Digital nomad coach | Remote coach | Nederland | Leroy Seijdel

Digital nomad coach. Dat is één van de dingen die ik – Leroy Seijdel – steeds meer doe. Zoek jij een Nederlandse digital nomad coach? Of zou jij graag meer willen weten over deze bijzondere manier van leven? In dit artikel meer informatie en de mogelijkheid om contact met mij op te nemen!

Waarom zou je een digital nomad willen worden?

Vrijheid! Dat is vaak het eerste wat bij digital nomads opkomt. En als ik iets specifieker mag zijn: de volledige vrijheid hebben om te kiezen wanneer, waar en met je wie wilt werken.

Als je nu een week naar Frankrijk wilt, dan kun je dat doen. Als je nu voor drie maanden wilt wonen aan een Thais strand, dan kun je dat doen. Dát is volledige vrijheid!

In de video geef ik meer tips over je een digital nomad kunt worden. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

De schaduwkant van een digital nomad

Je komt op de mooiste plekken, hebt alle vrijheid en tóch zijn er ook een paar grote nadelen van het leven als digital nomad. Zo leef je heel veel alleen. Eenzaamheid is dan ook de nummer 1 uitdaging waar iedere digital nomad vroeg of laat tegen aan loopt.

Productief blijven werken is een andere. De verleiding is groot om alleen maar toffe dingen te doen. Ook reis je meer waardoor het lastig is om structuur en routines in te bouwen. Al deze dingen zorgen ervoor dat je hoe dan ook minder productief bent. Tenzij je weet hoe je dit kunt aanpakken!

Digital nomad coach uit Nederland

Toen ik mijn reis als digital nomad begon had ik geen idee hoe ik de schaduwkanten moest aanpakken. Ook merkte ik dat het fijn was om internationaal veel mensen te ontmoeten, maar dat het soms ook fijn was om een Nederlandse sparringpartner te hebben.

Cultuurverschillen, een andere taal én de verschillende digitale nomade regels voor elk land (denk aan inschrijven/uitschrijven in Nederland of het betalen van belastingen) dwingen je soms om met een Nederlandse digital nomad te sparren.

Op deze pagina krijg je de mogelijkheid om met mij als digital nomad coach te sparren. Heb je een vraag? Mail deze dan naar info@leroyseijdel.nl.

Mijn ervaringen als digital nomad

Zelf leefde ik – op het moment van schrijven – voor een langere tijd in Oost-Europa en Azië. Uiteraard staan er nog een heleboel landen uit deze gebieden en andere continenten op de lijst. Een aantal van mijn ervaringen heb ik gedeeld in andere artikelen en vlogs. Lees en kijk hier hoe mijn eerste maand als digital nomad in Boekarest verliep.

Ik ben een groot voorstander van ‘’slow travel’’. Daarom verblijf ik gemiddeld drie maanden op één plek voordat ik weer verder reis. Dit stelt mij in staat om een stad/dorp écht te leren kennen. Kwaliteit boven kwantiteit. Bovendien ben ik zo ook veel productiever om mijn online business verder te laten groeien.

Een succesvolle digital nomad worden mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline om dit op te zetten. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op je doelen?

Krijg hier direct toegang tot ‘’Het Ultieme Digital Nomad Handboek’’ en ontdek hoe jij jouw digital nomad lifestyle optimaal kunt vormgeven.

Wil je meer hulp, begeleiding of direct snel groeien als digitale nomade? Boek hier je eerste 1-op-1 digital nomad coaching met mij.

.

Boekentips artikel