Waarom tandenpoetsen belangrijk is voor je business

Tandenpoetsen en het runnen van je business. Wat hebben die met elkaar gemeen? Veel meer dan je denkt!

De kracht van tandenpoetsen

Tandenpoetsen leert ons iets heel belangrijks over onze business. Nu vraag jij je misschien wel af wat dat is. Daarom lees je dit artikel. En ik heb goed nieuws. Ik ga het je in dit artikel uitleggen.

In de video geef ik aan waarom tandenpoetsen belangrijk is voor je business. Vond je dit een leuke video? Abonneer op mijn Youtubekanaal voor meer gratis tips en inspiratie.

.

Tandenpoetsen en discipline

Vind jij van jezelf dat je meer discipline mag hebben? Als ik mensen een vragenlijst geef wordt er altijd bevestigend geantwoord op deze vraag. We willen allemaal wel meer discipline hebben.

Discipline is ook ontzettend waardevol voor je business. De discipline om potentiële klanten te bellen, blogs schrijven, video’s maken, administratie invoeren en alle overige taken die jij als ondernemer moet doen. Zonder discipline geen bedrijf. Ontdek hier hoe je meer discipline ontwikkelt in 1 minuut.

.

Helaas hebben juist ondernemers problemen om deze vaardigheid aan te leren. En daar komt het tandenpoetsen om de hoek kijken. Vrijwel iedereen heeft discipline op tandenpoetsen. Hoe kan dit? En wat kun je van tandenpoetsen leren om je business exponentieel te laten groeien?

Het draait om jou

Tandenpoetsen doen we elke dag omdat het een gewoonte is geworden. Gewoontes leren we per toeval aan of door onze discipline te gebruiken. In het geval van tandenpoetsen is dit het tweede.

Keer op keer heb jij jezelf aangeleerd om elke ochtend en avond je tanden te poetsen. Totdat het een gewoonte werd. Hoe gaaf is het als je dit ook met andere dingen in jouw leven kunt doen?

Wat voor impact zou het op de rest van jouw leven maken als jij meer positieve gewoontes ontwikkeld? Standaard 1 uur eerder opstaan, meer water drinken, meer sporten, meer afspraken nakomen enzovoort. Zou jouw business dan ook veranderen? Reken maar!

Tandenpoetsen is hier een geweldig voorbeeld van. En laten we eerlijk zijn. Als we tandenpoetsen tot een gewoonte kunnen maken, dan kunnen we dit toch met alle andere dingen doen?

Bouw stap voor stap positieve gewoontes in je business

Positieve gewoontes ontwikkelen en toepassen in jouw leven en business mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, geduld en discipline om dit op te bouwen. Wil jij stap voor stap ontdekken hoe je blijft doorzetten en volhouden op jouw doelen?

Krijg hier direct toegang tot De Magie van 1 Minuut en ontdek hoe je uitstelgedrag overwint en doelen bereikt in 1 minuut.

.

Boekentips artikel