Huddle Ervaringen En Mijn Review: Community Software, Membersite En Online Leeromgeving

Zit jij eraan te denken om een community softwarepakket aan te schaffen? En wil je graag een paar Huddle ervaringen lezen? In dit artikel vertel ik over mijn Huddle ervaringen!

De juiste community software voor je online platform zoeken

Het is niet zomaar een beslissing die je maakt. Je kunt vaak niet eenvoudig switchen van ene naar het andere community softwarepakket, dus je pakt dit het liefst direct goed aan. Maar hoe doe je dat? En wat komt er bij kijken? In dit artikel behandel ik de community software van The Huddle.

In de video hieronder leer je de 3 belangrijkste redenen waarom je gebruik zou willen maken van The Huddle. Vond je dit een leuke video? Abonneer op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Mijn Huddle ervaringen met 3 belangrijke inzichten

Huddle is de community software en online leeromgeving waar ik gebruik van maak. Dit is iets waar ik vanaf het begin al mee bezig ben geweest en daar ben ik nu nog steeds bij.

Je zou dus kunnen concluderen dat mij dit heel goed bevalt. Ik ga je vertellen waarom ik hier voor heb gekozen zodat jij voor jezelf kunt bepalen of dit ook iets voor jou kan zijn of niet.

Er zijn drie belangrijke inzichten waarom ik hier voor heb gekozen en waarom ik hier nu nog steeds bij zit.

Inzicht 1: De online community software

Ten eerste heeft Huddle een online community in hun softwarepakket. Dit is iets wat niet in heel veel andere programma’s zo uitgebreid zit. Helemaal niet als je dit combineert met een online leeromgeving. Waar ik het verderop in dit artikel uitgebreider over heb.

Er zit een forum in de software die je geheel naar eigen stijl kunt aanpassen. Jij kunt bepalen welke ‘boards’ (forum onderwerpen) er zijn én je bepaalt zelf wie hier wel of geen toegang tot heeft. Je kunt hier zogenaamde ‘levels’ aan koppelen.

Zo kan het zijn dat iemand een gratis E-book heeft gedownload. Die persoon kun je dan toegang geven tot alleen de gratis boards van de community. Andere boards kunnen specifiek gemaakt zijn voor alleen betaalde klanten etcetera.

De kracht van een dergelijke online community zit in het omringen met gelijkgestemde mensen. Leden kunnen elkaar motiveren, vragen stellen en onderling informatie met elkaar uitwisselen. En dat allemaal op je eigen online platform.

Inzicht 2: De online leeromgeving

Ten tweede heeft Huddle de beschikking over een online leeromgeving. Dit is iets anders dan alleen de community en het forum. In de leeromgeving kun je al jouw online trainingsprogramma’s toevoegen.

Een trainingsprogramma kan bestaan uit drie lagen: het product, de modules en de lessen. Binnen elke les kun je vervolgens video’s, artikelen en werkboeken toevoegen. Dit wordt allemaal op een hele overzichtelijke manier weergegeven.

Net als bij de community kun je ook hier per trainingsprogramma een ‘level’ geven. Ook heb je de mogelijkheid je lessen te drippen. Dit betekent dat een nieuwe klant bijvoorbeeld elke week toegang krijgt tot een nieuwe les (en niet alle lessen in één keer ontvangt). Je hebt dus veel vrijheid in de manier waarop jij je programma wilt aanbieden.

Wil je de software testen? Test hier tijdelijk gratis The Huddle voor 14 dagen.

Inzicht 3: Het online platform

Ten derde heeft Huddle een online platform ingebouwd in hun software. En nee, hiermee bedoel ik dus niet alleen de community. Wat ik persoonlijk – ik werk met verschillende online programma’s – bijzonder vindt is het feit dat je verschillende online programma’s op het platform kunt zetten.

Daarmee wordt Huddle ook direct de plek waar jij al jouw trainingsprogramma’s op kunt plaatsen. Het wordt daarmee min of meer een online winkel. Heb je een nieuwe training gemaakt? Dan plaats je die in Huddle en vervolgens kun je zelf bepalen welke levels hier toegang tot krijgen!

En dat niet alleen. Je kunt er ook voor kiezen om programma’s die iemand niet gekocht heeft ook niet te tonen in het overzicht van je programma’s. Daarmee hou je het lekker overzichtelijk.

Bonustip: elke maand meer geld verdienen met je online community

Huddle was in beginsel gebouwd om leden met elkaar te laten communiceren. Inmiddels kun je het ook als een online verdienmodel zien door het onderscheid te maken tussen gratis en betaalde leden (of natuurlijk één van de twee als je dit wilt).

Wanneer je het platform gaat beschouwen al een membershipsite, dan kun je programma’s ontwikkelen waar je een maandabonnement aan koppelt. Het grote voordeel van abonnementen is dat je iedere maand weet wat er binnenkomt. Een vast loon zoals een werknemer met de vrijheid van een ondernemer. Wie wil dat nu niet?

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is iedere maand minimaal één lid meer krijgen dan de maand ervoor. Ben je in staat om dit te doen? Dan ga je dus iedere maand meer geld verdienen. Het is maar een bonusidee 😉

Huddle ervaringen en reviews: wat is voor jou belangrijk?

Mede dankzij deze software heb ik mijn online business succesvol kunnen starten, bouwen en laten groeien. En dat gebeurt nu nog steeds!

Vergeet Facebookgroepen en bouw je eigen platform zodat je minder afhankelijk wordt van anderen. Wil jij ook een succesvolle online business bouwen? En zoek je een online community, membershipsite of leeromgeving die je hierbij kan ondersteunen? Huddle is wat mij betreft the way to go!

Met het toevoegen van Huddle aan mijn online bedrijf heb ik inmiddels tienduizenden euro’s extra verdiend (om het nog maar niet over de tijdwinst te hebben). Wil jij The Huddle testen? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Via deze link kun je Huddle direct gratis testen.