PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
EN ONLINE BUSINESS TOOLS

Over de jaren heb ik duizenden uren van mijn tijd én geld in persoonlijke ontwikkeling en online ondernemen gestoken. Ik heb geëxperimenteerd met verschillende systemen op het gebied van doelen stellen, timemanagement en zelfdiscipline.

Omdat ik vaak de vraag krijg welke tools mij veel hebben geholpen, heb ik hieronder een lijst gemaakt van mijn tools. Hoop dat dit waardevol voor je kan zijn!

PS: deze pagina bevat affiliate links. Als je een product koopt door op één van de links te klikken, ontvang ik hier een commissie over (zonder extra kosten voor jou). Ik beveel alleen producten aan waar ik volledig achter sta en persoonlijk veel aan heb gehad. Bedankt voor je hulp!

ONLINE BUSINESS TOOLS

_

WEBINARGEEK

Dit is de software die ik gebruik voor mijn webinars. Het is eenvoudig in gebruik, het bedrijf verbetert zichzelf elke maand en alles is in het Nederlands.

Leer meer

_

HUDDLE

Mijn producten en community staan in de online leeromgeving van Huddle. Dit is een softwarepakket die alle technische zaken voor je beheert zodat jij je kunt richten op de belangrijkste zaken.

Leer meer

_

ANTAGONIST

Dit is het hostingbedrijf waar mijn website op draait. Ik heb hier ook mijn domeinnamen ondergebracht. Zeer tevreden over de kwaliteit, prijs en supersnelle service bij vragen.

Leer meer

_

WORDPRESS

Ik beheer mijn website met WordPress. Dit is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke systeem om te starten met je website.

Leer meer

_

AVADA

Binnen WordPress werk ik met het thema Avada. Dit thema heeft extreem veel mogelijkheden om makkelijk teksten, filmpjes, buttons enzovoort toe te voegen.

Leer meer

_

WOOCOMMERCE SUBSCRIPTION

Voor al mijn eenmalige en recurring betalingen gebruik ik Woocommerce in combinatie met Mollie. Voor al mijn online memberships gebruik ik Woocommerce Subscription. Dit is een plugin waarmee ik zelf de prijzen en abonnementsvormen kan kiezen.

Leer meer

_

ACTIVECAMPAIGN

Het meest populaire e-mailmarketingsysteem. Ik gebruik ActiveCampaign voor al mijn opt-ins, e-mails en marketingfunnels.

Leer meer

_

MOLLIE

De betalingen voor mijn online programma worden geregeld door Mollie.

Leer meer

_

PHOENIX SOFTWARE

Ik heb mijn website zelf met WordPress gebouwd. Wil je die niet zelf doen, maar wel gemakkelijk dingen aan je website willen aanpassen? Dan raad ik je aan om de Phoenix software te gebruiken.

Leer meer

_

PLUG&PAY SOFTWARE

Hetzelfde verhaal als Phoenix, maar dan gericht op je betaalpagina. Wil je die niet zelf doen, maar wel gemakkelijk dingen kunnen aanpassen en meten in je webwinkel? Dan raad ik je aan om de Plug&Pay software te gebruiken.

Leer meer

DIGITAL NOMAD TOOLS

_

laptop-dell-xps-13

LAPTOP DELL XPS 13

Mijn hele business zit in mijn Dell laptop. Meer heb ik niet nodig. Compact. Ultralicht. Super snel.

Leer meer

_

usb-hub-3.0

USB HUB 3.0

In de meeste laptops zitten niet heel veel USB-poorten. Wanneer je veel op andere locaties werkt kan dit handig zijn. Neem er standaard eentje mee zodat ik nooit te weinig USB-poorten heb.

Leer meer

_

laptopstandaard

ERGONOMISCHE LAPTOPSTANDAARD LURK

Niet op elke plek heb je een ergonomische werkplek. De laptopstandaard geeft me de vrijheid om ook op deze locaties zonder lichamelijke klachten te werken.

Leer meer

_

LOGITECH MUIS

Wanneer je met een laptopstandaard werkt ontkom je er niet aan om een aparte muis aan te schaffen. Deze logitech muis doet wat het moet doen.

Leer meer

_

MINI KEYBOARD

Ook een extra toetsenbord kun je niet missen wanneer je met een laptopstandaard werkt. Ik heb ervoor gekozen om een toetsenbord te kiezen die precies hetzelfde is als die op mijn laptop.

