.
Deze aanbieding is alleen NU geldig 

[wp-deadline id=8]

Klik deze pagina niet weg!

Je aanmelding is geslaagd, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer uitleg!

Je hebt je waarschijnlijk voor de challenge ingeschreven omdat je uitstelgedrag wilt overwinnen en doelen wilt bereiken. Inspirerende doelen stellen is dé sleutel tot persoonlijk succes en geluk. Nu kunnen deze tools je zeker helpen maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot de 4 grootste geheimen voor persoonlijk succes die
ik de afgelopen 7 jaar heb gebruikt?

Omdat jij je zojuist hebt ingeschreven voor de 1 Minuut Challenge, geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om de online cursus Master Your Own Life voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina wegklikt vervalt de aanbieding.
Lees hieronder meer 😉

Sinds 2010 leer ik ondernemende en ambitieuze mensen hoe zij meer resultaat met 1 minuut technieken kunnen behalen. In 2016 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; Leroy Seijdel Company.

Sindsdien maakte ik geweldige stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling door de 1 minuutactie toe te passen. Ik overwon mijn faalangst, werd uitverkozen tot beste student van mijn opleiding, maakte een droomreis door Zuidoost-Azië, liep de Marathon van Amsterdam en bouwde de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland: de 1 Minuut Community.

Inmiddels zijn er meer dan 3.000 leden die online training en coaching hebben gekregen. Ohja, en ik veranderde mezelf van een avondmens in een ochtendmens. Dat heb ik lang uitgesteld 😉

Door persoonlijke ontwikkeling kun je de maakbaarheid van het leven enorm verhogen. Leroy Seijdel Company is in 1 jaar gegroeid van niets naar een toonaangevende organisatie en een bekende naam in de persoonlijke ontwikkeling markt. Dit alles komt voort uit één simpele jongen… bizar toch?

MASTER YOUR OWN LIFE

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op “Persoonlijk Meesterschap”. Ik heb na al die jaren een vaste formule ontwikkeld om 1 minuut technieken in je dagelijks leven succesvol toe te passen. Ik heb deze formule voor jou omgezet in het ideale discipline stappenplan. Je kunt dit nu direct ontvangen:

Direct toegang

OVERWIN JE UITSTELGEDRAG
EN BEREIK JE DOELEN

1 Leesboek + 4 Videolessen + 4 Werkboeken + Bonusvideo’s

Masterclass 1: Mindset de baas worden

Zonder Basis geen Groei. Zoveel mensen falen om te groeien simpelweg omdat ze niet weten hoe zij hun mindset moeten trainen. Of ze weten het wel maar DOEN niets. Je gedachten, acties en resultaten komen voort uit je mindset. Een betere mindset ontwikkelen vergt dagelijkse actie.

Masterclass 2: Weten wat je écht wilt

Zonder Basis geen Groei. Zoveel mensen falen om te groeien simpelweg omdat ze niet weten WAT ze écht willen of HOE zij hun doelen kunnen bereiken. Focus is het sleutelwoord voor persoonlijk succes. 1 minuut in de voorbereiding scheelt je 10 minuten in de uitvoer… Met de juiste kennis over doelen stellen heb je een blauwdruk voor persoonlijk succes in handen.

Module 3: Word de beste versie van jezelf

Het is lastiger dan ooit om structuur en focus te houden op de écht belangrijke dingen in je leven. Mailtjes, telefoontjes en appjes lijken onze wereld over te nemen. Wat als we de regie in eigen handen nemen? Als we niet meer geleefd worden door andermans plannen maar door onze eigen plannen? Word de beste versie van jezelf, trek je eigen plan en kom in actie.

Masterclass 4: Je wordt wat je denkt

We weten allemaal wat we moeten doen om een gewoonte te veranderen. Toch lukt het zelden. Ik zal je vertellen wat ik deed om iedere ochtend om 5:50 op te staan, hoe ik van 6:00 tot 7:00 persoonlijke ontwikkeling technieken doe en waarom ik de Marathon van Amsterdam liep om positieve gewoontes te creëren. Het is makkelijker dan we denken. En het begint allemaal met een visualisatieoefening…….

Ontvang direct toegang tot deze
complete
online cursus

Direct toegang

Meer dan 3.000 deelnemers gingen je voor

Volg je eigen weg naar meer focus en persoonlijk succes

Master Your Own Life

Start direct met de masterclasses

Direct toegang

.
Deze aanbieding is alleen NU geldig 

[wp-deadline id=7]