MASTER YOUR TIME

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat je het maximale
uit je tijd wilt halen. Hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou
krijgen tot de 14 krachtigste timemanagement 
lessen
die ik de afgelopen 7 jaar leerde?

Lees hieronder alles over het programma

Sinds 2010 leer ik uitstellers, perfectionisten en twijfelaars hoe zij met 1 minuut technieken hun doelen kunnen behalen. In 2016 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; Leroy Seijdel Company.

Sindsdien maakte ik geweldige stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling door de De Magie van 1 Minuut toe te passen. Van dromen naar DOEN. Ik overwon mijn faalangst, werd uitverkozen tot beste student van mijn opleiding, maakte een droomreis door Zuidoost-Azië, liep mijn eerste marathon (Amsterdam) en bouwde de grootste motivatie community van Nederland: de 1 Minuut Community.

Inmiddels zijn er meer dan 5.000 leden die online training en coaching hebben gekregen. Ohja, en dit deed ik allemaal in een tijdsbestek van 4 jaar 😉

Door persoonlijke ontwikkeling kun je de maakbaarheid van het leven enorm verhogen. Leroy Seijdel Company is in 1 jaar gegroeid van niets naar een toonaangevende organisatie en een bekende naam in de persoonlijke ontwikkeling markt.

Dit alles komt voort uit één simpele jongen… bizar toch?

MASTER YOUR TIME

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op “Master Your Time”. Na al
die jaren heb ik een vaste formule ontwikkeld om de 14 beste timemanagement
lessen 
aan elkaar te koppelen. Ik heb deze formule voor jou omgezet in het ideale
Master Your Time stappenplan. 
Je kunt dit nu direct ontvangen:

Direct toegang

WORD DE BAAS OVER JE TIJD

Module 1: Doel

Zonder Basis geen Groei. Zoveel mensen falen om te groeien simpelweg omdat ze niet weten WAT ze écht willen. 1 minuut in de voorbereiding scheelt je 10 minuten in de uitvoering… Met module 1 heb je een blauwdruk voor persoonlijk meesterschap in handen.

✓ Ontwerp je eigen leven – hoe maak ik mijn levensplan?
✓ De 4 G’s als balanstool – hoe krijg ik meer balans?
✓ Prioriteiten stellen – hoe haal ik het maximale uit mijn tijd?

Module 2: Plan

We weten allemaal wat we moeten doen om een gewoonte te veranderen. Toch lukt het zelden. Er is een groot verschil tussen een plan en een plan. Een duidelijk plan is 1-op-1 gekoppeld aan je doelen. En dan blijft een plan niet meer bij een plan. Maar pas op….. Het klinkt simpeler dan het is.

✓ Jaarplanning – wat is mijn focus?
✓ Kwartaalplanning – hoe zet ik mijn doelen om in een concreet plan?
✓ Weekplanning – hoe ga ik van plan naar ACTIE?

Module 3: Actie

Het is lastiger dan ooit om een bedacht plan uit te voeren en focus te houden op wat écht belangrijk is. Mailtjes, telefoontjes en appjes lijken onze wereld over te nemen. Wat als we de regie in eigen handen nemen en ons bedachte plan wél uitvoeren?

✓ Dagplanning – de 2 belangrijkste vragen die je elke dag moet stellen
✓ Realitycheck – hoe leer ik om meer ACTIE te ondernemen?
✓ Discipline – hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen om in ACTIE te komen?

Module 4: Strategie

Geloven in onszelf is de grootste persoonlijke kracht die we kunnen hebben. Toch kent iedereen angst. Dat is menselijk. Hoe je omgaat met angst bepaalt je succes en geluk. Ontdek hoe je productiever wordt dan 99 procent van de mensen!

✓ Strategie 1 – Werk zonder internet
✓ Strategie 2 – Doe meer van het belangrijkste
✓ Strategie 3 – Kijk in de spiegel

Ontvang direct toegang tot deze
complete timemanagement cursus
(inclusief leesboek, werkboeken en video’s)

Direct toegang

Al 1.137 deelnemers deden mee

Overwin je uitstelgedrag en bereik je doelen

Krijg direct toegang tot Master Your Time

Ontdek de 4 Modules met de 14 Krachtigste Timemanagement Lessen

.

Direct toegang