Minder werken en meer verdienen? 3 Bewezen strategieën!

Minder werken en meer verdienen is wat iedereen wel zou willen, maar hoe krijg je het ook voor elkaar? In dit artikel 3 handige én bewezen strategieën die voor jou kunnen werken!

Creëer een andere mindset

Minder werken en meer verdienen hoeft niet perse heel moeilijk te zijn. Er zijn veel manieren om dit te bereiken. De grootste uitdaging is het veranderen van je mindset. De kans is groot dat jij bent opgegroeid met het idee dat je veel moet werken om geld te verdienen. Of dat je altijd moet blijven werken om geld te verdienen.

Het vergt een andere mindset om daadwerkelijk minder te hoeven werken terwijl je meer gaat verdienen of omdat je bijvoorbeeld meer wilt reizen. Hiervoor moeten we leren om meer op de lange termijn te denken.

Wil jij weten hoe jij je mindset dusdanig kunt veranderen dat je minder hoeft te werken terwijl tegelijkertijd meer vrijheid creëert? Check dan zeker even de video! Vond je dit een waardevolle video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Minder werken en meer verdienen met deze 3 strategieën

Er zijn verschillende manieren om het rustiger aan te doen en meer vrijheid te krijgen. Hieronder vind je 3 manieren die jij kunt toepassen om hetzelfde te bereiken!

Strategie 1: Duik het ondernemerschap in (als je dat niet al doet)

Starten met ondernemen is een belangrijke manier om die vrijheid te krijgen. Ja, je kunt in loondienst ook veel vrijheid krijgen, maar het zal nooit hetzelfde worden als je eigen baas zijn. Als je al fulltime aan het ondernemen bent, dan kun je door naar de volgende strategie.

Doe je dit nog niet of werk je in loondienst? Probeer dan een sidejob te starten naast je huidige baan. Via die sidejob wil je kijken hoe jij meer kunt gaan verdienen door minder te doen. Zo start je het beste een eigen bedrijf naast je baan (volledig stappenplan).  

.

Strategie 2: Creëer iets schaalbaars

Wanneer je echt minder wilt gaan werken en toch meer wilt verdienen, dan zul je iets moeten creëren wat schaalbaar is. Dit betekent dat je meer klanten kunt krijgen zonder dat je hier meer werk voor hoeft te doen.

Online programma’s en online abonnementen zijn doorgaans hele mooie opties op dit te bereiken. Je geeft één keer veel tijd uit aan het maken van deze programma’s en daarna kun je ze doorlopend blijven verkopen. Ontdek hier hoe jij een volledig schaalbaar verdienmodel kunt creëren voor minder werken en meer verdienen.

Strategie 3: Creëer (meerdere) passieve inkomstenstromen

Er zijn veel mensen die veel verdienen, maar daar ook veel voor moeten werken. Het bouwen van meer passief inkomen helpt je juist om het tegenovergestelde te doen: minder werken en meer verdienen.

Schaalbare verdienmodellen zijn daar mooie voorbeelden van. Maar er zijn meer opties. Zo kan het een goed idee zijn om een deel van je inkomsten te investeren in aandelen of vastgoed. Dit zijn twee andere vormen om een passief inkomen op te bouwen. Check ook deze 4 tips voor het opbouwen van een online passief inkomen.

Play the long game

Alle genoemde strategieën zijn vrij makkelijk toe te passen wanneer je weet wat je moet doen. De grootste uitdaging is echter de mindset. Om een succes te maken van de strategieën heb je een lange termijn visie nodig. Het zijn geen dingen die je vandaag eventjes in elkaar zet en wat vervolgens voor je begint te werken.

Minder werken en meer verdienen mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel