
✓ Masterclass 4: Eigenschap 7 (Zelfdiscipline)

Cursus 2: Gewoontes De Baas Worden

We weten allemaal wat we moeten doen om een gewoonte te veranderen. Toch lukt het zelden. Ik zal je vertellen wat ik deed om iedere ochtend om 5:50 op te staan, hoe ik van 6:00 tot 7:00 persoonlijke ontwikkeling technieken doe en waarom ik de Marathon van Amsterdam liep om positieve gewoontes te creëren. Het is makkelijker dan we denken. En het begint allemaal met slechts 1 minuut per dag…..

4 Masterclasses over positieve gewoontes creëren én vasthouden
✓ Masterclass 1: Mini Habits – Kleine Veranderingen, Grote Resultaten
✓ Masterclass 2: Brein & Motivatie
✓ Masterclass 3: Wilskracht – 5 Do’s & Don’ts
✓ Masterclass 4: Mini Habits Strategie – 8 Stappen

Cursus 3: Leid Een Rijk Leven

Het is lastiger dan ooit om structuur en focus te houden op de écht belangrijke dingen in je leven. Mailtjes, telefoontjes en appjes lijken onze wereld over te nemen. Wat als we de regie in eigen handen nemen en een rijk leven kunnen leiden zonder veel te doen?

4 Masterclasses over een rijk leven zonder veel te doen
✓ Masterclass 1: Lifestyle Design
✓ Masterclass 2: Meer Doen in Minder Tijd
✓ Masterclass 3: Lifehack Tips
✓ Masterclass 4: Personal & Product Branding

Cursus 4: Ontwikkel Een Positieve Mindset

Geloven in jezelf is de grootste persoonlijke kracht die een mens kan hebben. Toch kent iedereen angst. Dat is menselijk. Hoe je omgaat met angst bepaalt je succes en geluk. De juiste mindset creëren helpt je om iedere dag het beste uit jezelf te halen!

5 Masterclasses over persoonlijke succes en geluk
✓ Masterclass 1: Geloof & Zelfvertrouwen Ontwikkelen
✓ Masterclass 2: Verbeeldingskracht Ontwikkelen
✓ Masterclass 3: Autosuggestie Oefeningen
✓ Masterclass 4: Onderbewustzijn Trainen
✓ Masterclass 5: Energieniveau

Cursus 5: De Kracht van Sleutelgewoontes

Sleutelgewoontes vormen de basis van persoonlijk succes. Het zijn van die gewoontes, dat als je die weet te veranderen je leven veranderd. Door bijvoorbeeld 4x in de week te sporten ga je ook meer water drinken, minder snoepen en eerder naar bed. In dit geval heeft het sporten ook effect op je andere gewoontes.

4 Masterclasses over gewoontes en dagelijkse routines
✓ Masterclass 1: Macht der Gewoonte
✓ Masterclass 2: Goede Gewoontes Ontwikkelen
✓ Masterclass 3: Patronen Doorbreken
✓ Masterclass 4: De Kracht van Gewoontes

Cursus 6: Vergroot Je Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen en onzekerheid ontstaan door hoe we denken over dingen die we uit het verleden hebben meegemaakt. Wat zit er in jouw rugzak? Focus jij je op je successen of meer op je faalmomenten? En wat doe jij om dagelijks meer zelfvertrouwen te krijgen?

4 Masterclasses over lef, durf en zelfvertrouwen
✓ Masterclass 1: Van Angst Naar Kracht
✓ Masterclass 2: Zelfvertrouwen Vergroten
✓ Masterclass 3: Structuur Aanbrengen
✓ Masterclass 4: De Kracht van Positief Denken

Cursus 7: Doelen Stellen Die Je Haalt

Weet jij écht wat je wilt? Is je doel glashelder? Of eerder flinterdun? Neem jij iedere week de tijd om je doelen te herzien? Grote doelen behalen doe je niet zomaar. Dat is keihard werken. Concrete doelen opstellen en vervolgens de ideale balans vinden tussen grote en kleine doelen. 

5 Masterclasses over focus, mentale kracht en doelen stellen
✓ Masterclass 1: In Actie Komen
✓ Masterclass 2: Modelleren
✓ Masterclass 3: De Kunst van Vragen Stellen
✓ Masterclass 4: Zelfkennisvragen
✓ Masterclass 5: Persoonlijk Waardensysteem

Cursus 8: Boost Je Zelfdiscipline

Kiezen voor zelfdiscipline = kiezen voor focus. En dat betekent kiezen voor een leven zonder spijt. Liever de pijn van discipline dan de pijn van spijt. Zelfdiscipline bepaalt hoe je dagen, weken, maanden, jaren en uiteindelijk je leven eruit gaan zien. Extreem belangrijk voor persoonlijk succes!

4 Masterclasses over wilskracht en doorzettingsvermogen
✓ Masterclass 1: Wilskracht Ontwikkelen
✓ Masterclass 2: Verander Jezelf
✓ Masterclass 3: Controle Over Je Leven
✓ Masterclass 4: Doorzettingsvermogen Ontwikkelen

Cursus 9: Focus Vasthouden

Heb jij zoveel dingen te doen dat je juist daardoor niets afmaakt? Je kunt beter 1 ding goed doen dan 100 dingen half. De grap is dat we dit allemaal weten, maar toch vaak kiezen voor de halve dingen. Leer hoe je focus blijft houden op jouw belangrijkste doelen.

5 Masterclasses over slimmer werken en timemanagement
✓ Masterclass 1: Schoon Schip Maken
✓ Masterclass 2: 100% Concentratiemodus
✓ Masterclass 3: Afleidingen Weerstaan
✓ Masterclass 4: 100% Focus
✓ Masterclass 5: Concentratietips

Cursus 10: Zelfmanagement

Word je geleefd de plannen van anderen of door je eigen plannen? Heb jij de controle over je leven of geef je deze uit handen? Jij bent de leider over je eigen leven. En een leider neemt daar ook zijn of haar verantwoordelijkheid voor. Hoe ziet dit er bij jou uit?