Deze megadeal is geldig tot:
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

PAK 84% KORTING MEE OP ”JOUW
ONLINE BUSINESSPLAN IN ÉÉN DAG”

CREËER MEER VRIJHEID IN JE LEVEN

Wil jij een online business starten of je bedrijf laten groeien? Wil je meer tijd, geld en vrijheid voor jezelf én anderen creëren? En kunnen werken waar je maar wilt?

Online ondernemen is dé strategie om dit voor elkaar te krijgen.

Wat zou er voor jou veranderen als je direct toegang zou krijgen tot de 4 krachtigste trainingen over online ondernemen die ik de afgelopen 4 jaar heb gebruikt?

Omdat je mij al even volgt, geef ik je bij deze een
eenmalig aanbod om mijn exclusieve ”Online Businessplan In Één Dag” voor een fractie van de prijs te ontvangen.

Deze megadeal is geldig tot de teller afloopt.
Lees hieronder meer 😉

.

Ik ben Leroy Seijdel en sinds 2010 inspireer ik mensen om meer tijd, geld en vrijheid in hun leven te creëren. In 2016 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; Leroy Seijdel Company.

Sindsdien maakte ik geweldige stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling en online business. In 3 jaar tijd bouwde ik de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland met meer dan 50.000 leden: de 1 Minuut Community.

Door mijn online business kan ik nu 100% locatie onafhankelijk werken. Zo combineerde ik eerder al het werken en reizen vanuit Oost-Europa en Azië. Leroy Seijdel Company is in 4 jaar gegroeid van niets naar een toonaangevende organisatie en een bekende naam in de online business markt.

Dit alles komt voort uit één simpele jongen… bizar toch?

JOUW ONLINE BUSINESSPLAN IN ÉEN DAG

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op de “Geheimen van Online Ondernemen”. Na al die jaren heb ik 4 online trainingen met talloze lessen ontwikkeld die je helpen om je online business direct te boosten.

Ik heb die 4 trainingen voor jou omgezet in het ideale ”Online Businessplan In Één Dag”. Je kunt dit online programma nu direct ontvangen:

Direct toegang

ONTDEK DE 4 ONLINE TRAININGEN

Module 1: Online Business Routemap

Vrijheid van tijd, geld en locatie. Wie wil dat niet? Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Welke ideeën ga je nu wel en niet uitvoeren? En waar moet je in hemelsnaam beginnen? In deze module leer je alle ins en outs van online ondernemen en geef je direct jouw online business vorm.

Masterclasses over hoe jij stap voor stap meer vrijheid kunt creëren
✓ Masterclass 1: Freedom Routemap
✓ Masterclass 2: Online Business Brainstorm
✓ Masterclass 3: Jij Als Leider

Module 2: Online Business Verdienmodellen

Zonder verdienmodel geen business. Welk verdienmodel moet je kiezen? Wat past bij jou? Welke opties zijn er allemaal? Hoe vind je de juiste doelgroep? En hoe bouw je een product dat precies aansluit bij je klanten? In deze module leer je alles over het opzetten van een lange termijn business.

Masterclasses over de geld verdienen via het internet en online verdienmodellen
✓ Masterclass 1: De 3 Ideale Schaalbare Verdienmodellen
✓ Masterclass 2: Kies Je Verdienmodel
✓ Masterclass 3: Online Geld Verdienen Met Je Verdienmodel

Module 3: Online Business Power Doelen

Waarom wil je een online business starten of laten groeien? Wat wil je ermee bereiken? Meer geld? Tijd? Vrijheid? Een combinatie van alles? Of iets anders? In deze module leer je de onschatbare waarde van doelen afstemmen op je missie.

Masterclasses over hoe je een succesvolle online business bouwt
✓ Masterclass 1: De Vier Gouden Balansdoelen
✓ Masterclass 2: Het Belangrijkste Geldgetal
✓ Masterclass 3: Hoe Je Nooit Opgeeft Op Je Doelen

Module 4: Online Business Marketingmachine

Hoe krijg je meer klanten? En wat zou er voor jou veranderen als je ”automatisch” meer klanten krijgt? Deze module gaat over het vergroten van je online zichtbaarheid. 

Masterclasses over hoe je meer klanten krijgt
✓ Masterclass 1: Social Media Strategie
✓ Masterclass 2: SEO Strategie
✓ Masterclass 3: Facebook Ads Strategie

 Ontvang direct toegang tot het complete
Online Businessplan In Één Dag
(inclusief online video’s, artikelen, werk- en audioboeken)

Direct toegang

 .

 .

 .

KICKSTART JE ONLINE BEDRIJF

Alles over online ondernemen op één plek

Je krijgt direct toegang tot de 4 online modules met meer dan 20 uur aan lesmateriaal. Van artikelen tot video’s. En van audioboeken tot complete werkboeken. Alles is aanwezig om je online business een extra boost te geven. En dat allemaal op één plek. Makkelijker en overzichtelijker vind je het nergens anders.

4 Modules, 12 Masterclasses

Iedere module bestaat uit 3 masterclasses waar drie onderdelen besproken worden. Ten eerste leer je in iedere masterclass de strategieën die direct toepasbaar zijn in je business. 

Ten tweede ontvang je praktische voorbeelden hoe je deze theorie in de praktijk brengt. Elke masterclass wordt afgesloten met het allerbelangrijkste inzicht waar je vervolgens direct mee aan de slag kunt.

Video + artikel + audio + werkboek

Elke masterclass bestaat uit een video, artikel, audioboek (podcast) en werkboek. Welke manier van leren past het beste bij jou? Kijken? Lezen? Luisteren? Notities maken?

Het programma is zo ingericht dat je deze kunt volgen op de voor jou prettigste manier. Je kunt leren zoals jij het beste leert. Zo kun je sneller en beter het maximale uit het programma halen.

BONUS 1: BESPAAR 4 JAAR AAN TIJD

Ik heb meer dan 4 jaar van mijn tijd in dit programma gestoken. Meerdere malen heb ik elk van de 4 modules zelf toegepast totdat ik het gevoel had: ik weet hoe het werkt.

Die 4 jaar aan tijd hoef jij hier nu niet meer aan te besteden
en is pure tijdwinst voor jou. 

BONUS 2: BESPAAR 1.000 EURO AAN GELD

Een normaal online business programma kost al snel duizenden euro’s. En dan moet je daar ook nog apart grote investeringen voor doen. Wat je kostbare tijd én geld kost. Met deze tijdelijke actie doe je mee met het laagste lifetime online business tarief én is alle informatie al voor je voorgekauwd.
Een win-win situatie.

Voor een paar tientjes krijg je een compleet programma gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling én online business. Die 1.000 euro hoef je nu niet meer in een andere cursus te steken en is pure geldwinst voor jou. 

BONUS 3: 100% VRIJHEID

Werken waar, wanneer en met wie je wilt. Met een online business is het voor iedereen mogelijk. Ik werk momenteel 100% locatie onafhankelijk en dat geeft me de volledige vrijheid om mijn leven in te richten zoals ik het wil.

Hoe je 100% vrijheid van tijd, geld én locatie creëert met een goed doordacht businessplan is de ultieme bonus van dit programma.

Meer dan 50.000 deelnemers gingen je voor

Volg je eigen weg naar meer vrijheid van tijd, geld en locatie

Krijg direct toegang tot het Online Businessplan In Één Dag

Ontdek de 12 krachtigste masterclasses en geef je online bedrijf direct een flinke boost

.

Direct toegang

.

Deze megadeal is geldig tot:
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec