Bitvavo ervaringen + review: beste crypto exchange van Nederland voor beleggen?

Bitvavo ervaringen en reviews bekijken? Zit jij eraan te denken om te investeren in cryptocurreny en/of bitcoin? Zodat jij met je geld meer geld kunt maken? In dit artikel deel ik mijn Bitvavo ervaringen en hoe jij met (mogelijk) de beste crypto exchange van Nederland kunt investeren!

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange. Dit betekent dat jij via dit platform cryptocurrency (bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Cardano en Ripple) kunt aanschaffen.

In de video deel ik mijn Bitvavo ervaringen met een review. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Waarom investeren met crypto via Bitvavo? (5 grootste voordelen)

Wat mij betreft is Bitvavo hét crypto exchange platform voor Nederlanders. En dat wel om de volgende 5 voordelen:

Voordeel 1: Goedkoop

Bitvavo is één van de goedkoopste crypto platformen. De handelskosten zijn maximaal 0,25% en dat is – zeker voor investeren via crypto – gewoon een hele lage prijs.

Heb je nog geen account, maar wil je wel starten met crypto? Start een account via deze link en handel tot over je eerste €1000 zónder kosten.

Voordeel 2: Gemak

Binnen 10 minuten begreep ik exact hoe Bitvavo werkt en had ik mijn eerste crypto al geïnvesteerd. In bovenstaande video leg ik precies uit hoe Bitvavo werkt en waarom het zo makkelijk in gebruik is.

Voordeel 3: Nederlandse crypto exchange

Ook niet onbelangrijk is het feit dat Bitvavo een Nederlandse crypto exchange is én ook de grootste en mogelijk beste crypto exchange van Nederland. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van deze partij natuurlijk enorm.

In het Nederlands investeren is niet alleen makkelijker om onderdelen te begrijpen, maar ook om bijvoorbeeld contact op te nemen met het bedrijf als je ergens niet uitkomt. Altijd handig!

Naast crypto kun je ook investeren in aandelen. Mocht dit ook je interesse hebben, lees dan hier mijn super simpele beleggingsstrategie voor de lange termijn (+ boekentips).

.

Voordeel 4: Chatsupport

Persoonlijk vind ik chatten fijner dan bellen, dus ik ben heel blij met hun chatsupport. Bitvavo staat ook bekend om hun snelle en goede klantensupport.

Voordeel 5: Bitvavo app

De grootste crypto exchange van Nederland heeft ook een app die erg gebruiksvriendelijk is voor de mobiel. Je kunt dus ook ‘’Bitvavo bankieren’’. Dit is natuurlijk ideaal als je aan crypto daytrading doet of soms snel extra crypto wilt kopen (storten) of verkopen (opnemen).

Bitvavo review: de beste crypto exchange van Nederland? (voordelen + nadelen)

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van je behoeften als crypto investeerder, maar in het algemeen zou ik zeggen: ja, Bitvavo is momenteel de beste crypto exchange van Nederland.

Bitvavo heeft alles wat je terug wilt zien in een investeringsplatform. Het is goedkoop, gebruiksvriendelijk en ook nog eens in het Nederlands!

Een nadeel kan zijn dat je tegen bepaalde crypto beperkingen aanloopt en daar heb je dan een ander platform voor nodig. Maar zeker voor beginners heb je dat allemaal eigenlijk niet nodig. Je kunt dan dus het beste starten met Bitvavo en later altijd nog uitbreiden.

Bitvavo ervaringen en reviews: wat is voor jou belangrijk?

Ik hoop dat dit crypto artikel met de video waardevol voor je was. Maak voor jezelf de balans op en bepaal wat belangrijk is voor jou. Wil jij starten met investeren in crypto?

Start een account via deze link en handel tot over je eerste €1000 zónder kosten. Je kunt dan zelf in alle rust bekijken of Bitvavo wel of niet goed bij je past. En je kunt zonder extra kosten rustig starten met investeren in je eerste cryptocurrency.

Zowel beleggen in crypto als geld verdienen met online ondernemen mag dan simpel lijken, maar dat is het zeker niet. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? Leven van het internet? En meer tijd, geld en vrijheid creëren voor jezelf én anderen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.  

.

Boekentips artikel