De Wet Van Aantrekking Boekrecensie – Jerry En Esther Hicks

De Wet Van Aantrekking is geschreven door Jerry en Esther Hicks. Het is één van de populairste boeken op het gebied van – zoals de naam al verklapt – de wet van de aantrekkingskracht. In dit artikel de boekrecensie!

Een boek over de wet van de aantrekkingskracht

In de video geef ik een Nederlandse boekensamenvatting met mijn 3 grootste inzichten uit het boek De Wet Van Aantrekking. Vond je dit een leuke video? Abonneer op mijn Youtubekanaal voor meer gratis tips, inzichten en boekrecensies.

.

Mijn 3 belangrijkste inzichten uit The Ultimate Sales Letter

Het boek is – op moment van schrijven – ook in het Nederlands verkrijgbaar. In deze Nederlandse boekreview deel ik mijn 3 belangrijkste inzichten met je:

Inzicht 1: Je omgeving bepaalt je energieniveau

Voor een groot deel word je energieniveau bepaalt door je omgeving. Zit je vooral in een negatieve omgeving? Dan krijg je allemaal kleine negatieve boodschappen binnen. Dit lijkt in het begin niet zo erg. Maar deze kleine boodschappen stapelen zich op.

En voor je het weet denk je zelf ook negatief en voer je slechte gewoontes door. Andersom werkt dit hetzelfde. Omring jij jezelf met inspirerende mensen, dan word je zelf ook meer geïnspireerd. En dat geeft weer meer positieve energie. Wees je bewust van welke energie jouw omgeving uitstraalt.

Inzicht 2: Wat je voelt is wat je aantrekt

Voel jij je arm? Dan trek je armoede aan. Voel jij je succesvol? Dan trek je succes aan. Je gevoel bepaalt wat je aantrekt. Voel jij dat je weinig zelfvertrouwen hebt? Dan zul je merken dat je minder dingen gedaan krijgt. Train je mindset in 1 minuut om sneller jouw doelen te bereiken.

Volgens Jerry en Esther Hicks geldt dit ook voor de relatie met anderen. Wanneer jij enthousiast bent wordt de kans veel groter dat anderen dit ook worden. En dat je ook enthousiaste mensen aantrekt.

Inzicht 3: Het afstemmen van verlangen en geloof

Dit is misschien wel het belangrijkste inzicht uit het boek. Dit inzicht heeft alles te maken met wel of geen actie ondernemen. Je kunt een heel groot verlangen hebben. Maar als jij geen geloof hebt zal er niets gebeuren. En andersom werkt dit precies hetzelfde.

Zorg er dus voor dat je verlangen en geloof met elkaar in verbinding staan. Maak je verlangen minder groot waardoor je in actie komt. Door die actie ga je meer geloven. En dan kun jij je verlangen ook weer vergroten. Creëer meer geloof in jezelf met de kracht van autosuggestie.

Samenvatting en boekrecensie De Wet Van Aantrekking

Persoonlijk vond ik dit een goed boek over de wet van de aantrekkingskracht. Begin jij je net te verdiepen in deze materie? Dan zou ik dit boek nog even overslaan. Het is niet het meest makkelijke boek om te lezen.

En je hebt een open mind nodig. Maar als je dat doet zullen er ook voor jou mooie inzichten komen. En die kun je weer toepassen om jouw doelen en dromen te realiseren.

De Wet Van Aantrekking toepassen in de praktijk

De strategieën uit het boek De Wet Van Aantrekking toepassen mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline om dit op te bouwen. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel