.

Deze eenmalige actie
is geldig tot:

.

ONTWERP JE EIGEN OCHTENDRITUEEL

EENMALIGE ACTIE

Wil jij meer rust, energie en focus in de ochtend creëren? Zodat jij daar de rest van de dag profijt van hebt? Veel succesvolle mensen hebben een ochtendritueel dat hun energie geeft i.p.v. kost.

Je bent op deze pagina gekomen omdat je meer uit jouw ochtend wilt halen. Heel goed! Dat is stap 1. Hoe zou jij het vinden als je nu direct toegang zou krijgen krijgen tot de 4 krachtigste modules en 7 succesvolste gewoontes om je leven succesvoller te maken vóór 8 uur ‘s ochtends?

Omdat je mij volgt, geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om mijn online programma ”Ontwerp Je Eigen Ochtendritueel” voor een fractie van de prijs te ontvangen.

LET OP: Deze actie sluit zodra de teller afloopt.
Lees hieronder meer informatie over het online programma.

.

MIJN REIS:
VAN AVOND- NAAR OCHTENDMENS

.

Sinds 2010 leer ik uitstellers, perfectionisten en twijfelaars hoe zij met 1 minuut technieken hun doelen kunnen behalen. In 2016 startte ik hiervoor, thuis aan de keukentafel mijn bedrijf; Leroy Seijdel Company.

Sindsdien maakte ik geweldige stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling waaronder het doorvoeren van een succesvol ochtendritueel. Geloof mij. Ik WAS altijd een avondmens. Tot laat op de bank hangen. De volgende dag drie keer snoozen. Opstaan met veel moeite. Direct op de mobiel kijken. Ik ken het gevoel.

Op een gegeven moment werd ik er zo gek van dat ik dit wilde veranderen. Ik besloot om 30 dagen achter elkaar om 6 uur op te staan. En in het eerste uur van de dag een vast ochtendritueel te ontwikkelen. Dat lukte.

Sindsdien sta ik iedere ochtend om 6 uur op. Ik veranderde mezelf van avondmens naar ochtendmens. Nu start ik mijn dag met meer rust, energie en focus. Door een frisse start van mijn dag gaat de rest van mijn dag ook beter.

Door je eigen ochtendritueel te ontwerpen kun je de maakbaarheid van het leven enorm verhogen. Zo liep ik in de tussentijd meerdere marathons en bouwde de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland op: de 1 Minuut Community (van 0 naar meer dan 15.000 leden in 1,5 jaar).

Dit alles komt voort uit één simpel ochtendritueel… bizar toch?

.

.

ONTWERP JE EIGEN OCHTENDRITUEEL

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op “Ontwerp Je Eigen Ochtendritueel”. Na al die jaren heb ik een succesvolle strategie
ontwikkeld voor een krachtig ochtendritueel. Ik heb deze formule
voor jou omgezet in het ideale ochtendritueel stappenplan.
Je kunt dit nu direct ontvangen:

Direct toegang

.

4 MODULES: MASTER YOUR MORNING

Module 1: Focus

Hoe ziet jouw focus er in het eerste uur van de dag uit? En wat voor effect heeft dit op de focus voor de rest van je dag? Ontdek hoe 1 uur eerder opstaan je leven verandert. Met module 1 heb je een blauwdruk in handen om jouw ideale ochtendritueel te ontwikkelen.

✓ Hoe 1 uur eerder opstaan je leven verandert
✓ Waarom je meer tijd hebt dan je denkt
✓ Hoe je ochtendritueel jou 90% productiever maakt

Module 2: Energie

Hoe staat het met jouw energie in de ochtend? Kijk jij direct op je mobiel of lees je een inspirerend boek? Sta je druk of rustig op? Begin je met koffie of water? Het ene geeft negatieve energie terwijl het andere positieve energie geeft. Hoe zit dit bij jou?

✓ Van avondmens naar ochtendmens in 30 dagen
✓ Hoe je eerder opstaan makkelijker maakt voor jezelf
✓ Van negatieve naar positieve ochtendenergie

Module 3: Life Hacks

Welke gewoontes en oefeningen pas jij toe in de ochtend? Of doe je ”zomaar” wat? In module 3 ontvang je de 7 krachtigste gewoontes om je dag mee te beginnen. Vervolgens bepaal jij welke gewoontes het beste bij jou passen!

✓ Ontdek de 7 gewoontes om je leven succesvoller te maken
✓ Speciale visualisatie- en dankbaarheidsoefeningen
✓ Waarom je vroeger wilt opstaan (ook als je een avondmens bent)

Module 4: Doen

Leuk en aardig al die gewoontes en oefeningen. Uiteindelijk wil je maar één ding: DOEN. En het liefst ook blijven doen. We weten vaak precies wat we moeten doen maar toch DOEN we het niet. Hoe maak jij van je ochtendritueel een ijzersterke gewoonte?

