Inspirerende Spreker over Persoonlijke Ontwikkeling

Lees het verhaal over Leroy en je zult begrijpen waarom hij gepassioneerd is door persoonlijke ontwikkeling. Hieronder vind je korte video en meer informatie over Leroy als spreker.

Inspirerend, Praktisch & Enthousiast

Dat is hoe deelnemers de workshops, presentaties en lezingen van Leroy benoemen. Zijn workshops onderscheiden zich door een hoge mate van enthousiasme, interactie en praktijkgerichtheid. Als inspirerende spreker en coach ligt zijn focus op persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Waarom de lezingen en workshops anders dan anders zijn

Zijn workshops zijn anders: de beamer staat gemiddeld 10% van zijn presentaties aan. Waarom? Een beamer leidt af! Luister jij nog naar een verhaal als je een tekst moet lezen op de beamer? Nee dus. De lezingen en workshops bevatten 3 kenmerken die altijd terugkeren:

  1. Enthousiasme. Leroy spreekt uit enthousiasme omdat hij zijn passie met jullie willen delen: persoonlijke ontwikkeling. Daar is hij geen beamer voor nodig.
  2. Interactief. Hij zorgt voor interactie met het publiek. Tijdens de workshop worden deelnemers uitgedaagd en geconfronteerd met hun eigen doelen. Zij komen immers om iets te leren en dat kan alleen als ze de aandacht erbij houden. Ze gaan dus meteen aan de slag met hun doelen!
  3. Praktisch. Deelnemers zetten tijdens de workshop hun eerste stappen richting een bewuster, energieker en productiever leven. Ze krijgen oefeningen, tips en 1 doel mee naar huis waar ze meteen mee aan de slag kunnen.

Met deze drie criteria geeft Leroy lezingen en trainingen aan mensen en bedrijven om het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Door zijn bedrijfskundige achtergrond, leiderschapskennis en verdieping in persoonlijke ontwikkeling is hij in staat andere mensen een stap vooruit te helpen.

Inspirerende Spreker Persoonlijke Ontwikkeling

Leroy tijdens een Lezing over Persoonlijke Ontwikkeling

Workshops Persoonlijke Ontwikkeling

De workshops en lezingen zijn gericht op InsideFocus (3 stappen naar een bewuster, energieker en productiever leven). Deze 3 stappen komen terug in zijn trainingen over:

1.Persoonlijk leiderschap

Hebben je mensen een gebrek aan motivatie? Weten ze niet goed wat ze willen? Nemen ze nog wel verantwoordelijkheid? Of lopen ze als zombies door de ruimte? Meer inzicht in persoonlijk leiderschap verhoogt de energie van mensen en organisaties!

‘The higher your energy level, the more efficient your body. The more efficient your body, the better you feel and the more you will use your talent to produce outstanding results’
– Tony Robbins

2.Persoonlijke effectiviteit

Hebben je mensen het vaak ‘druk, druk, druk’? Altijd een tijdgebrek? Of lijkt dit alleen maar zo? Hoe zit het eigenlijk met jouw tijdbesteding? Kan het effectiever? Het managen van je leven en tijd kan beter dan je denkt!

‘Een gebrek aan tijd is een gebrek aan prioriteit’
– Timothy Ferriss

Ben jij nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Of wil je Leroy als spreker, trainer of workshopgever boeken? Neem dan contact met hem op via info@leroyseijdel.nl.

Wil je op de hoogte blijven?

Spreekt dit verhaal je aan? Elke woensdagochtend ontvangen honderden volgers een inspiratieblog boordevol tips over persoonlijke ontwikkeling. Wil jij deze ook ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button. Zo ontvang je wekelijks een gratis blog met tips om meer te doen in minder tijd!

[yikes-mailchimp form=”1″]