Deze MEGADEAL sluit over:
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

PAK 400,- EURO LIFETIME KORTING MEE OP
”CREËER JE ONLINE PROGRAMMA IN 1 DAG”

ONTDEK HOE JE MEER VRIJHEID CREËERT IN JE BUSINESS EN LEVEN

Wil jij een online programma of een informatieproduct creëren en verkopen? Zodat je meer tijd, geld en vrijheid in je business én leven kunt ontwikkelen?

Het bouwen van online programma’s is dé strategie om dit voor elkaar te krijgen.

Omdat je mij al even volgt, geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om mijn exclusieve ”Creëer Je Online Programma In 1 Dag” voor een fractie van de prijs te ontvangen.

Deze MEGADEAL is geldig tot de teller afloopt.
Lees hieronder meer 😉

.

Sinds 2010 leer ik uitstellers, perfectionisten en twijfelaars hoe zij met 1 minuut technieken hun doelen kunnen behalen. In 2016 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; Leroy Seijdel Company.

Sindsdien maakte ik bijzondere stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling en online business. In 3 jaar tijd bouwde ik de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland met meer dan 50.000 leden: de 1 Minuut Community.

Door mijn online business kan ik nu 100% locatie onafhankelijk werken. Zo combineerde ik eerder al het werken en reizen vanuit verschillende steden in Oost-Europa en Azië. Leroy Seijdel Company is in 3 jaar gegroeid van niets naar een toonaangevende organisatie en een bekende naam in de online business markt.

Dit alles komt voort uit één simpele jongen… bizar toch?

CREËER JE ONLINE PROGRAMMA IN 1 DAG

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op de “Geheimen van Online Programma’s”. Na al die jaren heb ik 4 online modules met ieder de 3 krachtigste masterclasses ontwikkeld die je nu succesvol in je online business kunt toepassen.

Ik heb die 4 modules voor jou omgezet in het ideale ”Creëer Je Online Programma In 1 Dag”. Je kunt dit online programma nu direct ontvangen:

Direct toegang

ONTDEK DE 4 ONLINE TRAININGEN

Cursus 1: Online Thinking

Zonder strategie geen uitvoering. Wat wil je voor programma creëren? En waarom? Wie is je doelgroep? En wat willen zij graag ontvangen? In deze eerste cursus zet je de eerste stap in het vormgeven van je online programma.

3 Masterclasses over online businessstrategieën en programmaontwikkeling
✓ Masterclass 1: Jouw droomprogramma
✓ Masterclass 2: De klantbehoeften
✓ Masterclass 3: Chemie tussen de klant en het programma

Cursus 2: Online Designing

Waar moet je aan denken bij het creëren van een online cursus? Wat voor website heb je nodig? Hoe ziet een landingspagina eruit? En hoe komt de inhoud eruit te zien? Je ontdekt o.a. de ideale gids om simpeler en effectiever online programma’s te maken.

3 Masterclasses over het ontwerpen van een online programma
✓ Masterclass 1: Techniek
✓ Masterclass 2: Inhoud
✓ Masterclass 3: Vorm 

Cursus 3: Online Creating

Na het denkwerk is het tijd om je programma te maken. Hoe komt je landingspagina eruit te zien? Waar moet deze aan voldoen? Hoe maak je video’s? En niet onbelangrijk: hoe kom je zelfverzekerd over tijdens het maken van de video’s? 

3 Masterclasses over het creëren van de cursus
✓ Masterclass 1: De Onweerstaanbare Landingspagina
✓ Masterclass 2: Krachtige Video’s Creëren
✓ Masterclass 3: Het Geheim Van Een Online Programma

Cursus 4: Online Selling

Hoe ga je geld verdienen aan je online programma? Wat zijn de beste online verkooptechnieken om dit te doen? In deze cursus leer je hoe je een online programma verkoopt en automatisch nieuwe klanten krijgt. 

3 Masterclasses over geld verdienen via het internet
✓ Masterclass 1: Money Met Mails
✓ Masterclass 2: Winst Met Webinars
✓ Masterclass 3: Sales Met Skype

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU WANNEER JE…

Je wilt een online business starten, bouwen en/of laten groeien

Volledig locatie onafhankelijk werken

Wilt profiteren van de mega kansen die online ondernemen geeft

Fulltime geld verdienen via het internet

Zonder ‘gedoe’ een online programma creëren vanuit huis en zonder geld

Meer passieve inkomsten genereren

Een schaalbaar verdienmodel toevoegen aan je huidige business

Zelf een succesvol online programma in de markt zetten

Je wilt meer tijd, geld en vrijheid creëren in je business en leven 

 Ontvang direct toegang tot het complete
‘Creëer Je Online Programma In 1 Dag’
(inclusief online video’s en werkboeken)

Direct toegang

 .

 .

 .

ALLES OVER HET CREËREN VAN EEN ONLINE PROGRAMMA

Alles over online ondernemen op één plek

Je krijgt direct toegang tot de 4 modules met meer dan 30 uur aan lesmateriaal. Van video’s tot werkboeken. Alles is aanwezig om je online programma een extra boost te geven. En dat allemaal op één plek. Makkelijker en overzichtelijker vind je het nergens anders.

12 Masterclasses, 12 Werkboeken

Iedere cursus bestaat uit 3 masterclasses waar je alles leert over het bouwen van online programma’s. Aan het einde van de cursus ben je in staat om je eigen online programma te creëren. 

Ook ontdek je de beste verkooptechnieken voor online programma’s. Zo krijg je optimaal toegang tot de combinatie van creëren en verkopen. Wat vrij uniek is!

Video’s + werkboeken

Elke masterclass bestaat uit een video en werkboek. De video geeft alle informatie die je nodig hebt. Het werkboek zet je aan het denken over de uitvoering. Informatie + actie = succes. 

Het programma is zo ingericht dat je deze kunt volgen op de voor jou prettigste manier. Je kunt leren zoals jij het beste leert. Zo kun je sneller en beter het maximale uit het programma halen.

BONUS 1: BESPAAR 1.000 UUR AAN TIJD

Ik heb meer dan 1.000 uur van mijn tijd in dit programma gestoken. Inmiddels heb ik meer dan 10 online programma’s variërend van lage tot hoge prijzen gemaakt en verkocht. Informatieproducten, memberships, high-end programma’s en volledige coachingstrajecten. Na al die jaren kan ik je een snellere manier bieden om succesvol online programma’s te verkopen.

Die 1.000 uur aan tijd hoef jij hier nu niet meer aan te besteden
en is pure tijdwinst voor jou. 

BONUS 2: BESPAAR 1.000 EURO AAN GELD

Een normaal online businessprogramma kost al snel duizenden euro’s. En dan moet je daar ook nog apart allerlei extra tools voor aanschaffen. Wat je kostbare tijd én geld kost. Met deze tijdelijke actie doe je mee met het laagste lifetime online businesstarief én zijn de tools al voor je voorgekauwd.
Een win-win situatie.

Voor minder dan honderd euro krijg je een compleet programma gericht op jouw online business. Die 1.000 euro hoef je nu niet meer in een andere cursus te steken en is pure geldwinst voor jou. 

Meer dan 50.000 deelnemers gingen je voor

Volg je eigen weg naar meer succes met online programma’s

Krijg direct toegang tot ‘Creëer Je Online Programma In 1 Dag’

Ontdek de 12 krachtigste masterclasses over het creëren en verkopen van online programma’s

Direct toegang
Deze MEGADEAL sluit over:
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec