Je eigen leven creëren: 2 Tips om jezelf direct gelukkiger te maken

Je eigen leven creëren zoals jij het wilt. Het klinkt eenvoudig, maar toch blijkt dit een hele uitdaging te zijn. De meeste mensen denken er niet eens over na. In dit artikel 2 eenvoudige krachtige tips om jezelf direct gelukkiger te maken!

Omarm lifestyle design

Wanneer je nadenkt over het creëren van je eigen leven en daarmee jouw leefstijl, dan ontkom je niet aan het concept lifestyle design. In dit concept leer jij je eigen ideale leefstijl te ontwerpen.

Vervolgens kun je een plan maken om die leefstijl volledig te leven. Wil jij weten hoe dit optimaal aanpakt? Check dan zeker even de video! Vond je dit een waardevolle video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

2 Lifestyle design tips voor meer geluk en succes

Wil jij werken aan lifestyle design? Jouw leven zo vormgeven zoals jij het wilt hebben? Het is makkelijker dan je denkt, maar daarom nog niet eenvoudig. Een goed begin is om te starten met deze 2 tips!

Tip 1: Denk na over wat je gelukkig maakt

Ik weet het. Klinkt cliché. Toch zijn er heel veel mensen die nooit de tijd hebben genomen om even een paar minuten stil te zitten om hier over na te denken. Vreemd? Ja. Gek? Misschien niet. Het is nog niet zo makkelijk om je eigen tijd te claimen en die te gebruiken om na te denken over deze serieuze onderwerpen.

Wat maakt jou gelukkig? Hoe ziet jouw ideale leefstijl eruit? Wat zou jij doen als geld geen enkele rol zou spelen? Pak minimaal 20 minuten de tijd en schrijf alles op wat je kunt bedenken. Maak het plan daarna concreter. Dit lifestyle design stappenplan helpt je direct om meer tijd en vrijheid te creëren.

.

Tip 2: Doe meer van wat je gelukkig maakt

Dit is het moeilijkste gedeelte. Diep van binnen weten we wel wat ons gelukkig maakt. Daar kun je wel achter zien te komen. Maar het ook toepassen? Dat is next level!

Heb jij je lijst met dingen die je gelukkig maken gemaakt? Dan wordt het tijd om dit te gaan toepassen. Pak 3 dingen van je lijst die je nu nog niet doet of die je meer zou willen doen. Plan tijd vrij in je agenda voor die 3 dingen. Zorg er vervolgens voor dat je ze ook echt gaat doen. Heb je meer zelfdiscipline nodig? Ontdek hier hoe je meer discipline krijgt in slechts 1 minuut.

Je eigen leven creëren vergt geduld

De 2 tips uit dit artikel kunnen je helpen bij je eerste stappen op weg naar een leven volgens je eigen voorwaarden. En wie wil dat nou niet?

Je eigen leven creëren mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel