Digitaal vastgoed opbouwen: de #1 magische methode om dit te doen (+ bonustip)

Digitaal vastgoed opbouwen is één van de beste manieren om meer vermogen op te bouwen. Het mooie is dat alles ook nog eens online gaat. Maar hoe werkt het opbouwen van digitaal vastgoed precies en hoe doe jij dat?

Wat is digitaal vastgoed? (+ Betekenis)

Digitaal vastgoed is een manier om geld te verdienen via het internet en online meer vermogen op te bouwen. Het werkt hetzelfde als ‘’offline vastgoed’’. Offline vastgoed is het kopen van een huis en deze verhuren zodat je hier maandelijks een inkomen uit krijgt.

Bij ‘’online vastgoed’’, ook wel digitaal vastgoed genoemd, gebeurt precies hetzelfde maar dan online. Je bouwt of koopt een website en ‘’verhuurt’’ je website om maandelijks een inkomen te genereren. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden die ik verderop in het artikel met je deel.

In de video ontdek je wat digitaal vastgoed is en welke manieren er zijn om dit voor jezelf op te bouwen. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

De beste manieren voor digitaal vastgoed opbouwen

Er zijn verschillende manieren om via het internet digitaal vastgoed op te bouwen. Een extra voordeel ten opzichte van ‘’offline vastgoed’’ is dat je al met een klein bedrag kunt starten. Je kunt zelfs je eigen website bouwen en dan kost het je hooguit een paar tientjes om te starten. Wat zijn nu de beste manieren voor digitaal vastgoed opbouwen?

Digitaal vastgoed opbouwen #1: Leer geld verdienen met je website

Dit is wat mij betreft de allerbeste én mooiste manier. Je creëert iets wat echt van jou is (je eigen website) en kunt vanuit je eigen kracht iets online gaan verkopen. Een aantal voorbeelden van digitaal vastgoed opbouwen via je website: verkopen van online programma’s, memberships, coachingstrajecten, plaatsen van affiliate links of advertenties.

Word succesvol met online ondernemen via deze gouden formule.

Digitaal vastgoed opbouwen #2: Focus op passieve inkomstenstromen

Net als met het verhuren van een huis wil je het liefste iedere maand een vast bedrag verdienen via het internet. Dit kan met een website of juist op een andere manier.

Affiliate marketing (in het bijzonder op producten waar je iedere maand voor betaald krijgt) en het creëren van memberships met een maandelijks abonnement zijn twee mooie voorbeelden van hoe digitaal vastgoed voor je kan werken. Stel je voor dat jij een membership aanbiedt voor 10 euro per maand en je hebt 10 leden, dan heb je dus al een passieve inkomstenstroom van 100 euro gecreëerd!

Ontdek de 4 beste manieren om online passief inkomen te genereren.

.

Digitaal vastgoed opbouwen #3: Check de aandelenmarkt (in het bijzonder indexfondsen)

Geld verdienen via het internet kun je ook doen door elke maand aandelen te kopen. Over die aandelen verdien je geld met koerswinsten en dividenden. Let op: je kunt ook geld verliezen. Lees je daarom goed in over dit onderwerp.

Wil je een iets meer stabiliteit? Verdiep je dan ook zeker in indexfondsen. Dit is één van mijn grootste pijlers om mijn vermogen te laten groeien voor de lange termijn. Zo ziet mijn super simpele beleggingsstrategie voor de lange termijn eruit.

Bonus: de allerbeste manier voor online vastgoed opbouwen

De methoden om geld te verdienen via het internet zijn eindeloos geworden. Toch is er wat mij betreft één ding die boven alle andere dingen uitspringt. En dat is het bouwen van je eigen mailinglijst. Een wat? Ja, een mailinglijst.

Met een grote mailinglijst kun je veel mensen bereiken en via die manier onafhankelijk van andere partijen meer inkomsten creëren. Je kunt mensen meer helpen en inspireren. Ook kun je hier al je acties en uitnodigingen voor webinars in kwijt (waar je uiteindelijk je geld mee verdiend).

Werken aan de groei van online vastgoed mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? Leven van het internet? En meer tijd, geld en vrijheid creëren voor jezelf én anderen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.

.

Boekentips artikel