Hoe bouw je snel vermogen op in slechts 1 minuut? Doe dit direct! (Iedereen kan dit)

Hoe bouw je snel vermogen op zonder enige moeite? Je zou denken dat het onmogelijk is, maar niets blijkt minder waar. In dit artikel de gouden formule om het voor elkaar te krijgen!

Snel vermogen opbouwen doe je zo

De snelste manier om vermogen op te bouwen is simpel: je geeft minder uit dan je ontvangt en legt de rest van het geld opzij. Op deze manier kun je letterlijk elke dag meer vermogen opbouwen. En hoe groter je het verschil tussen ontvangsten en uitgaven kunt maken des te sneller je vermogen opbouwt.

Belangrijker dan dit gegeven is het ontwikkelen van discipline en geduld. Dit is min of meer het ‘’echte geheim’’ van vermogen opbouwen. Je moet jezelf aanleren om geld over te houden en dit op een slimme manier te investeren.

Dit houdt automatisch in dat je lange termijn pijn (nu geld opzij zetten waar je niet mee kunt doen) prioriteit krijgt boven korte termijn plezier (uitgaven die je nu kunt doen). En dat is – zeker in de huidige maatschappij – een enorme uitdaging geworden!

Wil jij nog sneller en effectiever je vermogen opbouwen? Check de video. Vond je dit een waardevolle video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Snel vermogen opbouwen met deze 2 universele principes

Het is dus eigenlijk heel simpel om vermogen op te bouwen. Het enige wat je nodig hebt is geduld en discipline. Maar laat dat nu net de eigenschappen zijn waar maar weinig mensen over lijken te beschikken. Wanneer je meer geld op de bankrekening wilt hebben, dan wil jij je geduld en discipline inzetten op deze 2 universele principes.

Principe 1: Geef minder uit dan je verdient

Klinkt eenvoudig toch? Stel je voor dat jij 3000 euro per maand verdient, dan is alles wat je niet uitgeeft geld dat je hebt om vermogen op te bouwen. Als vuistregel zou je kunnen starten met een spaarratio van bijvoorbeeld 10%.

In dit voorbeeld zou je dan dus 300 euro per maand sparen. Hier begint je vermogensopbouw. Wanneer je dit voor een jaar doet, dan heb je dus een extra vermogen opgebouwd van 3.600 euro. In tien jaar zou dat 36.000 euro zijn (zonder gemaakte rendement).

Het spaarratio is iets wat jij kunt bepalen voor jezelf. Wil jij meer vermogen opbouwen? Dan kun jij je spaarratio verhogen van bijvoorbeeld 10% naar 30%. In dat geval leg je dus 900 euro per maand opzij. Over tien jaar zou dat bedrag dan meer dan een ton zijn (wederom zonder gemaakte rendement). Leer hier hoe jij in kleine stapjes financieel vrij kunt worden.

.

Uiteraard wil je het geld voor je laten werken in de tussentijd zodat je geld nog meer geld voor je gaat maken zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Nouja, op 1 minuut per maand je geld overboeken na dan…. 😉

Principe 2: Investeer het verschil tussen uitgaven en ontvangsten

Het tweede principe is belangrijk om je geld voor je te laten werken. Sparen is een slecht idee. Met sparen verlies je namelijk een groot deel van je potentiële rendement. Het is goed voor veilig geld en je financiële buffer, maar alles wat je daarna extra verdient wil je optimaal benutten.

Er zijn veel verschillende manieren om je geld te investeren. De drie bekendste manieren: investeren in je eigen bedrijf, vastgoed of aandelen. Voor je eigen bedrijf – als je die hebt – zou je een heel helder beeld moeten hebben van het rendement dat je extra geld je gaat opleveren.

Heb je geen eigen bedrijf, dan kun je ook investeren in bedrijven van anderen. Bijvoorbeeld door te investeren in aandelen. Je kunt losse aandelen kopen of stukjes aandelen van een heleboel bedrijven in één ETF. Deze laatste optie is minder risicovol en vaak de beste optie voor mensen zonder kennis van beleggen.

Vastgoed is vaak een lastigere optie omdat het direct om een veel grotere som van geld gaat. Een tussenoplossing is om te investeren in REITS. Dit zijn vastgoedbedrijven waar je door middel van aandelen in kunt investeren. Ontdek hier hoe je elke maand meer geld verdient met aandelen door deze magische formule.

De saaie weg is de snelste weg

Het klinkt wellicht tegenstrijdig, maar de saaie weg is de snelste weg. Door elke maand een specifiek bedrag te investeren bouw je niet alleen vermogen op, maar laat je dat vermogen ook voor je renderen. En ook al start het heel klein op deze manier verdien je elke maand steeds iets meer passief inkomen.

Je vermogen opbouwen mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel