Wat verkoopt goed als online product?

Wat verkoopt goed als online product? In dit artikel ga ik drie onderdelen met je delen!

Het verkopen van online producten

Het kan zijn dat je extra geld wilt verdienen, of een complete online business wilt starten. Beiden zijn mogelijk, maar hoe pak je dat precies aan?

In de video hieronder leer je de drie belangrijkste manieren om diensten en producten te verkopen. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

3 Type online producten die goed verkopen

We leven in een tijdperk waarin het makkelijker dan ooit is om digitale producten te verkopen. Dat kan je bijvoorbeeld op de volgende drie manieren doen:

Product 1: Maak online programma’s

Een heel groot voordeel van online programma’s maken en verkopen is dat je relatief snel veel geld kunt verdienen. Het is meer gericht op de korte termijn.

Zo kun je voor één programma een bedrag van 1000 of 2000 euro vragen. En in dat geval hoef je er maar een paar te verkopen om goed te draaien!

Wat voor online programma kun jij maken? Waar kun jij mensen mee helpen? Wat vind jij interessant? Misschien heb jij bepaalde angsten overwonnen waar je nu andere mensen mee kunt helpen? Zo kun je voor jezelf beginnen vanuit huis én zonder geld.

Online programma’s verkopen is – vooral als je net start met ondernemen – een goede kans om op korte termijn meer geld te verdienen. Dit geld kun je vervolgens investeren in lange termijn projecten!

Product 2: Creëer membership programma’s

We kennen allemaal de online abonnementsmodellen van Netflix en Spotify. Je betaalt per maand een vast bedrag en in ruil hiervoor krijg je toegang tot heel veel exclusieve content.

Membership programma’s hebben twee enorme voordelen. Ten eerste creëer je maandelijks een min of meer stabiel inkomen. En ten tweede hoe je alle training maar één keer te maken. Het is dus ook een heel schaalbaar verdienmodel.

Vervolgens hoef je alleen nog maar te zorgen dat er elke maand meer leden bijkomen dan eraf gaan en je creëert elke maand meer inkomen. Het nadeel is dat het meer een lange termijn project is dan bijvoorbeeld de online programma’s maken en verkopen.

Product 3: Gebruik affiliatie marketing

Het derde en laatste product die ik vandaag met je wil delen is affiliate marketing. Heb jij bepaalde producten of merken waar je enthousiast van wordt? En wat je ook veel gebruikt?

Dan kun je deze producten gaan promoten in ruil voor een commissie. Zelf doe ik dit in een kleinere vorm met Bol.com. Ik lees heel veel boeken die ik andere mensen ook aanraad om te lezen. Zo kan het boek Winst.nl je veel tips geven over het verkopen van je online producten.

Als je nu op bovenstaande link klikt, word je doorgestuurd naar hun website en als je dit product koopt krijg ik hier een klein percentage over. Dit staat Bol.com aan mij af en dat betekent dat jij dus ook niets extra’s betaald.

Ga je heel veel blogs schrijven over een specifiek onderwerp dan kun je hier dus ook aardig geld mee verdienen. Er zijn veel verschillende affiliate marketing programma’s. Kijk van welke producten jij enthousiast wordt, schrijf blogs, deel soms een link en je zult zien dat je hier geld mee kunt verdienen!

Waar te beginnen?

Met alle bovenstaande manieren kun je goed producten verkopen. De vraag is: waar begin je? En dat is helemaal aan jou. Wat spreekt jou het meeste aan? Wil je op de korte termijn veel geld verdienen? Start dan met online programma’s.

Wil je op de lange termijn meer geld verdienen zonder dat je hier nog veel tijd in hoeft te steken? Bouw dan een membership site of affiliate site op. Het belangrijkste is dat je kiest en start met één van deze drie manieren.

Goed geld verdienen via het internet mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? En weten hoe je dit precies kunt doen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.