Webinargeek Ervaringen En Mijn Review: Winst Maken Met Webinars
Webinargeek ervaringen bekijken? Zit jij eraan te denken om een (Nederlands) webinar softwarepakket aan te schaffen? En wil je graag geld verdienen met webinars? In dit artikel vertel ik over mijn Webinargeek ervaringen!
Je eerste webinar organiseren
Een eerste webinar organiseren en geven is altijd een bijzondere stap. Ik weet nog goed toen ik net startte. Al die technische dingen, de deelnemers en tegelijkertijd mijn verhaal doen. Wat een chaos!
In de video hieronder leer je 5 simpele stappen voor het organiseren van je eerste webinar en wat naar mijn mening de beste webinar software op de Nederlandse markt is. Vond je dit een leuke video? Abonneer op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.
.
Mijn Webinargeek ervaringen in 5 stappen
Webinargeek is het webinar softwarepakket dat ik zelf gebruik. Dit is iets waar ik vanaf het begin al mee bezig ben geweest en daar ben ik nu nog steeds bij. Dus het bevalt mij heel goed en ik ga je vertellen waarom ik hier voor heb gekozen, en hoe je hier mogelijk ook zelf jouw keuze in kunt maken om hier wel of niet voor te kiezen.
Er zijn vijf redenen waarom ik hier voor heb gekozen en waarom ik hier nu nog steeds bij zit.
Stap 1: Goedkoop
Ten eerste is dat – en dit was voor mij in het begin heel belangrijk – de lage Webinargeek kosten en prijzen. Als allereerst kun je al een free trial krijgen van 14 dagen waarbij je gewoon toegang krijgt tot al hun content en hun software pakket.
En dat betekent dat je dan daarmee alles kunt doen wat je maar wilt. Na die 14 dagen kun je een heel goedkoop pakket aanschaffen. Op het moment van schrijven zijn de kosten hiervoor 10 euro per maand. Dat is echt heel erg weinig.
Als je één product verkoopt van tien euro per maand heb je dit al terugverdiend. Of je kunt een groter product van 120 euro verkopen en je hebt voor het hele jaar al het softwarepakket terugverdiend.
En met een webinar organiseren kun je dit makkelijk voor elkaar krijgen. Hoe je dit doet leg ik o.a. uit in mijn video’s op Youtube en in andere artikelen.
Stap 2: Betrouwbaar
Ten tweede vind ik het heel belangrijk dat Webinargeek heel erg betrouwbaar is. Ik heb inmiddels honderden mensen tegelijk in mijn webinars gehad en dit werkt gewoon erg goed.
Na het geven van honderden webinars is er denk ik één of twee keer iets niet helemaal goed gegaan. Gelukkig hebben ze een snelle chatfunctie waar ik dan snel mijn vragen kan neerleggen (daarover later meer).
.
Stap 3: Geautomatiseerd
Zodra je meer ervaring krijgt met webinars organiseren wil je deze ook kunnen automatiseren. Zo deed ik in het begin alle webinars zelf. Na verloop van tijd gaf ik bijna iedere dag een webinar.
Met het automatiseren kun je eenmalig een webinar opnemen. Deze kun je vervolgens op vastgestelde data laten herhalen aan nieuwe deelnemers. En dit allemaal zonder dat jij er fysiek bij aanwezig bent. Dit is één van de sterkste features van Webinargeek.
Dit kan ook handig zijn als je vooruit wilt werken. Zo kun je ook maandelijkse updates versturen aan klanten door middel van een webinar die je van tevoren opneemt. Persoonlijk doe ik deze webinars altijd zelf. Maar het is wel een extra optie 😉
Stap 4: Vernieuwend
Voor het organiseren van webinars wil je continu vernieuwend kunnen blijven en daar ook de juiste support bij hebben. Zo kun je bij bijvoorbeeld Webinargeek direct je vragen stellen in hun chatfunctie. Binnen 5 minuten heb je dan vaak een antwoord.
Ook kun je aan hun makkelijk vragen wat voor updates er nog komen en je eigen voorkeuren doorgeven. Zij trekken natuurlijk hun eigen lijn, maar ik geloof wel dat ze oprecht je mening waarderen en die punten ook meenemen.
Los van dit alles wil je ook een webinar softwarepakket die bepaalde features heeft afhankelijk van jouw keuzes. Wil je dat deelnemers een poll kunnen beantwoorden? Vragen kunnen stellen in een webinar chat? De interactie kunnen aangaan? Let hier dus ook goed op.
De Webinargeek features zijn erg uitgebreid waardoor je ook veel interactie kunt opbouwen met je deelnemers.

.
Stap 5: Nederlandstalig
Het vijfde en laatste punt waar je rekening mee kunt houden: is de webinar software Nederlandstalig? Persoonlijk vind ik dit veel prettiger werken. Vooral als ook de klantenservice en support in het Nederlands is.
Voor het geven van webinars wil ik graag een goede support krijgen en goed geholpen worden als iets toch niet helemaal goed gaat.
Webinargeek ervaringen en reviews: wat is voor jou belangrijk?
Zoals je al leest in mijn artikel ben ik een groot fan van Webinargeek. Maar er zijn natuurlijk ook andere webinar software pakketten die je kunt testen.
Met het geven van webinars heb ik inmiddels tienduizenden euro’s verdiend. Ik zou dan ook zeker een software pakket aanschaffen. Bij Webinargeek en veel andere pakketten kun je hun software gratis testen voor 14 dagen. Je kunt dan zelf bekijken wat wel of niet goed bij je past.
Online ondernemen mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvol online bedrijf starten?
Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.