Reizen persoonlijke ontwikkeling. Ontdek wat je wilt en volg je passie. Reizen voor je persoonlijke ontwikkeling helpt. Lees mijn verhaal door Azië.

Rondreis Sumatra Ervaring

Rondreis Sumatra Ervaring (Deel 4) De zachte en harde kant van backpacken, het Tobameer en de Batak stam   Selamat pagi beste mensen! De blog over mijn rondreis Sumatra ervaring komt sneller dan gepland en dat heeft een reden. Een paar dagen geleden ben ik behoorlijk ziek geworden, of beter gezegd: oververmoeid. Ik heb te [...]

Ontdek Jezelf: Buiten Mijn Comfortzone Reizen door Sumatra (Deel 3)

Ontdek Jezelf: Buiten Mijn Comfortzone Reizen door Sumatra (Deel 3) Ontdek jezelf tijdens het reizen. Weet jij wat er gebeurt als 3 miljoen mensen je aankijken in een voor jou onbekende Aziatische stad? Op een plek waar niemand Engels spreekt? Mijn eerste week backpacken begon indrukwekkend (en angstig). Ik ben nu een week in Indonesië en [...]

Reizen Persoonlijke Ontwikkeling: Buiten Mijn Comfortzone in Sumatra (Deel 3)

P.S. Dit blog maakt onderdeel uit van de reeks ‘Mijn backpackreis door Zuidoost-Azië: Waarom reizen goed is voor je persoonlijke ontwikkeling en mindset‘. Van augustus t/m december 2015 maakte ik mijn droomreis door Zuidoost-Azië. Ik leerde er veel over mezelf. Het is een belangrijke inspiratie voor me geweest om andere jongeren te helpen in hun [...]

Mijn eerste Meditatie Retraite Ervaring – Stilte Retraite Thailand

Meditatie Retraite Mijn eerste Meditatie Retraite staat op het programma. Leren mediteren. En waar kan dat beter dan in een klooster op Thailand, waar 98% van de mensen gelooft in het Boeddhisme? Luister naar de stilte, want in de stilte hoor je alles P.S. Dit blog maakt onderdeel uit van de reeks ‘Mijn backpackreis door [...]

Backpacken Zuidoost-Azië: mijn eerste dagen op reis (deel 2)

Backpacken Zuidoost-Azië: mijn eerste dagen op reis (deel 2) Hallo allemaal vanuit Bangkok! Life begins at the end of your comfortzone Tja, waar zal ik beginnen? Woensdag zat ik nog in Nederland, dezelfde dag beland ik ‘s nachts in Dubai voor een tussenstop van 15 uur om vervolgens de volgende nacht aan te komen in [...]

Hoe Begin je met Backpacken: Mijn Eerste Backpackreis (deel 1)

Hoe Begin je met Backpacken: Mijn Eerste Backpackreis (deel 1) Mijn eerste backpackreis komt steeds dichterbij. Wat gaat er gebeuren? Once a year, go someplace you've never been before - Dalai Lama Wat zou jij doen als je te horen kreeg dat je nog maar 1 jaar te leven hebt? Als ik mensen train of [...]

5 dingen om te doen voor een nuttige vakantie

5 dingen om te doen voor een nuttige vakantie Het is vakantie. Je wordt overvallen door de leegte en rust die je opeens hebt. Minder werk, meer vrije tijd. Het lijkt het ideale moment te zijn om tijd te besteden aan de dingen waar je normaal geen tijd voor hebt. Hoe maak jij je vakantie [...]

Waarom Reizen goed is voor je Persoonlijke Ontwikkeling: 5 Lessen

Waarom Reizen voor Persoonlijke Ontwikkeling goed is: 5 Levenslessen Mijn reis duurt nog altijd voort, maar wat is de relatie tussen reizen en persoonlijke ontwikkeling? Voor mij was het backpacken een enorme uitdaging (om het ook daadwerkelijk te gaan doen!). Veel mensen dromen ervan, maar hoeveel doen het ook echt? Ik hoorde voor een lange [...]