✓ Leer het grootste geheim van DOEN
✓ Hoe je elke dag met meer rust, energie en focus opstaat
✓ Ontdek hoe je ook na de E-cursus blijft volhouden en doorzetten

 .

 .

7 SUCCESVOLLE GEWOONTES

Les 1: Introductie & Ademhalingsoefening

Waar te beginnen met jouw ochtendritueel? En wat is jouw ideale ochtendritueel? Wat wil je er voor jezelf uithalen? Meer rust? Meer focus? Meer energie? Of wil je alles? In de eerste les wordt duidelijk waar jij naartoe wilt werken.

✓ Waarom het zo belangrijk is om te starten bij jouw ideale leefstijl
✓ Van druk naar rust
✓ Leer hoe jij jezelf kunt ontstressen binnen 2 minuten

Les 2: Meditatie

Wil jij leren mediteren? Goed plan. Mediteren heeft veel positieve effecten in je leven en het is niet zo moeilijk als je denkt. In de tweede les krijg jij een korte meditatie oefening cadeau. die je altijd en overal kunt toepassen.

✓ Hoe je mediteren in je dagelijks leven integreert
✓ 1 Super simpele meditatie oefening voor meer focus en balans
✓ Waarom nietsdoen belangrijker is dan je denkt

Les 3: Leefregels

Leefregels zijn min of meer afspraken met jezelf over ‘hoe je dagelijks wilt leven’. Ze verhogen direct je eigen levenskwaliteit als je ze nakomt. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van social media, meer sporten en meer tijd voor jezelf nemen.

✓ De 5 regels voor een simpeler en leuker leven
✓ Hoe je afspraken met jezelf maakt én nakomt
✓ Waarom leefregels belangrijk zijn om dicht bij jezelf te blijven

Les 4: Visualiseren

Visualiseren is een techniek die je helpt om jouw doelen en dromen concreet te maken. Tot een doel die je in beweging zet. De ochtend starten met een visualisatie geeft je razendsnel meer focus. En veel tijd heb je daar niet voor nodig.

✓ Ontdek hoe je visualiseren inzet om jouw mooiste doelen te bereiken
✓ De nummer 1 visualisatieoefening voor meer overzicht
✓ Van doelloos naar doelgericht werken

Les 5: Affirmaties

Wil jij meer zelfvertrouwen ontwikkelen? Een affirmatie is een soort ‘leugentje’ dat je voor jezelf formuleert. Je gedachten vertellen constant wat je wel of niet moet doen. Vaak overheersen de negatieve gedachten. Wat nu als je hier positieve gedachten van kunt maken? Zodat je stap voor stap meer in jezelf gaat geloven en actie leert ondernemen?

✓ Hoe pas je krachtige affirmaties toe in je dagelijks leven?
✓ De belangrijkste reden waarom 99% van de affirmaties niet werken
✓ Ontdek de nummer 1 techniek voor meer zelfvertrouwen

Les 6: Dankbaarheid

Vind je van jezelf dat je vaker stil kunt staan bij wat je al hebt? Je geluk hoef je niet te kopen. Dankbaar zijn voor wat je hebt is makkelijker dan je denkt. Wat zou het jou opleveren als je elke dag met meer dankbaarheid opstaat?

✓ De grootste valkuil waarom je niet altijd dankbaar bent
✓ De krachtigste dankbaarheidsoefening voor de ochtend
✓ 3 Tips voor meer dankbaarheid

Les 7: Inspireren

Hoe start jij je dag? Start je direct met kijken op je mobiel? Koffie drinken? Facebook checken? Of je mail checken? Deze dingen zorgen voor een negatief gevoel. Wat kun je doen om elke dag positief en inspirerend jouw dag te starten?

✓ Leer hoe jij jezelf elke dag kunt inspireren
✓ Transformeer je ochtendenergie van negatieve naar positieve energie
✓ Top 10 boeken die je elke ochtend meer energie geven

.

.

Ontvang direct toegang tot deze
complete ochtendritueel E-cursus
(inclusief leesboek, werkboeken en video’s)

Direct toegang

 .

 .

 .

BONUSLES + 3 EXTRA LESSEN

Bonusles: Dagelijkse Toepassing

Hoe pas je de 7 succesvolle gewoontes toe in je dagelijks leven? Hoe ontwikkel je een ochtendritueel die je ook volhoud? Je ontwikkelt in deze les meer zelfdiscipline en doorzettingsvermogen om een gewoonte te maken van jouw ochtendritueel.

