Online abonnementen verkopen? Zo doe je dat!

Online abonnementen verkopen is een schaalbaar verdienmodel voor een maandelijkse stabiel inkomen. Elke ondernemer zou dit wel willen. Toch hebben weinigen dit. Hoe kan dit en wat kun je eraan veranderen?

Elke maand meer geld verdienen

Wil jij elke maand meer geld verdienen? Als ondernemer een stabiel maandelijks inkomen genereren? Kortom: de zekerheid van een baan in loondienst en de vrijheid van het ondernemerschap?

In de video hieronder leer je hoe jij dit kunt bereiken door online abonnementen te verkopen. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

3 Inzichten voor het verkopen van online abonnementen

Voor velen klinkt het als de droom: elke maand meer geld verdienen. Met deze drie inzichten kan dit de waarheid worden:

Inzicht 1: Verbeter je emailmarketing skills

Word beter in emailmarketing. Dit is één van de beste skills voor het verkopen van online producten. Doe je dit in het bijzonder met online abonnementen? Dan kun je een soort Netflix model hanteren waarbij je maandelijks een stabiel inkomen genereert.

Inzicht 2: Zorg voor winstgevende webinars

De meest succesvolle online ondernemers verdienen een groot deel van hun inkomen met webinars. Heb jij al eens een webinar gegeven? Een webinar is niets anders dan een laagdrempelige online presentatie of training.

Je geeft in de training heel veel waarde en aan het einde van het webinar kun jij je online abonnementen verkopen. Dat doe je door een onweerstaanbaar aanbod te maken. Deze 14 webinar tips mag je niet missen voor je eerste webinar.

Inzicht 3: Geef iets extra’s

Bij het onweerstaanbare aanbod voor webinar en emailmarketing kun je kortingen geven. Of extra acties organiseren. Of een gratis 1-op-1 online coaching weggeven. Wees creatief. Geef iets extra’s. Alleen zo kun je online memberships verkopen en geld verdienen via het internet.

Nu is het aan jou

Wil je nog steeds online abonnementen verkopen? Dan is het aan jou om in actie te komen. Pas de drie stappen uit dit artikel toe en je hebt al een mooi begin gemaakt. Denk groot, start klein.

Online abonnementen verkopen mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? Leven van het internet? En meer tijd, geld en vrijheid creëren voor jezelf én anderen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.

.

Boekentips artikel