Succesvol online ondernemen, hoe doe je dat?

Succesvol online ondernemen, wie wil dat nu niet? Met online ondernemen heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Maar hoe doe je dat precies? Succesvol online ondernemen?    

Hoe leer je succesvol online ondernemen?

Voor succesvol online ondernemen gelden andere regels dan voor ‘’normaal’’ ondernemen. Zo ben je met een online bedrijf nog veel meer op jezelf aangewezen dan met een fysiek eigen bedrijf. Je spreekt minder mensen offline en meer online.

In de video leg ik uit wat de belangrijkste vaardigheid is voor succesvol online ondernemen. Vond je dit een leuke video? Abonneer op mijn Youtubekanaal voor meer gratis tips en inspiratie.

.

De belangrijkste vaardigheid voor succesvol online ondernemen

Om met kop en schouders boven andere online ondernemers uit te steken heb je één vaardigheid nodig: discipline. Dit is voor elke ondernemer handig om te hebben, maar zeker voor de online ondernemer.

Met je eigen internetbedrijf heb je namelijk honderd procent vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Werken vanuit Bali, Barcelona of gewoon in Nederland. Om je online business staande te houden heb je discipline nodig. Ontdek hoe je meer discipline krijgt in slechts 1 minuut.

De discipline om op te staan en aan het werk te gaan. Maar ook de discipline om af en toe te stoppen met werken en genieten van het geweldige beroep dat je voor jezelf hebt gecreëerd.

Daarnaast heb je als online ondernemer veel minder verplichtingen, afspraken en hoef je nergens naartoe te rijden. Dat zijn grote voordelen, maar tegelijkertijd ook valkuilen om helemaal niets te doen!

.

Online ondernemen + discipline = sneeuwbaleffect

Wanneer je voldoende discipline hebt, dan ga je snel merken dat je ontzettend hard groeit. Misschien nog niet direct in omzet. Wel in persoonlijke groei.

Met discipline kun je consistenter werken. En die consistentie komt bij het publiek aan. Hoe consistenter je bent des te eerder je grote resultaten gaat behalen. Wees dus consistent. Plaats elke dag een blog, elke week een video en zeg tegen je volgers wanneer zij een nieuw blog/video mogen verwachten. Zo bouw je geloofwaardigheid op!

Na verloop van tijd ga je ook zien dat alles veel sneller en beter gaat. Het duurt geen uren meer om een blog te schrijven, maar nog slechts 30 minuten. En zo kun je dus nog veel sneller en meer produceren. Lees hier mijn 4 gouden tips om een online passief inkomen op te bouwen.

Hoe kun je het beste online ondernemen?

Kijk jezelf dus eens in de spiegel en kijk hoe het staat met jouw discipline. Hoe gedisciplineerd ben jij? Hoeveel structuur heb je? Hoe consistent ben je? En is dit in lijn met de leefstijl die jij wilt creëren? Deze vragen kunnen je helpen om meer richting te geven voor succesvol online ondernemen!

Succesvol online ondernemen mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline om dit op te bouwen. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel