HIER LEES JE ALLES WAT JE MOET WETEN OVER HET VIP 1.0 COACHINGSPROGRAMMA

.

Heb je een vraag voor je deelname?

Een beslissing maken over het volgen van een programma, welke dit ook maar mag zijn, is altijd iets groots om te doen. Ik begrijp het volledig dat je de tijd wilt nemen om daar in alle rust over na te denken en daarom heb ik deze FAQ voor je opgesteld. Hier staan de antwoorden op alle vragen, onduidelijkheden en twijfels die je mogelijk hebt.

De 1 minuutstrategie uit het VIP 1.0 Programma is inmiddels een bewezen strategie om in kleine stappen jouw mooiste doelen te bereiken. Inmiddels zijn er meer dan 12.000 leden binnen de 1 Minuut Community aanwezig inclusief honderden VIP Leden. Dagelijks ontvang ik vanuit het programma hun successen en resultaten.

Het programma heeft onder andere voor de volgende resultaten gezorgd bij deelnemers:

✓ Binnen 3 maanden van werkloos naar fulltime eigen bedrijf
✓ In 1 week een online training maken welke 2 jaar lang is uitgesteld
✓ Opgestelde jaardoelen binnen 3 maanden bereiken
✓ Klanten zeggen dat hun focus, discipline en zelfvertrouwen met 10x zijn toegenomen
✓ Binnen 1,5 week een eigen bedrijf starten welke 5 jaar lang is uitgesteld

HET VIP 1.0 COACHINGSPROGRAMMA

Dit is niet ”zomaar een cursus”. Je krijgt alles wat je nodig hebt om persoonlijk succes te behalen.

.
✓ Community + online coaching
✓ Maandelijkse Q&A Calls
✓ 100+ uur aan lesmateriaal
✓ Meegroei garantie

.

Direct Toegang

FAQ

Vraag 1: ‘’Hoe weet ik dat dit programma voor mij werkt?’’

Goede vraag! Het VIP 1.0 Coachingsprogramma is anders dan de meeste andere programma’s. De focus ligt namelijk op het ontwikkelen van meer discipline en focus. Er is geen ander programma waarbij de focus zoveel op discipline ligt in vergelijking met andere programma’s.

Dit programma sluit bij jou aan wanneer je geloofd dat elke dag een kleine stap zetten de sleutel is om jouw mooiste doelen te bereiken. Let op: dat betekent niet dat je heel langzaam hoeft te groeien. Het betekent wel dat je ELKE DAG groeit en vanuit dit startpunt steeds sneller gaat groeien.

Permanente gedragsverandering ontstaat pas zodra je bepaalde mate van zelfdiscipline hebt ontwikkeld. Doe je dit niet, dan val je na een paar dagen, weken, maanden of jaren iedere keer weer terug in oud gedrag. En dat leidt onder andere tot nog meer uitstelgedrag en frustratie.

Als je die cirkel wilt doorbreken, dan is dit programma op je lijf geschreven.

Start direct door hier te klikken.

Vraag 2: ”Wie is Leroy Seijdel en waarom hij?”

Hey, ik ben Leroy Seijdel en dit is mijn verhaal en waarom je naar mij zou moeten luisteren:

Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd al verlegen, onzeker en stil geweest. Tegelijkertijd had ik grote dromen en doelen die ik graag wilde realiseren. Gevolg?

Ik leefde niet zoals ik wilde leven. Toen ik 20 was las ik mijn eerste persoonlijke ontwikkeling boek genaamd ‘’De 7 Eigenschappen van Effectief Leiderschap’’. Na dit boek las ik binnen 2 jaar honderden boeken over persoonlijker ontwikkeling. Resultaat?

Inmiddels werk ik al meer dan 2,5 jaar als 1 minuut mindsetcoach. Ik overwon mijn uitstelgedrag, werd uitgeroepen tot beste student, maakte mijn droomreis door Azië, transformeerde mezelf van avond- naar ochtendmens, liep meerdere marathons, ontwikkelde binnen 1,5 jaar de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland op van 0 naar 12.000 leden en inmiddels coach ik honderden VIP Leden in mijn VIP Coachingsprogramma’s met de 1 minuutstrategie.

Waarom? Omdat deze strategie een mega-impact heeft gemaakt voor mijn klanten. In het VIP 1.0 Coachingsprogramma leg ik uit hoe deze 1 minuutstrategie werkt en hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut. Een formule die klanten op dagelijkse basis toepassen.

Door deze strategie te volgen ga je ontdekken wat werkt en wat juist niet werkt om meer in de DOE-modus te komen. Hiermee bespaar je 2,5 jaar aan tijd en meer dan 1.000 frustratiemomenten voor het vinden van de ideale strategie. Na deze methode loop je weg met de technieken die voor je gaan werken.

De resultaten die ik met de 1 minuutstrategie zie zijn enorm. Regelmatig spreek ik ondernemers en coaches die al meer dan 10 jaar in het vak zitten en ook zij zeggen dat zij nog nooit een platform hebben gezien dat zo eenvoudig en krachtig is en voor zo’n ongelooflijke persoonlijke groei zorgt.

Het is fascinerend om te zien wat voor effect de 1 minuutstrategie voor mijn klanten heeft. In kleine stappen jouw mooiste doelen bereiken is naar mijn mening de nummer 1 methode om grote persoonlijke groei te ontwikkelen EN vol te houden.

Nog steeds werk ik elke dag met de 1 minuutstrategie om mijn eigen discipline en focus continu te ontwikkelen. Ik hou dan ook van het gezegde ‘’practice what you teach’’. Bekijk mijn trackrecord, en die van mijn klanten, om zelf te oordelen of de 1 minuutstrategie ook voor jou kan werken.

Start direct door hier te klikken.

Vraag 3: ‘’Hoe lang tijd duurt het programma?’’

Dit programma is gemaakt om direct in actie te komen. Ik wil niet dat je hele dagen naar mijn cursus en stem luistert. Ik wil dat je actie onderneemt op je doelen, discipline ontwikkelt en blijft doorzetten.

Alles in dit programma is erop gericht om elke dag minimaal 1 minuut in actie te komen op je belangrijkste doel. Er zijn geen overbodige theorieën die ik aan je uitleg. Alles is rechtdoorzee. Je leert ook om vanaf dag 1 in actie te komen.

Dit programma is ontworpen om in 12 weken af te ronden. Je krijgt zolang je lid blijft toegang tot alle online cursussen, video’s, werkboeken, schema’s, webinars en nog veel meer. Je kunt het complete programma zo vaak volgen als je wilt en er komen ook iedere maand nieuwe video’s bij.

Dit programma kun je volgen op je eigen tempo. Je kunt de 12 weken in 2 weken doen of verspreiden over 1 jaar waardoor je er bijvoorbeeld voor jezelf een jaarprogramma van maakt. Het is helemaal aan jou en je bent vrij om te bepalen wanneer, wat en hoe je dit indeelt in je eigen tijd.

Start direct door hier te klikken.

Vraag 4: ‘’Wat krijg ik precies als ik deelneem?’’   

Bekijk hier het complete pakket inclusief alle details

Vraag 5: ‘’Ik heb vaker dit soort cursussen gevolgd maar nooit afgemaakt of goede resultaten bereikt?’’

Dat zou goed kunnen! De waarheid is dat de meeste cursussen zich richten op ‘’informatie geven’’ in plaats van ‘’informatie TOEPASSEN’’.

De meeste cursussen bestaan uit een veelvoud aan informatie zonder een duidelijk doel of actie waar je resultaten mee bereikt. Het VIP 1.0 Coachingsprogramma is anders omdat het de nadruk legt op het DOEN. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt en krijgt direct daarna een stap voor stap implementatieplan om deze info in de praktijk om te zetten.

Daarnaast zijn de meeste cursussen gericht op theorie en niet op de ‘’real life ervaringen’’. Dit programma is gemaakt op basis van mijn eigen ervaringen en hoe ik van niets naar alles ging op verschillende gebieden in mijn leven. Mijn trackrecord bestaat onder andere uit de volgende punten:

 Overwon zijn grootste faalangst (spreken in het openbaar) zonder coach of psycholoog
 Veranderde zichzelf van onzeker, verlegen en stil jongetje in iemand die nu vol in de ACTIE-modus staat
 Werd uitgeroepen tot Beste Student van zijn opleiding
 Maakte zijn droomreis door Zuidoost-Azië met een dagelijks budget van 12 euro.
 Transformeerde zichzelf van avond- naar ochtendmens binnen 30 dagen
 Bouwde binnen 1,5 jaar de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland op (van 0 naar meer dan 12.000 leden)
 Liep meerdere marathons om zijn zelfvertrouwen en discipline te vergroten

De meeste programma’s worden één keer gemaakt en daarna nooit meer bewerkt. Je koopt iets en houdt altijd toegang tot het programma. Alleen na een jaar heb je er niets meer aan. Het VIP 1.0 Coachingsprogramma is zo gemaakt dat deze iedere maand wordt voorzien van de nieuwste content. En ik schroom ook niet om oude video’s te verwijderen en nieuwe up-to-date video’s toe te voegen.

Ik focus al mijn aandacht op het VIP Programma. Er zijn voor mij geen andere producten waar ik mijn energie insteek. Daarom krijg je de beschikking over een programma waar meer dan 10.000 uur aan gewerkt is (en wat steeds meer blijft worden). Ik wil niet ‘’zomaar’’ iets maken. Ik wil het beste maken dat er is.

Als je meedoet aan het programma zul je zelf zien welke aandacht eraan besteedt is en nog steeds wordt. Dit programma is niet gewoon ‘’goed’’. Het zorgt ook voor resultaten.

Start direct door hier te klikken.

Vraag 6: ‘’Hoe werkt het opzeggen?’’

Verkeerde vraag! Ik maak een grapje en ook weer niet. Als je besluit om mee te doen zul je niet meer willen stoppen. Toch kan dit en nog veel makkelijker dan je denkt. Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar info@leroyseijdel.nl . Je ontvangt van ons nog een paar vragen en dan is je opzegging geregeld. Verder hoef je niets meer te doen. Het programma is maandelijks opzegbaar.

Start direct door hier te klikken.

Vraag 7: ‘’Wat voor ondersteuning krijg ik tijdens het programma?’’

Wanneer je meedoet aan het VIP 1.0 Coachingsprogramma krijg je onbeperkte toegang tot alle hulp die je nodig hebt. Ik wil, net als jij, dat er resultaten geboekt worden en daar zal ik mijn uiterste best voor doen. Dit is wat je krijgt als je meedoet:

VIP Community Support. Je krijgt onbeperkte toegang tot de VIP Community. Dit is de plek waar je al jouw vragen kunt stellen en een leden van de community zullen je snel helpen. Ook zal ik zelf ter aanvulling op bepaalde vragen reageren wanneer dit noodzakelijk is.

VIP Coach Call Support. Elke maand wordt er een LIVE online training + Q&A gegeven. Je kunt daar nieuwe inzichten opdoen, leren van andere VIP Leden en al jouw vragen persoonlijk aan mij stellen. Ook andere leden kunnen met nuttige tips en feedback komen.

Privé Community Support. Heb je een persoonlijke vraag die je liever niet in de community deelt? Dat kan. Je kunt daarvoor gebruik maken van de envelop die je naast het VIP profiel vindt. Vervolgens kun je daar een bericht sturen die alleen naar mij wordt gestuurd.

Je kunt vanaf vandaag altijd en overal toegang houden tot dit programma.

Start direct door hier te klikken.

Vraag 8: ‘’Wanneer start dit programma en wat gebeurt er als ik een les mis of op vakantie ga?’’

Het programma bestaat uit vooraf opgenomen video’s, artikelen, audiobestanden en PDF bestanden die 24/7/365 toegankelijk zijn. Het maakt dus niet uit of je even een maand iets minder tijd hebt, op vakantie gaat of door persoonlijke omstandigheden er ‘’eventjes’’ niet aan toekomt. Alle informatie is toegankelijk in de academy en je kunt er op ieder moment gebruik van maken. Zolang je lid bent krijg je lifetime toegang tot alle content tegen de allerlaagste prijs van een coachingsprogramma.

Ook de maandelijkse VIP Coach Calls kun je terugkijken als je deze gemist hebt of nog een keer wilt bekijken. Ze worden voor je geüpload en geplaatst bij alle andere Coach Calls. Kijk live mee  of bekijk de opnames. Je hoeft nooit een coach call te missen.

Je kunt het programma direct na inschrijving gebruiken. Wanneer je op de knop klikt krijg je binnen 30 seconden toegang tot alle trainingen. Je kunt vandaag nog starten en nu je eerste 1 minuutactie nemen. Het beste moment om te starten is altijd nu.

Start direct door hier te klikken.

Vraag 9: ‘’Hoe houd ik dagelijkse focus en discipline op mijn doelen? Wat is de beste manier om dit te doen?’’

Discipline is niet iets wat je ‘’zomaar’’ ontwikkeld. Het vergt geduld en een langetermijnvisie. Tegelijkertijd moet je vandaag nog actie ondernemen. En dat vervolgens elke dag blijven doen.

Binnen het programma heb ik niet voor niets het High Level Disciplineprogramma voor je ontwikkeld. Deze bestaat uit 3 fases voorzien van video’s artikelen, werkboeken en audiobestanden:

Fase 1: Master Your Goals. In deze fase leer je alles over doelen stellen. Van korte tot langetermijndoelen. Maar ook hoe je balans houdt tussen zowel de korte als de langetermijndoelen. Stap voor stap kom je erachter wat je echt wilt en hoe jij het leven kunt ontwerpen dat je wilt hebben. Als je dat weet heb je de eerste stap gezet richting meer focus en discipline.

Fase 2: Master Your Time. Doelen stellen is een goed begin maar zonder tijd zul je er nooit mee aan de slag gaan. Hoe ga jij met jouw tijd om? En hoe maak je tijd vrij voor alle doelen die je hebt? In de tweede fase leer je alles over timemanagement en hoe je focus houdt op je belangrijkste doelen.

Fase 3. Master Your Discipline. Gefeliciteerd. Na de eerste twee fases weet je WAT je wilt en HOE je het moet doen, maar nu moet je het nog DOEN. Discipline is één van de moeilijkste vaardigheden om aan te leren. Moeilijk maar niet onmogelijk. Na de derde fase ben je in staat om je dromen om te zetten in ACTIE, en je plannen in UITVOERING.

Start direct door hier te klikken.

Klik op de oranje knop hieronder en krijg toegang tot het programma en de community binnen 5 minuten. Het is jouw tijd. Laten we dit samen doen!

.

.

HET VIP 1.0 COACHINGSPROGRAMMA

Dit is niet ”zomaar een cursus”. Je krijgt alles wat je nodig hebt om persoonlijk succes te behalen.

.
✓ Community + online coaching
✓ Maandelijkse Q&A Calls
✓ 100+ uur aan lesmateriaal
✓ Meegroei garantie

.

Direct Toegang