Hoe haal ik deadlines?

Hoe haal ik deadlines. Deadlines halen vinden we vaak niet het probleem. De deadline vóór zijn zodat je rustig kunt toewerken naar de deadline is een groter obstakel. Hoe pak je zoiets aan?

Focus op de actie en niet op de agenda

We vinden het makkelijk om een planning te maken. En in tegenstelling tot een planning vinden we het veel moeilijker om ons aan die planning te houden.

Daarom is het extreem belangrijk om de focus te houden op de actie. Wat kan ik VANDAAG doen om een stap dichter bij mijn deadline te komen?

Vervolgens is het een kwestie van actie ondernemen. Waarom lukt het ons zelfs dan nog niet om in actie te komen?

Kleine stappen naar grote resultaten

Vaak willen we, voor we aan iets beginnen, de afloop al weten. Je wilt bijvoorbeeld ondernemen, maar eigenlijk wil je bij voorbaat al een garantie dat je plan ook echt een succes wordt.

Het risico is dan dat je maar blijft slijpen en slijpen aan je plan, maar nooit echt tot actie overgaat. Het is een beetje als een lot in de loterij kopen, maar je wilt vooraf wel weten dat je gaat winnen.

Als je te lang plannen maakt laat je kansen liggen. Begin met bewegen. Beter vandaag beginnen een goed plan uit te voeren, dan wachten op het perfecte plan. Als je een goed idee hebt: BEGIN VANDAAG en stuur onderweg bij.

Zo kun jij je reis beter vormgeven. En ruim voor vertrek je bagage ingeladen hebben. Dat geeft meer voldoening, energie en rust. Deadlines halen we niet door een lot in de loterij te kopen. We moeten deze verdienen met hard werken.

Iets wat alleen lukt als je er vandaag mee begint.

Meer leestips

Klik hier voor meer vragen en inspirerende artikelen over doelen stellen.