Geld verdienen met je mailinglijst? 3 Strategieën die gegarandeerd werken!

Geld verdienen met je mailinglijst is één van de beste manier om online geld te verdienen met je bedrijf. Wil jij leren hoe je dit doet? In dit artikel 3 strategieën om meer winst uit je mailinglijst te halen!

Mailinglijst opbouwen en laten groeien

First things first. Hoe maak je een mailinglijst? Als het goed is gebruik je al een e-mailsoftwarepakket waarmee je een mailinglijst kunt opbouwen. Bekende voorbeelden zijn Activecampaign en Mailchimp.

Wat veel ondernemers niet weten is dat je flink kunt verdienen aan je mailinglijst. Een ander groot voordeel is dat de mailinglijst volledig van jou is. Een social mediakanaal kan verdwijnen of regels veranderen waardoor je volgers kwijtraakt. Zij bepalen ook wie wat te zien krijgt.

Bij een mailinglijst heb jij hier veel meer controle over. In de video deel ik 3 strategieën met je voor geld verdienen met je mailinglijst. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

3 Strategieën voor meer geld verdienen met je mailinglijst

Of je nu 1, 1000 of 100.000 mensen op je mailinglijst hebt, je kunt altijd starten met deze tips. Hoe groter je mailinglijst des te meer kans op hogere inkomsten. Wil jij je conversie verhogen en meer geld verdienen met je mailinglijst? Volg dan één of meerdere van deze 3 e-mailstrategieën!

Strategie 1: Geld verdienen met je mailinglijst via webinars

Laat je mailinglijst weten dat je een webinar geeft. Webinars zijn een geweldige manier om meer klanten te krijgen op een niet commerciële manier. Deze 14 tips helpen je om winst te maken met webinars.

Persoonlijk ben ik een groot fan van webinars geven. Allereerst omdat je heel veel gratis waarde kunt geven en dus direct veel mensen kunt helpen. Ten tweede kun je aan het einde van het webinar jouw aanbod plaatsen. Vervolgens kunnen mensen die meer uit zichzelf willen halen gebruik maken van je aanbod. Een win-win situatie!

Actie: maak een webinar en gebruik e-mails om je webinar te vullen.

Strategie 2: Geld verdienen met je mailinglijst via kortingsacties

Ook met kortingsacties kun jij je volgers blij maken én zo meer geld verdienen met je mailinglijst. Zo kun je bijvoorbeeld iedere maand één van je producten in de aanbieding zetten. Dit is ook één van de strategieën om de verandering te maken van uurtje factuurtje naar schaalbaar verdienmodel.

.

Deze aanbieding kun je promoten via je mailinglijst. Je hebt hiervoor de zogenoemde 48 uursacties. Mensen hebben in dit geval 2 dagen de tijd om een product met korting aan te schaffen. De tijdsdruk is een belangrijk marketingmiddel: mensen kopen nu eenmaal sneller wanneer de deadline eindigt.

Actie: bedenk kortingsacties en gebruik e-mails om je acties te verkopen.

Strategie 3: Geld verdienen met je mailinglijst via affiliate marketing

Affiliate marketing is een andere manier om je mailinglijst winstgevend te maken. Heb jij producten van anderen waar je super enthousiast over bent? Dan kun je eens kijken of hier een affiliate marketing programma voor is. Zo kun je extra geld verdienen.

Voor mijn webinars maak ik gebruik van Webinargeek en wanneer mensen zich via deze link voor een 14 dagen gratis testversie inschrijven voor Webinargeek, dan krijg ik daar een commissie over. Er zijn veel verschillende manieren hoe je affiliate marketing kunt inzetten. Deze strategie is ook ideaal om te mixen met de andere strategieën.

Actie: onderzoek affiliate marketing programma’s en gebruik in je e-mails links naar deze producten.

Hoe ga jij geld verdienen met je mailinglijst?

Voordat je geld kunt verdienen met je mailinglijst heb je een mailinglijst nodig. De kracht van deze strategieën wordt groter en groter naarmate jij je mailinglijst steeds kunt opbouwen.

Dit kun je doen door waardevolle content te schrijven (Google), video’s (Youtube) of podcasts te maken. Ook kun je advertenties inzetten op je mailinglijst sneller te laten groeien.

Geld verdienen met je mailinglijst mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? Leven van het internet? En meer tijd, geld en vrijheid creëren voor jezelf én anderen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.

.

Boekentips artikel