Sneller doelen bereiken met deze 3 dagelijkse succesgewoonten!

Sneller doelen bereiken wil iedereen wel. Gelukkig zijn er ook een paar goede dagelijkse gewoonten om dit voor elkaar te krijgen. Ontdek ze hieronder!

De kracht van gewoontes om sneller doelen te bereiken

Gewoontes. Ze zijn enorm krachtig, maar naar mijn mening ook enorm ondergewaardeerd. We vergeten ze heel snel. Wanneer we willen afvallen denken we gelijk aan allerlei diëten en cursussen om dit voor elkaar te krijgen, maar we vergeten dat voor structureel afvallen de focus op je gewoontes zou moeten liggen.

Je gewoontes bepalen hoe je leeft. Voor het sneller bereiken van je doelen gaan we ons ook focussen op die gewoontes. Daar ligt namelijk de sleutel en het ‘’geheim’’.

Sneller doelen bereiken? Vergeet dan niet om ook de video te bekijken! Vond je dit een waardevolle video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

3 Succesgewoonten om sneller jouw doelen te bereiken

Nu zijn er een heleboel gewoontes die je kunnen helpen om je doelen sneller te bereiken. Wij hebben er drie voor je uitgelicht die naar onze mening super belangrijk zijn. Hier komen ze!

Gewoonte 1: Ontwikkel een krachtig ochtendritueel

Een krachtig ochtendritueel zou als doel moeten hebben om met meer energie, plezier en focus aan je dag te beginnen. Die energie moet de start zijn voor meer focus gedurende de hele dag. Op die manier kun je veel sneller jouw doelen bereiken.

Wanneer je dit ook nog kunt combineren met tijdwinst (eerder opstaan en/of stoppen met snoozen), dan kun je ook die extra tijd gebruiken om aan jouw doelen te werken. Een super win-win situatie dus. Ontdek hier de beste ochtendritueel tips voor meer energie en focus.

Gewoonte 2: Werk het 1ste uur van de dag aan je belangrijkste doel ZONDER afleidingen

Wanneer je klaar bent om te starten met werken, maak er dan een gewoonte van om het 1ste uur van de dag aan je belangrijkste doel te besteden. En doe dit ook ZONDER afleidingen. Dit betekent dat je in dit uur niet gebeld kunt worden, dat je niet door social media gaat scrollen of mailtjes beantwoord.

Nee, in dat 1ste uur ben je alleen maar bezig met jouw belangrijkste doel van de dag. Alleen al deze gewoonte gaat er voor zorgen dat je in 1 uur tijd meer gedaan krijgt dan normaal in 2 of zelfs 3 of 4 uur tijd. Probeer het uit en ervaar de resultaten. Deze 8 timemanagement tips helpen je om 10x sneller jouw doelen te bereiken.

.

Gewoonte 3: Behandel je lichaam als een tempel

Zie jezelf als een atleet. Eet gezond. Beweeg regelmatig. Zorg voor een balans tussen kracht, cardio en souplesse oefeningen. Doe hetzelfde voor de juiste balans vinden tussen rust en inspanning. Al deze onderdelen zijn enorm belangrijk wanneer je sneller jouw doelen wilt bereiken op de lange termijn.

Gewoontes kosten tijd, geef het de tijd

De succesgewoontes voer je niet zomaar door. Dat kost tijd. En daarom kost het ook tijd om sneller jouw doelen te bereiken. Een goede manier om langzaam beter te worden in het effectiever behalen van je doelen is door simpelweg stap voor stap vooruitgang te boeken in deze gewoontes.

Sneller doelen bereiken mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel