Succesverhalen van VIP Leden

Meer dan 5.000 mensen volgden onze programma’s.
Wanneer ga jij uitstelgedrag overwinnen en doelen bereiken?

Lees ervaringen van deelnemers

Wat voor resultaten heeft de 1 Minuut Community opgeleverd?
De community groeit elke dag!
Lees hier de ervaringen van deelnemers.

Deze mensen gingen je voor…

‘Een samenwerking met Leroy is fascinerend! Hij inspireert, motiveert en ademt persoonlijke groei. Hij is een meester in het concreet maken en omzetten van doelen in actie. Kortom: zichtbare resultaten en heel veel inspiratie! Wij blijven met hem samenwerken!’
Faeke ten Caat, Directeur Schuimrubber
‘Leroy stelt vragen, luistert en maakt concrete doelen. Als snelgroeiend bedrijf konden wij de nodige structuur om effectiever te werken goed gebruiken. Hij heeft van het grote plaatje een helder stappenplan voor vandaag gemaakt. De structuur die we nodig hadden om onze doelen te bereiken!’
Emiel Streutker, Directeur Baltussen Parket Onderhoud Service
‘Leroy heeft voor een positieve move gezorgd! Een inspirerend, doortastend en praktisch verhaal. We hebben nu beter zicht op onze doelen en pakken deze ook door!’
Bertus ten Caat, Eigenaar Meubelstoffeerderij Ten Caat
”De stok achter de deur om in actie te komen. Met de 1 minuutactie heb ik meer focus en discipline gekregen. Nu al meer geleerd dan alle coachingsgesprekken en trainingen die ik in mijn leven heb gehad!”
Sanja de Bruin, Onderneemster en oprichtster Strongpeople
Leroy Seijdel is één van de meest gemotiveerde en gedisciplineerde mensen die ik ken. Uit eigen ervaring weet ik dat Leroy altijd met de volle 110% achter zijn doelen aangaat. Dit is iets wat bij mij door gebrek aan motivatie en discipline ontbrak. Voor iedereen die twijfelt om deel te nemen aan de inspiratiesessies van Leroy Seijdel, kan ik één ding zeggen: “DOEN, DOEN”. Je zult er geen spijt van krijgen. Ik heb meer motivatie en discipline!
Arman Hovanisian, Student International Business & Languages
“Leroy weet tijdens zijn workshop moeiteloos in te spelen op de behoeften van de deelnemers en creëert zo veel interactie met de groep. Hij weet de dag geïnspireerd af te sluiten voor deelnemers en organisatie”
Nynke Attema, Oprichter Buroflow
”De workshop over persoonlijk leiderschap heeft mij doen nadenken over de doelen waar ik al mee bezig was en geholpen met het opstellen van nieuwe doelen. Ook heb ik meer geleerd over het type mens dat ik ben en waarom ik bijvoorbeeld bepaalde taken uitstel. Het was een leerzame, maar vooral ook een gezellige workshop waar openheid erg gewaardeerd werd!”
Marjan Bierema, Voorzitter HMV Actis
”Leroy is een voorbeeld voor elke student en jongvolwassene. Of je al je roeping hebt gevonden of nog niet, Leroy weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor elk gesprek waardevol is. Zijn enthousiasme voor zelfontpooiing is tijdens elk gesprek duidelijk te merken, en dit heeft ook effect op je eigen leven. Een pure inspirator”
Jelle Scheer, Student Informatica
”Tijdens de coaching heeft Leroy ervoor gezorgd dat ik mijn doelen weer helder heb en hij heeft me goede bruikbare tips gegeven! De tips hebben me al geholpen om meer rust te krijgen. Dankzij Leroy weer wat meer overzicht en helderheid!”
Madeleine van Brenk-Hogenboom, Eigenaresse Puur Leven
”Ik heb Leroy gezien tijdens een Open Coffee en was meteen onder de indruk hoe hij als jonge trainer met zo’n passie staat te vertellen. Ik kan de héle dag wel naar hem luisteren en volg nu dan ook met veel aandacht de online cursus “Master Your Own Life”. Fantastisch! Absolute aanrader voor iedere ondernemer (of persoon). We gaan nog veel van van hem horen”
Sandra Lakebrink, Salestrainer Drentse Diepte

Ja, ik wil meedoen!

Al meer dan 5.000 leden gingen je voor.

JA, IK DOE MEE!

VIP Resultaten

Anita van Agtmaal

Hardwerkende moeder
“Prachtige simpele en eenvoudige acties… Ik sta elke dag weer helemaal in mijn kracht, een heerlijk gevoel. De 1 Minuut Community helpt je om een gezonde en positieve leefstijl te ontwikkelen!” 

Coby Boelen

SEO Ariix en moeder van 3 kinderen
‘Na de 1 Minuutacties en VIP Masterclasses te hebben gedaan, kreeg ik meer inzicht en rust in mijn dagelijks leven. Niet alleen lezen en opschrijven, maar vooral doen. Mijn verandering na de Masterclasses is vooral vroeger opstaan, zodat je met meer rust aan je doelen kunt werken. Ik ervaar nu meer focus, structuur en overzicht. Met als resultaat dat ik nagenoeg financieel onafhankelijk ben geworden, maar nog belangrijker: dat mijn kinderen rustiger zijn doordat ik meer structuur in mijn eigen leven heb aangebracht.’

Corina Meester

Docente
‘Ik ben mijn wekker een uur eerder gaan zetten om meer “me-time” te creëeren! In die me-time ben ik gaan mediteren, op m’n gemak gaan ontbijten en dingen aan het lezen waar ik energie van krijg. Ik ben een avondmens en totaal geen ochtendmens, dus had nooit verwacht dat ik dit zou kunnen. En wat het mij zou opleveren! Nu ik dit kan, weet ik dat ik zoveel meer aankan!’

Overwin je uitstelgedrag
& Bereik je doelen

Haal het beste uit jezelf.
5.000 mensen gingen je voor.

WORD LID