Leer meer

_

MANFROTTO MINI STATIEF

Ideaal voor vloggen én als lichtgewicht (reis)statief. Een klein statief die je makkelijk in de hand kunt meenemen. Veel gebruikt en het zal ook nog veel gebruikt worden.

Leer meer

_

ANKER POWERCORE POWERBANK

Deze powerbank gebruik ik vooral voor langere reizen en Skypegesprekken en zorgt ervoor dat ik altijd een opgeladen mobiel bij de hand heb. Super handig. De powerbank kan mijn mobiel zo’n 10x volledig opladen!

Leer meer

_

KOBO E-READER

Als er één ding is waar ik – naast mijn laptop – niet zonder kan, dan is het mijn E-reader wel. Één plek voor al mijn fictie en non-fictie boeken.

Leer meer

_

INTERNETKABEL

Internet is voor elke digital nomad een eerste levensbehoefte. Daarom neem ik altijd een lange (10 meter!) internetkabel mee zodat ik deze altijd kan verbinden met mijn laptop.

Leer meer

VIDEO EN AUDIO TOOLS

_

JVC EVERIO GZ-R315

De eerste videocamera die ik gebruikte voor het filmen van mijn Youtube video’s en online cursussen. Een stevige en compacte camera waar ik als beginner veel plezier van heb gehad.

Leer meer

_

CANON EOS 200D

Deze spiegelreflexcamera gebruik ik momenteel voor al mijn content. Zowel voor de foto’s als video’s. De camera is klein, licht en voorzien van alle gemakken. Erg populair onder Youtubers.

Leer meer

_

SAMSON C01U PRO

De microfoon die ik gebruik voor al mijn webinars, podcasts en een deel van de video’s. Zeer tevreden over het geluid en uitstekend te gebruiken als je professioneel aan de slag wilt met audio.

Leer meer

_

BOYA LAVALIER MICROFOON BY-M1

De beste prijs-kwaliteit verhouding die ik heb gevonden wat betreft microfoons. Verbazingwekkend geluid voor deze lage prijs. Ik gebruik deze microfoon voor video’s die ik op afstand maak.

Leer meer

_

LOGITECH HD PRO WEBCAM C920

Deze webcam gebruik ik voor al mijn webinars en Skypegesprekken. Verbetert de beeldkwaliteit aanzienlijk in vergelijking met de ingebouwde camera’s op laptop / computer.

Leer meer

ZELFHULPBOEKEN

Hieronder vind je een paar van mijn favoriete boeken. Wil je mijn volledige boekenlijst – met honderden boeken – bekijken waarbij de boeken zijn verdeelt in verschillende categorieën? Bekijk dan hier de aanbevolen boekenlijst.

_

DE ZEVEN EIGENSCHAPPEN VAN EFFECTIEF LEIDERSCHAP

Covey legt in simpele taal uit hoe moeilijk het eigenlijk is om makkelijke dingen te doen. Waarom doe je wat je doet? Wat vind je écht belangrijk? En wat houd je tegen om in actie te komen? Het eerste boek dat ik las over persoonlijke ontwikkeling en één van mijn meest aanbevolen boeken!

Leer meer

_

THINK AND GROW RICH

Erg zweverig voor de mensen die voor het eerst in aanraking komen met persoonlijke ontwikkeling literatuur. Veel succesvolle mensen refereren naar dit boek voor succes en geluk in het leven (waaronder Tony Robbins en Oprah Winfrey). Een absolute must-read en één van mijn favoriete boeken het omzetten van je droom in realiteit.

Leer meer

_

THE MIRACLE MORNING

Een stappenplan om tot een productief ochtendritueel te komen. Door dit boek ben ik mijn ochtend anders gaan organiseren waardoor ik nu elke ochtend om 6 uur opsta, een uur aan persoonlijke ontwikkeling doe en daarna vol energie aan het werk kan. Veel succesvolle mensen hebben een ochtendritueel en Hal legt precies uit hoe jij je leven productiever kunt maken door je ochtend anders te starten.

Leer meer

_

MINI HABITS

Over gedragsverandering: small steps lead to big changes. Kleine verandering leiden tot grote resultaten. Begin vandaag met de eerste stap. Mede dankzij dit boek ben ik de 1 minuut community begonnen. Één van de boeken die in mijn top 10 zelfhulpboeken voorkomt.

Leer meer

_

EEN WERKWEEK VAN 4 UUR

Het meest praktische boek in de categorie Lifestyle Design. Hoe kun je meer doen in minder tijd? Minder werken en meer genieten? Leer handige en effectieve technieken om het maximale uit je leven te halen.

Leer meer