Vragen? Mail naar info@leroyseijdel.nl

Masterlife Pitstop Sessie

Dit totaalpakket (t.w.v. €997) is uniek om de exclusiviteit. Een dagdeel lang krijg je intensieve 1-op-1 coaching van Leroy. Je maakt een MasterLife plan: jouw droomleven op papier.  Je leert jouw visie, missie, waarden, leefregels en jaardoelen concreet op papier te zetten. Het Masterlife plan is een plan dat door veel succesvolle mensen wordt toegepast.

Klik hieronder op het bolletje om dit product te bestellen (na je reservering nemen wij contact met je op voor een afspraak).

  • MasterLife Pitstop 2 Termijnen  —  298,50 / maand voor 2 maanden

Factuurgegevens

Je bestelling

Product
Aantal
Totaal
Subtotaal in winkelwagen 0,00
Besteltotaal 0,00

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat je vandaag krijgt:

Het complete 1 minuut pakket waarmee ik de komende jaren met meer focus, discipline en zelfvertrouwen mijn doelen ga bereiken.

Hierdoor ervaar ik alle voordelen zoals meer rust, focus, discipline, betere mindset etc.

Het pakket wat ik krijg bestaat uit:

 1 Dagdeel 1-op-1 Coaching van Leroy
 Jouw levensplan op papier
 Format MasterLife
 Tips en tools MasterLife
 Exclusieve visualisatieoefening
 Jaarplan

                                                      

Voordelen

Veilige Betaalpagina
UNIEK 1-op-1 Programma

 

.

.

                                                      

Coby over 1 Minuut Community

”In het begin moest ik
wennen aan het werken met de 1 minuutactie. Elke dag 1 minuut voor jezelf nemen. Maar na een paar dagen was ik om. Het is een heerlijke ervaring om steeds meer discipline te ontwikkelen! Ik heb het gewoon nodig om een stok achter de deur te hebben. De masterclasses zorgen voor meer energie en focus in mijn dagelijks leven. Bedankt Leroy voor wat je met ons deelt.”

Sandra over 1 Minuut Community

persoonlijke ontwikkeling mindset

“Prachtige simpele en eenvoudige acties… Ik sta elke dag weer helemaal in mijn kracht, een heerlijk gevoel. De 1 minuut methode is dé manier om een positieve leefstijl te ontwikkelen!”