Reizend geld verdienen? Zo verdien ik mijn inkomen overal ter wereld!

Reizend geld verdienen is voor iedereen mogelijk, maar dat betekent niet dat het makkelijk is. Zelf legde ik een lange weg af om volledig locatie onafhankelijk te kunnen werken. In dit artikel leg ik uit waar ik mijn geld mee verdienen terwijl ik tegelijkertijd de wereld over reis én hoe jij dit ook kunt doen!

De grootste uitdaging van reizend geld verdienen

Reizend geld verdienen. Velen willen het, weinig doen het. Uit eigen ervaring weet ik dat dit meer dan logisch is. Je ziet misschien de mooiste plaatjes voorbij komen op social media, maar al reizend geld verdienen is niet zo makkelijk als het lijkt.

De grootste uitdaging voor de meeste mensen die locatie onafhankelijk willen werken, reizen en leven is geld verdienen onderweg. Ik heb hier dus niet over mensen die sparen en dan een paar maanden/jaren gaan reizen. In dat geval bedoel ik altijd de vrijheid hebben om te werken waar, wanneer en met wie je maar wilt.

Wil jij weten hoe ik al reizend mijn geld verdien en hoe jij dit ook kunt doen? In de video deel ik mijn manieren om reizend geld te verdienen. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Talloze manieren om reizend geld te verdienen

Voordat ik hieronder deel hoe ik met locatie onafhankelijk werken mijn inkomen verdien, wil ik je laten weten dat dit zeker niet de enige manier is om dit te doen. Er zijn heel veel manieren om reizend geld te verdienen. Het belangrijkste is dat je iets kiest wat bij jou past.

Zo kun je bijvoorbeeld ook op locatie werken. Ik ken veel docenten die bijvoorbeeld Engels geven in verschillende landen en zich eens in de zoveel tijd verplaatsen. Ook zijn er digital nomads die dit volledig online doen waardoor je dus ook de volledige vrijheid hebt om te reizen.

De één gebruikt affiliate marketing en weer een ander schrijft blogs en verdient daar geld mee. Het is er allemaal. Wees creatief, vind een manier die bij jou past en start vandaag nog als dit jouw droom is. Dit zijn 5 uitgebreide ideeën voor het starten van een online business.

.

Hoe ik mijn geld verdien tijdens het reizen: 4 online verdienmodellen

Tijdens het schrijven van dit blog heb ik globaal gezien vier online verdienmodellen en dus ook vier online inkomstenstromen. Al deze inkomstenstromen verdien ik via het internet. Hieronder deel ik mijn vier inkomstenstromen:

Online verdienmodel 1: Geld verdienen met een membership website

Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik een membership website gebouwd. Dit betekent dat een deel van mijn inkomsten afkomstig zijn uit online abonnementen. Dit online verdienmodel is voor een groot deel te vergelijken met bijvoorbeeld dat van Netflix en Spotify. Dit is één van de VIP memberships waar ik mijn geld mee verdien.

Iemand wordt lid, betaald maandelijks een vast bedrag en krijgt voor dat bedrag toegang tot alle content die ik maak en plaats. Zo krijgen mijn leden toegang tot een community, honderden video’s, checklists, werkboeken, webinars en online programma’s.

Dit zijn de 4 krachtigste tips voor het creëren van een succesvolle membership website.

Online verdienmodel 2: Geld verdienen met online coaching

Een ander deel van mijn inkomen komt voort uit 1-op-1 online coaching. Voor mensen die een extra stok achter de deur nodig hebben óf juist een sparringspartner zoeken om door te groeien is het ideaal om persoonlijk geholpen te worden.

Online verdienmodel 3: Geld verdienen met affiliate marketing

Momenteel staat dit bij mij nog in de kinderschoenen, maar ik verdien er al iets mee en dit zal in de toekomst ook één van de groeiende inkomstenbronnen worden.

Ik verdien mijn geld met affiliate marketing voornamelijk door links van producten waar ik enthousiast over ben via mijn website te plaatsen. Al deze producten gebruik ik ook zelf. Onderaan dit blog heb ik bijvoorbeeld een paar boekentips geplaats. Klik je op die link en koop je vervolgens iets, dan krijg ik een percentage van dat bedrag. Dit kost de klant overigens niets extra’s.

Ontdek hoe jij je eerste geld via het internet verdiend vanuit huis en zonder geld.

.

Online verdienmodel 4: Geld verdienen met indexbeleggen

Dit laatste verdienmodel is voor mij een passieve manier van geld verdienen en gebruik ik ook op mijn weg naar financiële onafhankelijkheid. Als ondernemer bouw ik via deze manier ook aan mijn pensioen.

Iedere maand investeer ik een vast percentage van mijn inkomen voor indexbeleggen. Dit doe ik via De Giro. Het enige wat ik hiervoor hoef te doen is een paar minuten per maand de tijd nemen om de aandelen te kopen. Lees hier mijn volledige beleggingsstrategie voor de lange termijn.

Welke manieren om reizend geld te verdienen spreken jou aan?

Ik ben benieuwd. Heb jij al online verdienmodellen gevonden die jou aanspreken? Verdien je al geld online? Of kun jij zelfs reizen en werken al combineren? Laat het me gerust even weten onder dit artikel!

Reizend geld verdienen mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? Leven van het internet? En meer tijd, geld en vrijheid creëren voor jezelf én anderen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.

.

Boekentips artikel