✓ Hoe je blijf je doorzetten en volhouden op jouw doelen?
✓ Ontwerp het ochtendritueel zoals jij deze wilt hebben
✓ De nummer 1 disciplinetool om in kleine stappen jouw mooiste doelen te bereiken

Extra Les 1: Meer Leven Met Minder Smartphone

De kans is groot dat jij – net als velen – de dag start met social media. Erg verleidelijk ook. Soms doe je het gewoon omdat je het doet, en voordat je het weet ben je een halfuur aan het scrollen. Dat is meestal niet je bedoeling. Social media bekijken is voor veel mensen een gewoonte geworden. Een tijdrovende activiteit die je weinig oplevert.


✓ Je leert hoe je controle krijgt over social media i.p.v. andersom
✓ 3 Gouden regels voor meer leven met minder social media
✓ De 7 grootste voordelen van minder smartphone gebruik

Extra Les 2: Dagelijkse Planning

Weet jij wat je belangrijkste prioriteit voor de dag is? We stellen vaak zoveel doelen en taken voor één dag op dat we nergens aan toe komen. Of we stellen helemaal niets op. In beide gevallen bereik je niet wat je wilde bereiken. Hoe maak je een dagelijkse planning? En hoe pak jij dit aan?


✓ Ontdek de kracht van een dagelijkse planning
✓ Start de ochtend met meer rust, focus en overzicht
✓ 3 Krachtige systemen om je dagelijkse planning te boosten

Extra Les 3: Voornemens Volhouden

Hoe vaak maak jij afspraken met jezelf? En hoe vaak kom je deze na? Hoe zit dit met je goede voornemens en doelen? Volhouden en doorzetten op doelen is één van de moeilijkste dingen. Het vergt geduld, tijd en discipline. Heb jij het in je om door te gaan waar anderen stoppen?

✓ Waarom goede voornemen niet werken (en wat wél werkt!)
✓ De 4 belangrijkste pilaren om altijd te blijven doorzetten
✓ 1 Korte krachtige methode voor 100% focus

ONLINE OCHTENDRITUEEL PROGRAMMA

Alles over het ontwerpen van je ochtendritueel op één plek

Je krijgt direct toegang tot de 4 krachtige modules, 7 succesvolste gewoontes én 4 bonuslessen.  In totaal 11 online lessen inclusief artikelen, video’s, audioboeken, alles-in-1 leesboek én talloze werkboeken. Alles is aanwezig om jouw ochtendritueel een extra boost te geven. En dat allemaal op één plek. Makkelijker en overzichtelijker vind je het nergens anders.

Video + artikel + audio + werkboek

Elke masterclass bestaat uit een video, artikel, audioboek en werkboek. Welke manier van leren past het beste bij jou? Kijken? Lezen? Luisteren? Notities maken?

Het programma is zo ingericht dat je deze kunt volgen op de voor jou prettigste manier. Je kunt leren zoals jij het beste leert. Zo kun je sneller en beter het maximale uit het online programma halen.

.

BONUS 1: BESPAAR 1.000 UUR AAN TIJD

Ik heb meer dan 1.000 uur van mijn tijd in dit programma gestoken. Dan heb ik het niet alleen over de inhoud (video’s, artikelen, audiobestanden en werkboeken). Ook over mijn verandering van avond- naar ochtendmens. Na jarenlang experimenteren ontdekt ik hoe je écht meer rust, energie en focus in je ochtend ontwikkelt.

Die 1.000 uur aan tijd en experimenteren hoef jij nu niet meer te besteden
en is pure tijdwinst voor jou. 

BONUS 2: BESPAAR 1.000 EURO AAN GELD

Wat gaat het jou opleveren als je elke ochtend met meer rust, energie en focus opstaat? Het scheelde mij duizenden euro’s. Niet alleen in mijn portemonnee (je wordt veel productiever), maar ook gevoelsmatig (je gaat veel lekkerder in je vel zitten!). Dat is meer waard dan geld. Alles word je voorgekauwd en dat allemaal tegen het laagste lifetime tarief.
Een win-win situatie.

Voor minder dan honderd euro krijg je een alles-in-1 ochtendritueel programma. Dat levert je meer dan 1.000 euro in geld én gevoel op.

BONUS 3: UNIEK PROGRAMMA

Nergens anders vind je een online programma zoals deze over het ontwerpen van een succesvol ochtendritueel. Een unieke mogelijkheid om te leren hoe je meer rust, energie en focus uit elke ochtend haalt.

Dit is het enige online ochtendritueel programma in Nederland. Nergens anders wordt je geleerd hoe je het beste uit jouw ochtend haalt.

.

Al 2.019 deelnemers deden mee

Ontdek hoe een succesvol ochtendritueel jouw leven verandert

.

.

Krijg direct toegang tot het online programma

Ontdek de 4 modules en creëer een succesvol ochtendritueel voor de rest van je leven

.

Direct toegang

.

.

Deze eenmalige actie
is geldig tot:

.

 .