Als jonge spreker spreekt Leroy over succes en geluk. Er zijn dingen die je niet leert op school, maar die jij wel zou moeten weten. Op school leren we niet om na te denken over succes en geluk. Of over hoe wij onze mindset, focus en motivatie kunnen ontwikkelen.

Wat wil je écht met je leven? Wat voor successen wil je behalen? En hoe creëer je meer rust en balans in je leven? Als je dit niet weet, hoe weet je dan waar je elke dag je tijd aan wilt besteden?

Ontdek wat je echt wilt

Het is opvallend hoe weinig mensen een plan hebben voor hun leven, een levensplan. We besteden meer tijd aan het plannen van onze vakantie dan aan de planning voor ons leven. Voor je vakantie heb je een boardingpass nodig. Op die boardingpass staat waar je naartoe gaat, je bestemming. Je maakt een plan voor je reis en je kunt je nog steeds laten verrassen, maar je hebt je reis wel zelf onder controle. Je bepaalt je bestemming en geniet van de reis.

Waarom weet 95% van de mensen wel de bestemming van hun volgende vakantie, maar niet de bestemming voor hun leven?

Over Jonge Spreker Leroy

Ik ben Leroy Seijdel. Tijdgever. Ik geef jou de tijd om bewust aan je eigen succes en geluk te werken. Tijd te nemen voor dingen die je niet op school leert: hoe kom je erachter wat je écht wilt? En hoe houd je focus en motivatie op je belangrijkste doelen? (lees dit blog om te Ontdekken Wat Je Echt Wilt)

Het zijn dingen die je niet op school leert, maar die je wel graag wilt weten. Als spreker, tijdgever en inspirator coach ik jongeren bewust te werken aan hun eigen succes en geluk. Dat doe ik door Skypecoaching, Coachingstrajecten en de Online Masterclass InsideFocus (online cursus).

Inhuren als spreker

De prijs is afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal deelnemers, aantal uren en locatie. Je kunt een prijs opvragen via info@leroyseijdel.nl.

Thema’s waar Leroy over spreekt:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Mindset
  • Persoonlijk Leiderschap, Weten wat je echt wilt & Creëer je Droomleven
  • Focus
  • Motivatie
  • Timemanagement & Persoonlijke Effectiviteit
  • Succes & Geluk
  • InsideFocus