Is thuiswerken de toekomst? Grote kans van wel!

Is thuiswerken de toekomst? Het is een vraag die steeds meer gesteld. En terecht! De behoeften van werknemers, werkgevers en ondernemers verschuift steeds meer van geld naar vrijheid. Thuiswerken kan hier de nieuwe norm voor worden!

Thuiswerken de nieuwe norm?

De behoefte aan meer vrijheid in je werk is de afgelopen jaren al flink gestegen. En sinds corona is dit aantal nog eens exponentieel gestegen.

Werknemers, werkgevers en ondernemers willen steeds meer werken op hun eigen voorwaarden. Meer vrijheid. Zelfs als ze hier geld voor moeten inleveren. Is thuiswerken de toekomst?

In de video ontdek je meer tips over hoe je locatie onafhankelijk werken simpeler voor je maakt. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Thuiswerken, op kantoor of een combinatie van beiden?

Thuiswerken kan zeker de toekomst worden, maar tegelijkertijd zal de vraag naar sociaal contact met bijvoorbeeld collega’s of klanten ook blijven. Daarom zal er voorlopig eerder een verschuiving van ‘’meer thuiswerken’’ dan ‘’volledig thuiswerken’’ plaatsvinden.

We zagen het tijdens corona al. Iedereen ziet de voordelen en daarmee toekomst in thuiswerken, maar alleen nog maar vanuit huis werken is voor veel mensen teveel van het goede.

Daarom lijkt het logischer dat er een eerste verandering ontstaat van 5 dagen op kantoor werken naar 2/3 dagen op kantoor en 2/3 dagen thuiswerken. Ontdek hier de 5 ultieme stappen om meer locatie onafhankelijk te werken.

Dit verschilt natuurlijk per persoon. De één wil misschien wel altijd vanuit huis werken terwijl een ander liever iedere keer op kantoor werkt. Voordat thuiswerken de norm wordt is er eerst een mindset verschuiving nodig. Dit kost tijd.

Thuiswerken het nieuwe normaal?

Het is moeilijk te zeggen of thuiswerken het nieuwe normaal word. Één ding is wel zeker. Thuiswerken zal in de toekomst meer en meer plaatsvinden.

Het geeft meer vrijheid en voor sommige mensen zal het zelfs mogelijk zijn om werken en reizen fulltime te combineren. Ook vanuit het buitenland. Dit worden ook wel de digital nomads genoemd.

Elke dag vanuit huis werken mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline om dit op te zetten. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op je doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel