Deze EARLYBIRD SPECIAL loopt tot:

[wp-deadline id=23]

MASTERLIFE PITSTOP 2019

EARLYBIRD SPECIAL

NEXT LEVEL PERSOONLIJKE GROEI

JOUW LEVENSPLAN OP PAPIER MET CONCRETE DOELEN

Je weet precies wat en hoe je dingen moet doen, maar toch doe je het niet.
Je hebt zoveel plannen en ideeën dat je geen idee hebt waar je moet beginnen.
Je begint met iets. En stopt er na een paar dagen alweer mee.

Hoe vervelend is het dan dat:

✓ je niet precies weet wat je wilt of hoe je het moet aanpakken?
je niet de tijd neemt om eens echt je visie, waarden, doelen en acties op te schrijven?
je van het ene naar het andere idee springt zonder iets af te maken?
je gewoon niet het systeem kunt vinden waarmee je structureel kunt groeien?

Ik weet als geen ander hoe frustrerend dit proces is. Tegenwoordig is het lastiger dan ooit om volledig gefocust te zijn op wat jij wilt en een aanpak te bedenken die bij je past.

Je vindt maar niet de tijd om al je doelen concreet op papier te krijgen. Bovendien heb je ook niet echt de expertise om je eigen levensplan op papier te zetten. Dat maakt het nog moeilijker om jezelf ertoe te zetten. En dan houden we het al snel voor gezien. Één uurtje de tijd nemen voor jezelf helpt niet. 

Het liefst wil je al jouw dromen, doelen en acties op één plek hebben en tussendoor waar nodig ook een stok achter de deur hebben. Zodat je gaat doorzetten op jouw doelen. Alles op één plek. Plus concrete doelen, focus en onbeperkte inspiratie. 

Ik weet niet of je het al doorhebt…

Die plek heb je nu gevonden!

.

PERSOONLIJKE PITSTOP

.

Dagdeel 1-Op-1 Coaching

Je krijgt 4 uur exclusieve 1-op-1 videocoaching van Leroy. Alle expertise, technieken en methodes krijg je in deze sessie tot je beschikking. Leroy ontwikkelde de afgelopen 7 jaar een systeem waarmee je extreem veel focus en discipline ontwikkeld. 

Uniek: dit is de enige manier om 4 uur coaching te krijgen van Leroy

Lifetime Doelen Stellen Systeem

De Masterlife Pitstop is een systeem dat je de rest van jouw leven kunt gebruiken. Je kunt het makkelijk ieder jaar opnieuw maken. Je gaat je visie, missie, kernwaarden, leefregels, doelen en acties voor het komende jaar tot in detail uitwerken. Dit systeem wordt nergens anders zo makkelijk en concreet toegepast.

Jouw Levensplan Op 1 Plek

We hebben vaak de neiging om verschillende doelen en taken op verschillende dingen neer te zetten. Dat werkt niet handig. De Masterlife Pitstop staat op één template met daarin alle oefeningen en vragen die je nodig hebt om jouw levensplan te ontwerpen én vast te houden.

Dagelijks Kompas + Zelfinzicht

Tijdens de Masterlife Pitstop is jouw ideale leefstijl het uitgangspunt. Niet de mindset, diploma’s of andere dingen die je hebt. Vanuit die ideale leefstijl worden er concrete dagelijkse acties gemaakt waar je direct mee aan de slag kunt.

.

.

BEKIJK DE PREVIEW VAN DE MASTERLIFE PITSTOP

.

WAARDEVOLLE RESULTATEN

.

Resultaat 1: Meer Overzicht

Aan het einde van de sessie heb jij de Masterlife Pitstop ingevuld met jouw persoonlijke visie, waarden, doelen en meer. Je leert hoe je concrete doelen stelt en bereikt. Geen vage of te grote doelen waardoor je juist niet in actie komt. Wel langetermijndoelen die gekoppeld worden aan kortetermijndoelen. 

Je hebt een heldere langetermijnvisie en duidelijke strategie
✓ De 5 sleutels tot persoonlijk succes en geluk

To-the-point vragen zodat je direct weet waar je mee kunt starten

Resultaat 2: Meer Focus

Zonder concrete visie en doelen kun je niet elke dag gemotiveerd en gefocust zijn. Waar ligt jouw focus? Waar ga jij all-in op? Je leert waarom het belangrijk is om veel van je doelen te schrappen (en hoeveel je er wél kunt hebben!).

Hoe je het principe ”less is more” in de praktijk brengt
✓ Waarom het beter is om een tunnelvisie te hebben dan een landschapsvisie
De nummer 1 methode om meer te doen in minder tijd

Resultaat 3: Meer Discipline

Discipline ontwikkel je door de korte termijn ondergeschikt te maken aan de lange termijn. Een heldere langetermijnstrategie helpt je bijvoorbeeld om gezonder te leven, vroeger op te staan of meer geld te verdienen (langetermijndoelen) tegenover dat extra chocolaatje pakken, snoozen of niet durven investeren. 

✓ De 8 krachtigste technieken om plannen ook écht uit te voeren
Concretiseren is maximaliseren
Hoe je meer in de DOE-modus komt door een duidelijke levensstrategie

.

.

MASTERLIFE PITSTOP

De afgelopen 7 jaar heb ik me volledig toegelegd op het ontwerpen van mijn ”Masterlife”. Na al die jaren heb ik een systeem ontwikkelt waarmee ik me elke dag volledig focus op mijn belangrijkste doelen. Ik durf te stellen dat ik 80% van mijn successen te danken heb aan dit systeem.

Ik optimaliseer dit systeem nu voor anderen met individuele coaching. Je kunt deze Masterlife Pitstop nu direct ontvangen:

.

RESERVEER HIER JOUW PLEK

.

.

TOP 10 RESULTATEN DEELNEMERS

Je denkt misschien: is dit wel iets voor mij? Alleen als je in jezelf wilt investeren!
Doelen bereiken is geen toeval. Het is een kwestie van doen, doen en nog eens doen.
Dit programma geeft je alles wat je nodig hebt, maar je zult het zelf moeten doen.
De resultaten van honderden deelnemers zijn het bewijs. Dit zijn de meest
voorkomende reacties en resultaten. Waar wil jij aan werken?

Ik heb meer focus op mijn doelen
Ik weet beter wat ik wil doen
Ik heb meer discipline en doorzettingsvermogen
Ik ontwikkel een positievere mindset
Ik ervaar meer voldoening en energie

Ik sta met meer zelfvertrouwen in het leven
Ik heb meer rust en balans
Ik kan mijn doelen helder voor ogen zien
Ik werk effectiever en productiever
Ik heb meer inzicht in mijn eigen gedrag

.

.

.

.

WERKWIJZE

De Masterlife Pitstop is een blauwdruk jaarplanning voor je leven. Fysiek. Op papier. We adviseren je om deze Masterlife Paper bij de hand te houden in je dagelijks leven. Zeker in het begin. Totdat je precies weet wat erin staat. Op die manier kun je altijd terugvallen op je plan.

Wat is de werkwijze? Heel simpel. Tijdens de Masterlife Sessie krijg je vragen die je helpen om de Masterlife Paper in zijn geheel in te vullen. Aan het einde van de sessie heb je een blauwdruk van hoe je wilt leven.

Deze kun je in de loop van de tijd aanpassen, bijschaven en finetunen. Het gaat erom dat je één methode gaat gebruiken voor je levensplan. Laat je niet afleiden door andere plannen en doelen. Dit is het. Niet meer en niet minder.

We zijn geneigd onze plannen, ideeën en technieken snel te veranderen als iets niet werkt. Alleen kun je op die manier nooit een methode eigen maken. Geef het de tijd. Werk elke dag aan je eigen plan. Maak het een onderdeel van je leven. En waarom ook niet? Dit is hoe je wilt leven.

Het is belangrijk om de volgende drie dingen mee te nemen tijdens de sessie:

1. Print de Masterlife Pitstop templates uit die je na aanmelding van me krijgt. We gaan deze tijdens de sessie invullen.
2. Pak een pen en minimaal tien velletjes leeg papier.
3. Zorg dat je mentaal goed uitgerust bent. Je gaat veel denkwerk verrichten!

De Masterlife Pitstop geeft je inzicht in jezelf, hoe je momenteel in het leven staat en wat je kunt doen om de beste versie van jezelf te worden.

.

.

.

WAT JE ER PRECIES MEE KUNT

Vraag iemand op straat naar zijn of haar belangrijkste doel en 99% van de mensen zal geen duidelijk doel kunnen noemen. Het is opvallend hoe weinig mensen een plan hebben voor hun leven. Een levensplan met concrete acties.

We besteden meer tijd aan het plannen van onze vakantie dan aan de planning voor ons leven. Is dat niet raar? Hoeveel mensen weten nu écht wat zij willen?

Vergelijk het eens met je vakantie. We doen onderzoek, kiezen een bestemming en boeken een ticket. Daarna pakken we onze koffer en zoeken de juiste gate, waar het vliegtuig komt om je naar je bestemming te vervoeren.

Wat heb je nodig? Een boardingpass en een ticket. Op die boardingpass staat waar je naartoe gaat, je bestemming. Je maakt een plan voor je reis en je kunt je nog steeds laten verrassen. Dat is hoe onze vakantie werkt. We zijn in vrij korte tijd in staat om een vakantieplan te maken.

Alleen…… Waar is je levensplan? Wat zijn jouw doelen voor dit jaar? Voor je gezondheid? Werk? Persoonlijke groei? Heb je dit voor jezelf op papier gezet?

Negen op de tien mensen niet. En dat vind ik ongelofelijk. Voor onze vakantie weten we precies wat we willen en ondernemen we actie. Maar voor ons leven…. Ho maar. En wat is er nu belangrijker? Je vakantie of leven?

Eerlijk is eerlijk. Toen ik nog studeerde liep ik tegen dezelfde problemen aan. Ik was vanaf jonge leeftijd onzeker, verlegen en stil. Pas tijdens mijn studie kreeg ik de drang om meer controle over mijn leven te krijgen.

Met vallen en opstaan vond ik een methode die voor mij werkte en die ik later de ‘’Masterlife Pitstop’’ ging noemen: een moment voor jezelf (pitstop) om na te denken over je levensplan (masterlife).

We leven in een drukke wereld waarin het steeds moeilijker wordt om tijd voor jezelf te nemen. En dan hebben we het niet over ‘’5 minuten mediteren’’, ‘’een rondje hardlopen’’ of ‘’tijd om even een boek te lezen’’.

Natuurlijk is dit ook belangrijk. Alleen raakt het niet de essentie. Die essentie ligt dieper en zou iedereen op papier moeten zetten.

De Masterlife Pitstop.

.

.

.

.

GESCHIKT OF ONGESCHIKT

Wel voor ondernemende mensen die:

 … willen weten wat ze écht willen met hun leven
 … die hun doelen concreet op papier willen hebben
 … begrijpen dat persoonlijke groei een levenslang proces is. Geen quick fix
 … beseffen dat ze het lastig vinden om zelf tijd vrij te maken voor zelfreflectie, of niet precies weten hoe ze dit moeten doen
… tijd in zichzelf willen investeren maar nog geen geld hebben om in één keer dure trainingen of coachingstrajecten te betalen

Niet voor:

X Mensen die de korte termijn belangrijker vinden dan de lange termijn
X Pessimisten die denken dat discipline niet trainbaar is
X Mensen die vinden dat ze het best presteren als ze alles tegelijk doen en het liefst zoveel mogelijk in één keer
X Gelukzoekers die een quick fix zoeken om hun leven te veranderen

.

.

.

Meer dan 1.000 deelnemers gingen je voor

Bereik in kleine stappen jouw mooiste doelen

.

.

EXTRA BONUS

Earlybird Special 2019

Je krijgt tijdelijk €400,- earlybird korting voor de Masterlife Pitstop 2019. Dit is een unieke kans om tegen het laagste tarief 4 uur Next Level Coaching te ontvangen:

.

.

AANMELDEN MASTERLIFE PITSTOP

Word de meester over je eigen leven.
Ontdek jouw ideale leefstijl en krijg meer Focus en Discipline.

MASTERLIFE PITSTOP

Earlybird prijs €597,- (normaal 997,-)

✓ Alle doelen helder en concreet op papier

✓ 4 uur 1-op-1 online coaching van Leroy

✓ Implementatie tips voor na de pitstop

✓ Jouw Levensplan In 1 Document

✓ Next Level Persoonlijke Groei

✓ Weten wat je écht wilt

BESTEL NU

Deze EARLYBIRD SPECIAL loopt tot:

[wp-deadline id=24]

.

.

VEELGESTELDE VRAGEN

JOUW VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?

Is er nog iets onduidelijk? Twijfel je ergens over? Of wil je nog iets weten?
Stuur ons je vraag via onderstaande formulier.