Bekijk het inkijkexemplaar van het e-book

Waarom de juiste motivatie en focus je soms in de steek laten

Je wilt het al lang, heel lang. Om eerlijk te zijn denk je er elke dag weer aan. Wanneer zou het goede moment zijn? Die grote droom. Het staat nog steeds op je lijstje, maar een gebrek aan tijd en focus maken dat je er niet aan toe komt. Dagelijks hoor je mensen om je heen over de dingen die ze MOETEN en WILLEN doen. Wat een wereld van verschil zit er tussen dingen MOETEN en WILLEN. Soms heb je last van excuses:

– Je hebt nu geen tijd om aan mijn dVoorkant e-book met e-book InsideFocus E-bookromen te werken.

– Je hebt het te druk.

– Je hebt niet de discipline om dat te kunnen doen.

– Je weet niet wat ik wilt.

– Je weet niet hoe je aan jouw dromen kan werken.

– Je weet niet hoe je jouw idee kunt uitvoeren.

Herken jij je in één of meer van bovenstaande excuses? Dan is dit InsideFocus e-book op je lijf geschreven! Ik ken bovenstaande problemen als geen ander. Dat betekent niet dat ik alles tot in de puntjes op orde heb. Integendeel, niemand is perfect. Het betekent wel dat ik er elke dag heel veel mee bezig ben. Het is mijn passie om mensen en bedrijven te inspireren het maximale uit hun tijd te halen. Daarom wil ik dit boek met jullie delen.

Waarom het InsideFocus E-book je verder helpt

Praktischer ga je het niet krijgen. Alles uit het boek heb ik zelf ervaren. Ik geef veel voorbeelden, verhalen en eigen ervaringen in dit boek. Het InsideFocus e-book legt bovenstaande problemen en excuses in een simpele taal uit. Je leert:

– Drie stappen om bewuster, energieker en productiever te leven.

– Minimaal 1 uur per dag productiever te werken.

– Binnen 1 dag het e-boek terug te verdienen.

– De oefeningen en tips in de praktijk te brengen.

Voordelen van het InsideFocus E-book

– Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken.

– Je kunt je mindset effectiever inzetten.

– Je kunt je hoofd leegmaken.

– Je bewustwording is flink toegenomen.

– Je bent in staat om jezelf te motiveren.

– Je hebt het gevoel dat je meer balans en controle hebt over jouw leven.

– Je krijgt meer controle over je tijd.

– Je weet hoe je je gedrag eigenhandig kunt veranderen in 30 dagen.

– Je leert direct actie te ondernemen op een idee, droom of doel.

Deze resultaten bereik je alleen als je echt met de oefeningen van de drie stappen aan de slag gaat. Doe je dit, dan weet je wat je wilt, waarom je het wilt en hoe je dit kunt bereiken. Zodra je dit weet heb je meer focus op jouw tijd. Met die tijd kun je de dingen doen die je graag wilt doen.

Wil jij meer uit jezelf halen?

Zet 20 juni in je agenda! Dit is de dag dat het InsideFocus E-book te koop is. Je kunt het boek gratis winnen door mee te doen aan de acties op Facebook en anders kun je voor slechts twee tientjes het boek in huis hebben!

 

Stay inspired!

Spreekt dit verhaal je aan? Elke woensdagochtend om 7:00 ontvangen honderden volgers een inspiratieblog boordevol productiviteitstips. Wil jij deze ook ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button. Zo ontvang je wekelijks een gratis blog met tips om meer te doen in minder tijd!
[yikes-mailchimp form=”1″]