Online cursus zelfontwikkeling

Online cursus zelfontwikkeling starten? In dit artikel vind je meer informatie over de grootste online cursus over persoonlijke ontwikkeling van Nederland en België!

Beste online cursus over zelfontwikkeling

Wat mij betreft is het VIP Programma van de 1 Minuut Community de beste prijs-kwaliteit cursus die je online kunt vinden over persoonlijke ontwikkeling.

Op moment van schrijven heeft de community meer dan 80.000 leden die al iets met mij online gedaan hebben. Dan moet er – ook al zeg ik het zelf – wel iets goed zijn aan de programma’s!

In de video ontdek je meer tips over het trainen van je persoonlijke ontwikkeling en mindset. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Online cursus zelfontwikkeling in de praktijk brengen

De grootte kracht van het VIP Programma is de volledige focus op persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je effectieve doelen te stellen, beter met je tijd om te gaan én de zelfdiscipline te krijgen om door te zetten op die doelen. Dit laatste is een heel belangrijk onderdeel binnen het programma.

Het is nog zo leuk om een online cursus te volgen, maar nog veel leuker wanneer je er ook echt iets mee doet! De focus in dit programma ligt dus op het doen. Bekijk hier alle informatie over het VIP Programma.

Inhoud van deze online cursus zelfontwikkeling

Hieronder vind je de belangrijkste onderdelen van de cursus:

  1. High Level Disciplineprogramma. Dit is een groot programma over de drie belangrijkste persoonlijke ontwikkeling fases.
  2. Persoonlijke Ontwikkeling Universiteit. Dit is de Netflix van de persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt direct toegang tot 30+ uur aan lesmateriaal. Van artikelen tot video’s.
  3. 1 Minuut Community. Toegang tot de community waar je samen met andere gelijkgestemden kunt sparren, motiveren en inspireren.
  4. Live Coach Calls. Extra online trainingen die worden gegeven exclusief voor onze VIP leden
  5. Inspiratie Toolbox. Alle checklists en templates over persoonlijke ontwikkeling vind je op deze locatie.

Meedoen of meer weten?

Wil jij een online cursus over persoonlijke ontwikkeling volgen? Dan kan het VIP Programma precies zijn wat jij zoekt!

Klik hier om alle informatie over dit persoonlijke ontwikkeling programma te bekijken.