Van uurtje factuurtje verdienmodel naar schaalbaar verdienmodel

Van uurtje factuurtje verdienmodel naar schaalbaar verdienmodel? In dit artikel lees je hoe jij dit voor elkaar krijgt!

Het traditionele verdienmodel: uurtje factuurtje

Je zou denken dat inmiddels veel mensen de verandering van uurtje factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel wel hebben gemaakt. Maar niets is minder waar. Veel ondernemers worstelen ermee om dit voor elkaar te krijgen. Dus hoe pak je dat aan?

In de video leg ik je uit hoe jij deze switch kunt maken. Vond je dit een leuke video? Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal voor nóg meer gratis tips en inspiratie.

.

Van uurtje factuurtje verdienmodel naar schaalbaar verdienmodel: het grootste verschil

Het grootste verschil zit in de tijdsindeling. Bij uurtje factuurtje blijf je altijd beperkt omdat je simpelweg een beperkt aantal uren per dag hebt. Bij een schaalbaar verdienmodel is dit niet zo.

Je kunt dus veel meer tijd AAN je business steken dan IN je business. En dat is een groot voordeel. Meer tijd aan je business betekent meer vrijheid. En met die vrijheid creëer je weer betere en mooiere nieuwe ideeën.

Waarom lukt het vaak niet om die switch te maken? Ondernemers zijn geneigd om alles zelf te doen. Zo starten ze met ondernemen en dat blijven ze doen. Ze geven liever niet de regie aan iemand anders. Voorkom extreem uitstelgedrag met deze 7 super simpele technieken.

Nu kun je al beginnen met een heleboel automatiseren. Zo werk ik zelf in mijn eentje. Door te automatiseren ben ik van 100 uur naar 20 uur per week aan ‘noodzakelijk werk’ gegaan (werk dat ik nodig heb om mijn inkomen te verdienen).

Naast die 20 uur werk ik nog eens 20 uur AAN mijn business. Dit zijn projecten waarmee ik mijn bedrijf op de lange termijn verder laat groeien.

De mindset van de ondernemers is allesbepalend

Hoe kijk jij naar de verschillende online verdienmodellen? Blijf je doen wat je altijd deed of wil je langzaam die verandering maken? De mindset van de ondernemer is alles.

Ben jij bereid om taken uit te besteden of te automatiseren? En neem je daar ook de tijd voor? Om je verdienmodel schaalbaar te maken heb je tijd nodig. Plan die tijd ook in je agenda naast je lopende klussen. Op de lange termijn is deze tijd veel belangrijker dan het andere.

Een schaalbaar verdienmodel creëren mag dan simpel lijken. Het vergt ook veel tijd, focus en discipline. Wil jij een succesvolle online business starten? Leven van het internet? En meer tijd, geld en vrijheid creëren voor jezelf én anderen?

Krijg hier direct toegang tot de 18 Tips Voor Een Succesvolle Online Business.

.

Boekentips artikel