De Online Marketing Tornado Boekrecensie – Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU

De Online Marketing Tornado boekrecensie. Wil jij alle ins en outs leren over online marketing? En dat het liefst doen met een goed Nederlands online marketingboek? Dan kan het boek De Online Marketing Tornado precies zijn wat je zoekt!

De bijbel onder de Nederlandse online marketing boeken

Het boek De Online Marketing Tornado is geschreven door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU (Internet Marketing Universiteit). Dit boek bevat alle ins en outs op het gebied van online marketing. Van hoger komen te staan met je website in Google tot het bouwen van je eigen online memberships.

In de video geef ik een Nederlandse boekensamenvatting met mijn 3 grootste inzichten uit het boek De Online Marketing Tornado. Vond je dit een leuke video? Abonneer op mijn Youtubekanaal voor meer gratis tips, inzichten en boekrecensies.

.

Mijn 3 belangrijkste inzichten uit De Online Marketing Tornado

Voordat je De Online Marketing Tornado gaat bestellen en lezen wil je natuurlijk eerst een paar dingen weten over het boek. Gelukkig kan dat met deze boekreview ;-). Hieronder deel ik mijn 3 belangrijkste inzichten met je uit dit Nederlandse online marketing boek:

Inzicht 1: Het eerste volledige Nederlandse online marketing boek

Wat ik ontzettend belangrijk vind om te vermelden is dat dit het eerste volledige Nederlandse online marketing boek op de markt is. Ja, er zijn talloze andere Nederlandse boeken over online marketing te vinden.

Die boeken focussen zich echter op één onderdeel van marketing zoals copywriting, adverteren, online zichtbaarheid enzovoort. De Online Marketing Tornado behandelt alle onderwerpen in één boek.

Daardoor is het ook een ideaal boek voor beginners. Je kunt starten met dit online marketing boek en je vervolgens meer focussen op de onderdelen die interessant zijn voor je eigen bedrijf. Om dezelfde reden ook ideaal te gebruiken als naslagwerk!

Inzicht 2: Een mooie website is niet hetzelfde als een effectieve website

Je website kan er gelikt uit zien, maar als er geen klanten uit gehaald worden heb je geen business. Hoe maak je van websitebezoekers klanten? Wat werkt wel en wat niet? En hoe creëer je een converterende website?

Vragen die voor iedere (toekomstige) online ondernemer super interessant zijn. In het boek De Online Marketing Tornado worden effectieve methodes beschreven die jij direct kunt toepassen. Zo bouw je zelf een winstgevende online business op.

Wil je een online bedrijf voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Lees dan mijn artikel ’Voor jezelf beginnen vanuit huis zonder geld’ voor meer waardevolle tips en inzichten.

Inzicht 3: Creëer passief inkomen met online memberships

Opvallend is de grote aandacht voor online memberships in het boek. Dit is iets wat je nog niet veel tegenkomt in online marketing boeken. Memberships zijn interessant om je business onafhankelijker te maken en maandelijks een vast bedrag op je rekening te ontvangen.

Wanneer je dit goed uitvoert heb je het stabiele inkomen van iemand in loondienst en de vrijheid van een online ondernemer. En is dat niet waar iedere ondernemer naar streeft?

De Online Marketing Tornado geeft handvatten in hoe jij een online community kunt bouwen, waar te beginnen en hoe je deze winstgevend maakt. Wil je na dit boek serieus aan de slag met het bouwen van een online membership? Dan raad ik je zeker aan de volgende twee membership boeken te lezen: The Membership Economy en The Automatic Customer.

Samenvatting en boekrecensie De Online Marketing Tornado

Dit boek is wat mij betreft perfect voor iedereen die met online ondernemen en online marketing te maken heeft. Voor de beginner is het een uitstekend boek om direct alle facetten van online marketing te leren kennen. Een soort onderdompel boek.

Voor de meer ervaren spelers kan het boek als een ideale checklist dienen. Een spiegel die je jezelf kunt voorhouden. Hanteer je alle facetten van online marketing nog? Of heb je toch nog een paar aandachtspunten?

De grote waarde van het boek zit ook in de taal. Het is Nederlands! En laten we eerlijk zijn. Als je op de Nederlandse markt kijkt, zijn er niet heel veel goede online marketing boeken te vinden. Voor Nederlandse en Belgische online ondernemers biedt dit boek een prima vervanger voor de sterkere Engelstalige boeken.

Verder kun je De Online Marketing Tornado als naslagwerk gebruiken en als gids om je verder onder te dompelen in een specifiek thema. Van hoger komen in Google tot het bouwen van complete marketingfunnels. Je vindt het allemaal terug in dit boek.

Online marketing toepassen in de praktijk

Wil jij meer uit je website en bedrijf halen? Meer online zichtbaar worden? Meer geld verdienen via het internet? Zodat jij meer tijd, geld en vrijheid in je business en leven kunt ervaren?

Dan heb ik goed nieuws voor je. Je kunt dit boek nu tijdelijk gratis ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen zijn de druk- en verzendkosten betalen. Bestel hier gratis het boek De Online Marketing Tornado.

.

.

.

.

.

.

.

.