‘Ik wil jongeren inspireren om bewust aan hun eigen succes & geluk te werken’

Visie

– Stimuleren persoonlijke ontwikkeling jongeren tussen de 20 en 27 jaar. 
– De Nederlandse klaagcultuur ombuigen tot een gelukscultuur.

Tijdens mijn zoektocht in persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik dat er één ding is wat we allemaal met elkaar gemeen hebben: ons verlangen naar geluk. En dat brengt mij bij de eerste vraag die ik aan je wil stellen: wat is geluk? Wat betekent geluk voor jou? Als jij niet in één zin kunt benoemen wat geluk voor je betekent, hoe kun je dan gelukkig worden? Het is mijn visie om de Nederlandse klaagcultuur om te zetten in een gelukscultuur. We moeten weer in mogelijkheden gaan denken in plaats van beperkingen.

Het is mijn droom om persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Om mij heen zie ik heel veel mensen, jong en oud, die niet precies weten wat zij willen (en welke betekenis geluk voor hun heeft). Hoe mooi zou het zijn als je dit wel weet? Dat je 100% focus kunt leggen op alles wat je gelukkig maakt? Ik geloof dat jij dat kunt.

Missie

‘Ik inspireer en coach jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling’

– Elke dag iemand inspireren.
– Jongeren hebben vaak iemand nodig die in hun gelooft en ze helpt hun dromen waar te maken. Ik ben die coach.

De beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf. Alles begint bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoeveel tijd besteed jij BEWUST aan je persoonlijke ontwikkeling? Wat zijn jouw doelen voor het komende jaar? Welke vaardigheden zou jij graag willen leren? En wat doe jij vandaag om je doelen te realiseren? Passen die acties bij je dromen? Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen. Denk positief, niet negatief. Jij bent de regisseur over jouw leven.

De komende jaren wil ik jongeren inspireren om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daar ligt de kracht. Hoe beter jij jezelf kent, hoe meer focus je kunt leggen op de dingen die je echt wilt doen. En daar vind jij de dingen die je gelukkig maken. Hoe mooi zou het zijn als jij elke dag kunt doen wat jij het liefste doet? Ik weet dat jij het kan.

Het is mijn droom om persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Om mij heen zie ik heel veel mensen, jong en oud, die niet precies weten wat zij willen (en welke betekenis geluk voor hun heeft). Hoe mooi zou het zijn als je dit wel weet? Dat je 100% focus kunt leggen op alles wat je gelukkig maakt? Ik geloof dat jij dat kunt.

Waarden

Waarde 1: Inspireren
‘of je nu gelooft dat je iets kunt of niet, je hebt gelijk’

Alles begint met jouw gedachten. Jouw gedachten zijn een onderdeel van je mindset. En die kun je trainen door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling is niets anders dan mentale training.

Waarde 2: Vertrouwen 
‘wees de schaker, niet het schaakstuk’

Luister naar jezelf en neem het heft in eigen handen. Laat je niet de les lezen door anderen, want dan word je een schaakstuk in het spel van de ander. Wees de schaker. Denk vooruit en bepaal je eigen acties.

Waarde 3: Leren 
‘een tocht van 1000 mijl moet beginnen met een eerste stap’

Veel van de dingen die je wilt bereiken lijken ver weg. Net als iedereen moet je die eerste stap zetten om iets groots te bereiken. Begin vandaag. Leer elke dag iets bij.

Waarde 4: Sporten 
‘discipline is de spier voor het realiseren van je dromen’

Je komt pas in beweging als je over discipline beschikt. Discipline is de beste vaardigheid om verder te ontwikkelen. Zonder discipline is er geen karakter. En zonder karakter is er geen progressie.

Mijn Quotes

‘De beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf’
‘Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren’
‘Als je niet leeft zoals je denkt, ga je denken zoals je leeft’
‘Elke beslissing die je neemt bepaalt de koers van je leven’
‘Tijd kun je niet managen, je kunt alleen jezelf managen’

Jouw Mission Statement in 1 pagina!

Mijn filosofie is dusdanig belangrijk voor mij dat het mijn leidraad is geworden. Mensen vragen mij vaak hoe ik zoveel motivatie, discipline en focus heb. Het antwoord is simpel: ik leef volgens mijn idealen die in mijn persoonlijke mission statement staan. En daar komt meer bij kijken dan je denkt. Naar aanleiding van de vragen heb ik een uitgebreid overzicht gemaakt van hoe jij jouw mission statement kunt maken. Deze is inclusief oefeningen om jouw visie, missie, waarden, leefregels en doelen helder op papier te krijgen. Je kunt deze hier gratis downloaden.