Succesvol leven: creëer jouw droomleven met deze techniek

Succesvol leven. Wie wil dat nou niet zou je denken? In dit artikel ga ik een methode met je delen waar je altijd succesvol mee kunt worden!     

Wat betekent succesvol leven voor jou?

We willen allemaal ‘’succesvol worden’’. Natuurlijk. Wie wil dat nou niet? Toch is het best vreemd dat we vaak niet stilstaan bij dit woord. Als ik mensen vraag wat succes voor hun betekent krijg ik vaak geen eenduidig antwoord terug.

In de video leg ik uit waarom het zo belangrijk is om te weten wat succes voor je betekent en hoe je dit doet. Vond je dit een leuke video? Abonneer op mijn Youtubekanaal voor meer gratis tips en inspiratie.

.

Succesvol worden in het leven

Succesvol leven en succes bereiken gaat veel breder dan termen als ‘’veel geld verdienen’’ of ‘’een succesvol eigen bedrijf hebben’’. Het gaat wat mij betreft veel meer om jouw complete leefstijl.

Hoe ziet jouw ideale leefstijl eruit? Welke afspraken wil je wel en niet met jezelf maken? Ik noem het opbouwen en creëren van jouw ideale leefstijl ook wel jouw persoonlijke grondwet. Aan wat voor regels wil jij jezelf houden waardoor je juist meer vrijheid creëert?

Hoe laat zou jij graag willen opstaan? Voordat iedereen wakker wordt? Of juist een stuk later? En waarom? Wanneer zou jij voor het eerst op je mobiel willen kijken? Wat zou je graag in de ochtend willen doen? En in de middag? En avond? Hoe laat zou je naar bed willen gaan?

En zo kun je nog een legio vragen op jezelf afvuren. Denk er eens over: hoe ziet jouw ideale leefstijl eruit? En zet dat eens voor jezelf op papier! Ontdek hier de kracht van sterke leefregels.

.

Je bent al succesvoller dan je denkt

Als je alles hebt opgeschreven ga jij je realiseren dat je waarschijnlijk al succesvoller bent dan je denkt! Welke dingen heb jij nu bijvoorbeeld al? Sta eens stil bij de dingen die je nu al hebt en die voor jou horen bij een succesvol leven.

De kunst is nu om stap voor stap te blijven groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Een mooi persoonlijk voorbeeld van mijn kant is het doormaken van de transformatie van avondmens naar ochtendmens. Ook kun je stap voor stap blijven groeien met de 1 minuut methode voor meer discipline. Zo ontwikkel je meer discipline in 1 minuut.

De kracht van leefregels toepassen in de praktijk

Heb jij al een rij met leefregels gemaakt? Welke leefregels pas je nu al toe en welke nog niet? Waar kun je mee starten om jouw leven nog leuker en mooier te maken dan het al is? En wat is je plan om deze leefregels door te voeren? Wat gaat het je opleveren?

Ga aan de slag met deze vragen en schrijf de antwoorden op. Een succesvol leven creëren mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline om dit op te bouwen. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel